Şimdi Ara

sabahları mide bulantısının nedeni nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
41.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynı birebir aynı şeylerden şikayetçiydim . Gastrit belirtileri onlar . Yediklerine dikkat et bi süre ev yemekleriyle takıl . Aynı zamanda ben 3 adet ilaç içiyordum .

1-Motilium
    2-Pankreoflat
    3-Bunun adını hatırlamıyorum şuanda

1 ile 3 ü günde 3 er defa yemek yemeden 15 dakika önce yutuyordum pankreoflat i genelde kullanmıyordum . Birde yatmadan Yeşil kabı olan bir şrup içiyordum onunda adını unuttum üşendim mutfağa kadar gitmeye şimdi

2-3 hafta kadar kullandım ve tamamen geçti allaha şükür .

Dikkat etmeyip ilaç kullanmazssanız ilerde ülsere çevirebiliyor .

• sağol dostum tavsiyenize uyucam umudumu kesmişken moralim düzeldi sayenizde :-) motilium o ilaçtan var ikinci olmasada benzer nitelikteki ilacı mutlaka vardır zaten elimde , üçüncü ilaçla surubun ismini verebilirsen müsait olduğunda çok sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bulantıya baş dönmesi de ekleniyor bazen, bi bilen yokmudur yav?

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

bulantıya baş dönmesi de ekleniyor bazen, bi bilen yokmudur yav?

Birşey yemediğinden dolayıdır. Hafta sonu oluyor mu bu durum? Sigara kullanıyor musun?

Orijinalden alıntı: byeblade

quote:

Orijinalden alıntı: uqur333

3 aydır sabahları geçmek bilmeyen mide bulantısı şişkinlik hissi devamlı kusma isteği ama kusamama rahatsızlığı var kahvaltı yapmadan çıkıyorum aç kaldımı fazla sıkıştırmıyor öğlene doğru iyice açıkınca bulantı gidiyor . Otobüsde falan resmen kendimi dışarı atıyorum üniversite hastanesi araştırma geliştirme hastanesi devlet hastanesi sağlık ocağı özel hastane hepsine gittim saçma sapan birşeyler bi düzine ilaç hiçbiri birşey söyleyemedi göbek düşmesi olabilir diye gittik yaşlı bi teyzeye baktı birşey yok dedi normal dedi sizce ne olabilir aramızda bu iğrenç hastalıkdan başına gelen varmi :( allah rızası için yardım edin

bagırsak parazitine sahip olabilirsin

sabah ac karnına ılık sutu agzında beklet icin kıpırdanıyorsa tenya var demektir.gecmis olsun

o nasıl bi taktik ya

• Aynı rahatsızlık bende de vardı lisenin son iki senesinde. Doktora gittim , çeşitli ilaçlar kullandım geçmedi bi türlü. Sabah inanılmaz bir mide bulantısı oluyodu, kahvaltı yapamıyodum. Öğlene doğru geçiyodu.
    Lise bittikten sonra kendiliğinden geçti. Muhtemelen sınav stresi , gelecek kaygısı falan. Bildiğim bir çözüm yok, inşallah lise sonda falansındır

Orijinalden alıntı: cn.gates

Aynı rahatsızlık bende de vardı lisenin son iki senesinde. Doktora gittim , çeşitli ilaçlar kullandım geçmedi bi türlü. Sabah inanılmaz bir mide bulantısı oluyodu, kahvaltı yapamıyodum. Öğlene doğru geçiyodu.
    Lise bittikten sonra kendiliğinden geçti. Muhtemelen sınav stresi , gelecek kaygısı falan. Bildiğim bir çözüm yok, inşallah lise sonda falansındır

üniversite son bir hafta :) sınav haftası sınavlarada konsantre olamıyorum ha simdi agricak birazdn kusmam gelcek diye söyledigin gibi okul olmasa umruma gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: uqur333

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0!

5 sene boyunca aralıksız bulandı..
    Hergün hergün hergün...
    Artık alışmıştım bende...
    Sabahları kahvaltı yapamıyordum, öğlene doğru birşeyler atıştırabiliyordum.
    Sonralarda kendi kendine geçti...

Not: Hiç bir doktor ne çare bulabildi ne de şu sebepten oluyor dedi..

Benle aynı şikayetteki arkadaş ama uzaklaştırılmış kendisine ulaşamıyorum :-)
    http://forum.donanimhaber.com/m_21684167/tm.htm

Uzaklaştırılmadım buradayım

• üniversitenin son senesindede bendede var hangi polikliniğe gitmek lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dürtmeyi bulan adam

3 aydır sabahları geçmek bilmeyen mide bulantısı şişkinlik hissi devamlı kusma isteği ama kusamama rahatsızlığı var kahvaltı yapmadan çıkıyorum aç kaldımı fazla sıkıştırmıyor öğlene doğru iyice açıkınca bulantı gidiyor . Otobüsde falan resmen kendimi dışarı atıyorum üniversite hastanesi araştırma geliştirme hastanesi devlet hastanesi sağlık ocağı özel hastane hepsine gittim saçma sapan birşeyler bi düzine ilaç hiçbiri birşey söyleyemedi göbek düşmesi olabilir diye gittik yaşlı bi teyzeye baktı birşey yok dedi normal dedi sizce ne olabilir aramızda bu iğrenç hastalıkdan başına gelen varmi :( allah rızası için yardım edin

Ayni sorun bende de var. Minibuste sikintili dakikalar oluyor. ozellikle ayaktayken boyle midemi biri assagi cekuyor gibi his veriyor :D Terliyorum falan.

• bence toplumca aldığımız bir besin bizi mahvediyor..

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • quote:

Arkadaşım bu aralar yoğun stresli sıkıntılı zamanların mı
    "Dünü geçmiş yapan yaşanmış olmasıdır.Yarını gelecek yapan hayallerimizdir.Bugünün önemi ise dün yaşadıklarımızdan çıkardığımız tecrübelerle,yarına yani hayallerimize ulaşmak için vereceğimiz mücadelenin başlangıcıdır.O gün de bugündür.
  • reflü

not: bir insan normal yaşam süresinde 1000 adet böcek yutuyormuş.

house m.d kim ki :-) malesef barsak kurdu raporu temiz kan tahlilindede kalestrol karaciğer falan hiçbisi yok turp gibisin dedi doktor dispepsi olabilir dediler mide asidi fazlası ama verdiği ilaç keser oysa dedi her hastane üçer beşer ilaç verdi birşey yok boşuna ilaç israfı oldu hep :(

1 saat geç uyanın düzelecektir aynı belirtiler bende de vardı üniversiteye başladığımdan beri 1 saat geç uyanıyorum çözüldü.
  • Bende de kaç senedir var. Özelikle sabahları kahvaltı yapamıyorum,midem bulanıyor.Ama bende sinüzit var sigara içmememe rağmen balgamım çok oluyor.Boğamız balgam dolu olduğu için yiyemiyorum.Öğlen ve akşam yemeklerinde midem bulanır ama ben hisettiğim an biraz ara verip sonra yemeğe devam ediyorum.Kaç doktora gittim hiç bir tehşis koymadılar.Hata endoskopi oldum bir sonuç çıkmadı.Kaç senedir böyle çevremdeki insanlar durumumu biliyo allahtan anlayış gösteriyorlar.

3.Kızgınken cevap vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alakota

quote:

Ayni sorun bende de var. Minibuste sikintili dakikalar oluyor. ozellikle ayaktayken boyle midemi biri assagi cekuyor gibi his veriyor :D Terliyorum falan.

Dostum bahsettiklerin panik atak belirtileri gibi duruyor.Eğer mide ilaçları çare olmazsa psikologa gitmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.