Şimdi Ara

Nargile Hakkında Yardım Edin Arkadaşlar Birşeyler Eksik! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nargileyi yapacaz tamam ama su ne kadar ser borusu suya değecekmi ? 2-3 Cm aşşada olunca su fokurdamıyor ? Borunun 1-2 cm üstüne mi kadar koyalım suyu ? Diyelim suyu hallettik tamam...
    Tütün ne kadar ve nasıl olmalı ? Alüminyüm folyo hava kaçırıyor demin yaptım, su fokurdamıyor... Yardım edin çözecem bu işi (:

• Şişenin inceldiği yerde suyun sınırı olsa iyi olur. Alüminyüm folyo hava kaçırıyor ne demek anlamadım. Bildiğimiz alüminyum folyo mu yoksa, nargile için özel olanlardan mı?

Tütün lüleyi dolduracak şekilde olsun işte, aslında aromanın ayrı tütünün ayrı konulduğu nargilelerde, lülenin iç kısmı aromayla kaplanır, tütün bi top haline getirilir, lülenin içine atılır atılır çıkarılır, zamanla aromaya yapışan tütünlerle en iyi verim alınır. Ama aromalı tütün ise lülenin üst sınırına 1 cm kala fln doldursanız iyi olur. Sonra alüminyum folyo. Ardından iyi bir köz ve mars edilmeyi bekleyen rakip.

Copyright © 2009 FmG Inc. All rights reserved.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

Şişenin inceldiği yerde suyun sınırı olsa iyi olur. Alüminyüm folyo hava kaçırıyor ne demek anlamadım. Bildiğimiz alüminyum folyo mu yoksa, nargile için özel olanlardan mı?

Tütün lüleyi dolduracak şekilde olsun işte, aslında aromanın ayrı tütünün ayrı konulduğu nargilelerde, lülenin iç kısmı aromayla kaplanır, tütün bi top haline getirilir, lülenin içine atılır atılır çıkarılır, zamanla aromaya yapışan tütünlerle en iyi verim alınır. Ama aromalı tütün ise lülenin üst sınırına 1 cm kala fln doldursanız iyi olur. Sonra alüminyum folyo. Ardından iyi bir köz ve mars edilmeyi bekleyen rakip.

Ya suyu az koymuşuz boruya değcekmiş Tütünü parçalamadıq fazla... Ama yarın pozitif sonuçlar alacaz inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: AK_47

quote:

Orjinalden alıntı: eddie

Şişenin inceldiği yerde suyun sınırı olsa iyi olur. Alüminyüm folyo hava kaçırıyor ne demek anlamadım. Bildiğimiz alüminyum folyo mu yoksa, nargile için özel olanlardan mı?

Ya suyu az koymuşuz boruya değcekmiş Tütünü parçalamadıq fazla... Ama yarın pozitif sonuçlar alacaz inşallah

Hadi hayırlısı, tavlayı unutmayın da...

Copyright © 2009 FmG Inc. All rights reserved.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.