|
Esen olsun, Uzun süredir kullandığım forum sitesi olan Technopatla yaşadığım saçma mağduriyeti bilin istedim. O kadar yıl emek ettik, insanlara yardımcı olmaya çalıştım, yıllardır arka planımda sürekli açık olan forumu kendim için artık bitiriyorum. Neden buraya belirtiyorsun derseniz, orayı buraya şikayet etmiyorum sadece bu saçmalığı duyurabileceğim büyük bir forum burası da. İnsanları bilinçlendirmek istiyorum. Konu neydi ondan başlayayım; Artık satılmadığı için NFSMW Black Edition'ı nasıl edinebileceğim hakkında bir konu açmak istedim ve onay sürecinde iptal edildi. Olabilir sıkıntı değil, korsan desteği yok biliyorum vs. ![]() Sebebi resimde gözüktüğü gibi... F5 atınca fark ettim ki konu aslında önce yanlışlıkla onaylanmış ve hemen iptal edilmiş. ![]() Hatalı işlemden dolayı tekrar aktif edildiği yazıyor. Sorun şu ki yanlışlıkla da olsa aktif edildiği için tekrar konu açma süresi beklemem gerekti ve bu mağduriyeti düzeltmeleri için desteğe yazdım. Sonuçta ortada açılmış bir konu yoktu dolayısıyla 45 dk konu açma süresi bekleyecek olmam saçmaydı. Gelen saçma yanıt 1 saat sonra olunca benim film koptu. ![]() "Bir süre sonra" rapor atmamın sebebi 45 dk beklemeden moderatörlerden biri sorunu anlayıp çözmesi içindi. Sırası 1 saat sonra geliyor sanırım. O kadar moderatör var ama hiçbir zaman "çevrimiçi yetkililer" kısmında 1 den fazla yetkili görmüyorum. İnsanların sorunlarıyla saatler sonra ilgileneceklerse o kadar moderatör ne iş yapıyor anlamış değilim. Üstüne para da alıyorlar... Daha sonra 2 ban birden yedim. ![]() Yani sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışan modlar ve sürekli eyvallah çekmek zorunda olan kullanıcıların savaş alanıdır technopat. Benim gibi anarşist isyankarlar dayanamayıp sıkıntı çıkardığında ban yağmuruna tutuyor ya da böyle kapı dışarı etmeye çalışıyorlar. Kendini tanrı zanneden recep ve adeta köpekleri olmuş birbirinden egolu modlarıyla artık uğraşmak istemiyorum, zamanında technopatı övdüğüm konularım bile vardı ama artık 5 yıllık bu defteri kapatıyorum. Ayrıca kullandığım süre boyunca beni ne kadar yorduğunu fark ettim, aman şuna dikkat edeyim, aman modları kızdırmayalım aman suyuna gidelim de cımbızla sıkıntı aramasınlar diye diye iyice manyak olduk. Receple yaptığım tartışmalara girmiyorum bile. Gerçekten yazışırken çok dengesizce konuşuyor ve kendini bilmez bir tavır alıyor. Bunu Jahrein vakasından hatırlarsınız zaten. Hiç videolardaki gibi biri sanmayın. Gerçekte asla tanımak istemezdim. Gerek kalmadı zaten gördük içini dışını... Herkese iyi forumlar... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı