Şimdi Ara

Stoch, İsmail ve Sercan gelecek vadediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspanya'nın ünlü Don Balon Dergisi, dünyada gelecek vadeden 100 genç futbolcu arasında Fenerbahçe'den Miroslav Stoch, Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı ve Bursaspor'dan Sercan Yıldırım'ı da gösterdi.

Stoch, İsmail ve Sercan gelecek vadediyor!

İspanya'nın dünyaca ünlü futbol dergisi Don Balon, geleneksel '100 Genç Futbolcu' listesini güncelledi.
    3. kez güncellenen listede 1989 ve öncesi doğumlu futbolculara yer veren dergi, Türkiye'den de 3 futbolcuyu aldı.

Derginin son sayısında 16 sayfalık bir rapor halinde sunulan listede, Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı, Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Fenerbahçe'den Miroslav Stoch da yer aldı.

İŞTE DON BALON'UN GELECEK VADEDEN EN İYİ 100 FUTBOLCU LİSTESİ;

Adiyiah (Reggina), Alderweireld (Ajax), Al Kamali (Al Wahda), Ananidze (Spartak Moskova), Ayew (Marsilya), Babacar (Fiorentina), Badstuber (Bayern Münih), Bale (Tottenham), Balotelli (Manchester City), Ben Sahar (Hapoel Tel Aviv), Bojan (Barcelona), Bo-Kyung Kim (Oita Trinita), Boudebouz (Sochaux), Boyata (Manchester City), Breno (Bayern Münih), Canales (Real Madrid), Carcela (Standard Liege), Castaignos (Feyenoord), Contento (Bayern Münih), Coutinho (Inter), De Gea (Atletico Madrid), Dominguez (Atletico Madrid), Giovanni Dos Santos (Tottenham), Douglas Costa (Shakhtar), Dzagoev (CSKA Moskova), Fofana (Le Havre), Ganso (Santos), Giuliano (Internacional), Gonalons (Lyon), Götze (B. Dortmund), Griezmann (Real Sociedad), Hazard (Lille), Henderson (Sunderland), Henriksen (Rosenborg), Hernández (Palermo), Herrera (Zaragoza), Holtby (Mainz), James Rodriguez (Oporto), Jovetic (Fiorentina), Kadlec (Sparta Prag), Kagawa (B. Dortmund), Kakuta (Chelsea), Kardec (Benfica), Kjaer (Wolfsburgo), Koval (Dinamo Kiev), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Kroos (Bayern Münih), Lanzini (River Plate), Ljajic (Fiorentina), Lovren (Lyon), Lukaku (Anderlecht), Lukman (Monaco), Macheda (Manchester United), Marilungo (Sampdoria), Marin (Werder Bremen), Mayuka (Young Boys), Müller (Bayern Münih), Muniain (Athletic Bilbao), Muniesa (Barcelona), Muñoz (Palermo), Mvila (Rennes), Necid (CSKA Moskova), Neymar (Santos), Ninis (Panathinaikos), N'Koulou (Monaco), Pastore (Palermo), Pato (Milan), Piatti (Almería), Pjanic (Lyon), Rafael da Silva (Manchester United), Rakytskiy (Shakhtar Donetsk), Renan, Diego (Cruzeiro), Reus (B. Mönchengladbach), Rivière (Saint-Étienne), Rodwell (Everton), Rondón (Málaga), Ruiz (Espanyol), Sakho (PSG), Santon (Inter), Shennikov (CSKA Moskova), Shaqiri (Basilea), Singh (Valerenga), Sissoko (Toulouse), Soder (Göteborg), Stoch (Fenerbahçe), Tafer (Toulouse), Thiago (Barcelona), Traoré (Cluj), Van Wolfswinkel (Utrecht), Vela (Arsenal), Vossen (Genk), Vukusic (Hadjuk Split)
    Walcott (Arsenal), Weiss (Rangers), Wijnaldum (Feyenoord), Wilshere (Arsenal), Wilson (Liverpool), Xulu (Mamelodi Sundowns), Yarmolenko (Dinamo Kiev) Sercan Yıldırım (Bursaspor).

Kaynak : NTVSpor

• bebe yok listede neymar yok gordugum kadariyla.ama bence su listedeki en iyi ve en gelecek vaad eden oyuncu bale
  • 100 futbolcunun için 70 milyonluk ülkeden 3 futbolcu sokabilmişsek bravo bize.
  • 3 değil 2
  • Konu sık kullanılanlara alındı. Fm 11 çıkınca lazım olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Konu sık kullanılanlara alındı. Fm 11 çıkınca lazım olacak

• Çoğunu izledim bu futbolcuların. Eksik aradım, tam Pastore yok, Ganso yok diye listeye sallayacaktım ama varmış.

@ MicrosoftluFasulye

Neymar var listede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Tosun Gerekli miydi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece hazard benim için geçerli.
  • Wilson (Liverpool)

adamım benim seni göreceğimi biliyordum
  • geleceği vaadetmiş oyuncuları yazmamışlar. o yüzden ünlü oyuncuların çoğunu koymamışlar. pastore nilmar , g. bale felann
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
    geleceği vaadetmiş oyuncuları yazmamışlar. o yüzden ünlü oyuncuların çoğunu koymamışlar. pastore nilmar , g. bale felann

Nilmar'ı aramadım ama Pastore ve Bale var listede. Nilmar çıkalı kaç yıl oldu zaten, o yüzden koymamışlardır.
  • Pes 11 oml için işime yarar
  • gelecek derken neyi kastettiklerini iyi anlamak lazım stooc dışında diğer futbolcular türkiye liginde bir ibrahim akın yada murat erdoğan gibi senelerce oynayabilirler stooc ise almanya ingiltere ispanya gibi liglerde orta düzey takımlarda pek ala oynayabilecek futbolcudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

geleceği vaadetmiş oyuncuları yazmamışlar. o yüzden ünlü oyuncuların çoğunu koymamışlar. pastore nilmar , g. bale felann

Nilmar Arda'dan büyük yav.
  • semih yok mu semih?
  • walla bu listede gözüme çarpan COUTİNHO çok yetenekli interde döktürüyo...Bide den bu KAGAWA yı 26 27 yaşında zannediyodum adam daha 21 yaşında ve dortmund adamı bu sene almış 350 bin euro ya bizim takımlarda hala 30 35 yaşındaki adamlara para yatırıyolar tabi bu olayı FENERBAHÇE bu sene biraz bozdu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

semih yok mu semih?

Semih 101. Sırada kaldığı için listeye dahil edilmemiş.
  • şu ismailde ne var anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

şu ismailde ne var anlamıyorum

Necip,Onur,Rıdvan,Cenk gibi oyuncular ondan daha önde.Geriden de Ali Kuçik geliyor.Ancak listede Köybaşı var.Bence sol bek sıkıntısı bunda rol oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

semih yok mu semih?

genç semihmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.