İspanya'nın ünlü Don Balon Dergisi, dünyada gelecek vadeden 100 genç futbolcu arasında Fenerbahçe'den Miroslav Stoch, Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı ve Bursaspor'dan Sercan Yıldırım'ı da gösterdi.
İspanya'nın dünyaca ünlü futbol dergisi Don Balon, geleneksel '100 Genç Futbolcu' listesini güncelledi. 3. kez güncellenen listede 1989 ve öncesi doğumlu futbolculara yer veren dergi, Türkiye'den de 3 futbolcuyu aldı.
Derginin son sayısında 16 sayfalık bir rapor halinde sunulan listede, Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı, Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Fenerbahçe'den Miroslav Stoch da yer aldı.
İŞTE DON BALON'UN GELECEK VADEDEN EN İYİ 100 FUTBOLCU LİSTESİ;
geleceği vaadetmiş oyuncuları yazmamışlar. o yüzden ünlü oyuncuların çoğunu koymamışlar. pastore nilmar , g. bale felann
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41 geleceği vaadetmiş oyuncuları yazmamışlar. o yüzden ünlü oyuncuların çoğunu koymamışlar. pastore nilmar , g. bale felann
Nilmar'ı aramadım ama Pastore ve Bale var listede. Nilmar çıkalı kaç yıl oldu zaten, o yüzden koymamışlardır.
Pes 11 oml için işime yarar
gelecek derken neyi kastettiklerini iyi anlamak lazım stooc dışında diğer futbolcular türkiye liginde bir ibrahim akın yada murat erdoğan gibi senelerce oynayabilirler stooc ise almanya ingiltere ispanya gibi liglerde orta düzey takımlarda pek ala oynayabilecek futbolcudur
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
geleceği vaadetmiş oyuncuları yazmamışlar. o yüzden ünlü oyuncuların çoğunu koymamışlar. pastore nilmar , g. bale felann
Nilmar Arda'dan büyük yav.
semih yok mu semih?
walla bu listede gözüme çarpan COUTİNHO çok yetenekli interde döktürüyo...Bide den bu KAGAWA yı 26 27 yaşında zannediyodum adam daha 21 yaşında ve dortmund adamı bu sene almış 350 bin euro ya bizim takımlarda hala 30 35 yaşındaki adamlara para yatırıyolar tabi bu olayı FENERBAHÇE bu sene biraz bozdu....
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
semih yok mu semih?
Semih 101. Sırada kaldığı için listeye dahil edilmemiş.
şu ismailde ne var anlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Cedric King
şu ismailde ne var anlamıyorum
Necip,Onur,Rıdvan,Cenk gibi oyuncular ondan daha önde.Geriden de Ali Kuçik geliyor.Ancak listede Köybaşı var.Bence sol bek sıkıntısı bunda rol oynuyor.