Şimdi Ara

SAATLER (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: owin

birde tekrar arastlrma hyaptlm

indirim kuponlariyla fln 96$a satilan ayni saat amazonun sitesinde zaten 96$ ile 116$ arasl degisiyor

cok heyecan yapmaya gerek olmayabilir sanlrlm

evet, gerçekten heyecan yapmaya gerek yok. ebayı tarayın, 80-85 dolara bile sıfır mako var. (heryerede gönderiliyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

sn polish in gönderdiği satıcıda şu saat gözüme çarptı mekanizması seiko 5 ile aynımıdır acaba...
    http://cgi.ebay.com/Seiko-SNK645K1-Automatic-5-Silver-Dial-SS-Band-/260624253509?pt=Wristwatches&hash=item3cae6a8245

saat seiko 5 zaten, 7s26 kalibre var. fakat bunlar 36-37 mm'lik olanlar.
  • quote:

benim aldığım 81 dolar...amazonda 94 dolar...artı hediye saat var...
    zaten amazonda fiyatların yakın olması normal:)

burda da hediyenin saat olacaglnln garantlsl yok degil mi?

katalog da olabilir(:

ki eminim cogunluk saat yerine katalog gibi seyler alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31
    bu arada senin swiss m. hanowa chronograph de baya güzelmiş hemde o fiyata benimde fena kanıma girdi nerden aldınız

pm attım

Hocam bir pm de ben alabilir miyim?

@Polemik: İlginize çok teşekkürler.

@harun9992001: Sanırım bu mesajdan bahsediyorsunuz. Evet ben de merak ettim Polish'in nereden aldığını. Ayrıca 600TL'ye önerebileceğiniz saat var mı? Neden o saatleri beğenmediğinizi de söylerseniz sevinirim ve o özelliklerde saatler ararım.

bu konuda çok soru geldiği için burada açıklama gereği hissettim.

benim aldığım satıcıda aynı saatden şu anda yok, ama s.military hanowa başka saat var. şuanda tüm saatlerinde % 20 indirimde yapmış, 80 dolardan, 3000 dolara kadar swiss made saatleri var. aşşağıya 90 dolarlık, kronometreli swiss military hanowa saatinin linkini koyuyorum, saate kullanılan makine, ronda 5030D multi jewel quartz chrono makinedir. 1000- 1500 dolarlık üst sınıf bazı quartz saatlerde de aynı makine vardır. saniyenin 1/20 'sini ölçebilecek hassasiyette bir makinadır. quartz bir saat olmasına rağmen, 13 taş kullanılmış. yabancı forumlarda 5030 ve 5040 makinelerin, su ile temas ettirmedikten sonra (pil değiştirdikten sonra contasının özenli kapatılması kastediliyor) uzun ömürlü olacağı söyleniyor.

satıcının diğer ürünlerinede bakın, elinde, uygun fiyatlı swiss made saat olarak wenger ve swiss legend markalı saatlerde var. 80 dolar artı kargo ücreti ile, 150- 160 liraya, kronometreli swiss made saat sahibi olmuş olursunuz. elbetteki tissot kadar olmasalarda, tissotlardan da aşşağı kalır saatler değillerdir. heleki orjinal bir tissotu 500 den aşşağı bulamazken.

ben özellikle, linkteki hanowa markayı beğendiyseniz, tavsiye ederim, safir cam eksiği dışında tissotlardan aşşağı kalır bir yanı yok. tissotlarla çok kalite farkı yoksa niye arada fiyat farkı çok derseniz? ; tissot sadece saat satmıyor, aynı zamanda isim satıyor. yani marka imajı.

http://cgi.ebay.com/Swiss-Military-06-4000-04-001-Hanowa-Dreamland-Chrono-/250571946793?pt=Wristwatches&hash=item3a57407b29

satıcıyla ilgili olarak; güvenilir bir satıcıdır. ben s.military hanowa dışında birde citizen eco drive chronograph almıştım. ikiside orjinal, kutulu, özenli paketlenmiş ve hızlı bir şekilde gelmişti. (citizen eco drive saati de var, ama çeşidi yok, fakat orjinal ve uygun fiyatlıdır.)

gerekli açıklamayı yapmışsınız verdiğiniz emek için teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

sn polish in gönderdiği satıcıda şu saat gözüme çarptı mekanizması seiko 5 ile aynımıdır acaba...
    http://cgi.ebay.com/Seiko-SNK645K1-Automatic-5-Silver-Dial-SS-Band-/260624253509?pt=Wristwatches&hash=item3cae6a8245

saat seiko 5 zaten, 7s26 kalibre var. fakat bunlar 36-37 mm'lik olanlar.

o zaman fiyatı çok uygun....

• Seiko'nun divers saatlerinin artık düşük fiyatlı (nispeten) olanları artık gelmeyecek
    kaynak : aydinsaat .
    En düşükleri 900-1200TL aralığı olduğunu söylediler bana.
  • Bu saate taktım kafayı..

SAATLER

Polish ustam Sector saatleri hakkında bildiğin ters bir bili varsa hemen söyle ya da ilelebet sus :)
    Eta 2824, altın kaplama, yarı iskelet...
    40mm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 18 Aralık 2010; 5:43:38 >
  •  SAATLER

Buda benım saatim kullanıyorum çok memnunum
  • Bu seiko nun sitesinede baktim ama bir turlu saatlerin agirlik bilgisini bulamadim bu kadar kaliteli bir marka neden saatlerinin agirligini yazmiyor anlamadim veya ben bulamadim hem normal hemde usa sitesine baktim yok.Diyecegim sudur ki uygun fiyatli ve 80g dan agir olmayan saat tavsiyeleriniz nelerdir seiko ve ona yakin kalitede olabilir.Casio nasildir kalite olarak?

Su saatin kalitesi nasildir kac yil gider tahmini 81g guzel ve sade bir goruntusu var.EF-552-1AVDF

http://www.casio-intl.com/wat/edifice/edifice_chrono/ef-552.html

TR fiyati ortalama 200TL civari ayrica amazonda bu modeli bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 18 Aralık 2010; 9:16:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: owin

birde tekrar arastlrma hyaptlm

indirim kuponlariyla fln 96$a satilan ayni saat amazonun sitesinde zaten 96$ ile 116$ arasl degisiyor

cok heyecan yapmaya gerek olmayabilir sanlrlm

evet, gerçekten heyecan yapmaya gerek yok. ebayı tarayın, 80-85 dolara bile sıfır mako var. (heryerede gönderiliyor)

Benim ebay'de bulduğum en ucuz mavi mako 98$ + 34$ shipping ücretli idi. Nispeten ucuz bir saat alırken insan 30-40 TL.yi hesaplıyor doğal olarak Tabii direkt Türkiye adresine getirtmek için iyi bir alternatif olur.

http://cgi.ebay.com/Orient-CEM65002D-Mens-200M-Automatic-Diver-Watch-/350420622224?pt=Wristwatches&hash=item5196b25b90#ht_2243wt_943

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78
    Bu saate taktım kafayı..

SAATLER

Polish ustam Sector saatleri hakkında bildiğin ters bir bili varsa hemen söyle ya da ilelebet sus :)
    40mm..

Aldim saati :)
    Polish Usta bulastirdin bana zehiri...
  • quote:

quote:

Bu saate taktım kafayı..

SAATLER

40mm..

Aldim saati :)
    Polish Usta bulastirdin bana zehiri...

hayırlı olsun güle güle kullan

• bu mako nun en ucuz nerde olduğu hediyeler gelince belli olacak eğer site saat hediye ediyorsa en iyisi orient usa dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 18 Aralık 2010; 11:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Arkadaşlar bana da acil tavsiye lazım. Limit en fazla 300 TL. Hem spor olarak hem klasik olarak kullanılabilecek bir model olursa iyi olur. Deri kordonlu olanları pek sevmiyorum ama çok önemli değil. Şık ve güzel bir model olsun yeter.

dostum sana viceroy modellerinden öneririm ben kullanıyorum çok sık hemde ucuz bende kuz satten 318 liraya almıstım 400 den indiler netten baktım 150 euro fiyatı var.tavsiye ederim.saat resimde göründügünden daha güzeldir...

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: H.dizman

quote:

Orijinalden alıntı: kalyente11

mrb arkdaslar ilk defa saatçiden bi saat aldım daha önce hep hediye gelirdi.begenerek almak nasip olmamıstı kuz saatten 318 liraya viceroy 432055 aldım bu saat nasıl bir saattir.netten baktıgımda bi şey bulamadım pek bilinen bir marka değil heralde satan adam bana tag hauerle ortak oldugunu söylemişti bu markanın yorumlar için şimdiden tşkler...bu arada saat almak bağımlık yapıyormus

SAATLER

kronograf ve Tarih göstergeli
    Quartz analog
    12/24 saat
    Mineral kristal
    PVD Tedavi (Fiziksel BUHAR Biriktirme)
    Paslanmaz Çelik kasa
    Deri bilezik.
    W.R. 10 bar = 100 m.

Maksimum yaklaşık Genis: 51 mm.
    Maksimum uzunluğu yaklaşık: 57 mm.
    Maksimum Yükseklik: 14 mm.

Hoş saat iyi günlerde kullan ;)

yorum için teşekkür ederim ama bunlar kullanım klavuzundada yazıyordu

• orient ctf00004b için sirkeci'de nakit en düşük 585 tl fiyat aldım. Faturalı ve garantili olarak. Sizce fiyat yüksek mi?
  • quote:

bu mako nun en ucuz nerde olduğu hediyeler gelince belli olacak eğer site saat hediye ediyorsa en iyisi orient usa dır

orient usanın Türkiyeye gönderi yapmadığını söylüyorlardı önceden,şimdi gönderi başladımı,eğerki gönderi başladıysa ve aldığınız fiyata kargo dahilse fiyatı ebayde gördüklerimden daha iyi ,çünkü ebayde bu fiyata ort.25-30 dolar kargo da ekleniyor

ayrıca şunu da eklemek lazım,orientin birçok farklı kalibresi var gibi görünse de ucuz sınıf saatlerinin birçoğu temel 46940 kalbreye yapılan eklemelere farklı kod numarası verilmesiyle farklı gibi görünür.ucuz-alt sınıftaki bu makine 1970 lerden buyana yapılan iyileştirmelerle kendini kanıtlamış ve birçok saat ustasına göre seiko5 in 7009-7s26 temel kalibresiyle aynı kalitede-sınıfta görülürken ,bazısına göre biraz daha hassas oluşuyla hafif öne bile geçer.bu temel orient kalibresi,seiko5 in 7009 a göre daha kaliteli olan 630x sınıfı kalibresinin birebir klonu şeklinde üretilmiş ve hala üretilmeye devam ediyor ve seikonun diashock darbe koruma parçasını kullanıyor,

şimdi sıradan en alt seviyedeki orient makinesiyle(ör. 46941) seiko 4r15 karşılaştırmak yanlış olur ama 7009ve 7s26 için dediklerimi birçok usta diyor

orient seikonun yardımını aldığından beri ,seiko için mekanik makine üretmektedir,pilli saatlerinde de seikonun makinelerini kullanmaktadır,ve bugün japonyada sayı bakımından en çok makine üreten üretici,çünkü seiko ve citizen daha çok kinetic ve eco drive üzerine yoğunlaşmış ve bunları pazarlama durumundalar
    orientin fiyatlarının düşük kalmaya devam etmesinden,ve kaliteyi bozmamasından yanayım,

eğer bildiklerimi geçen yıl seiko5 almadan önce öğrenmiş olsaydım skz211 yerine ya 4r15 makineli bir model ya da mako1 alırdım,daha açık yazılamaz sanırım (gerçi aldığım saatin hassasiyetinden çok memnunum,sanırım daha iyi olamazdı)

bugünün üretimi için ise en güzel bilgileri yaklaşık 5-10 yıllık olması kaydıyla hem seiko5 e hem de mekanik bir oriente sahip bir kişi verebilir,aramızda böyle biri varmı?

• Arkadaşlar,elimde Tag Heuer Grand Carrera Calibre 17 saat var.Bugün çıkan ufak bir arbede sonucu kordonu koptu(deriye benzer birşey).
    Tamiri kaça patlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zgrcn

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sirkecide bir dükkandan "Claude Bernard" marka bir saat aldım. Klasik deri kayışlı bir model. Çok şık görünüyor ve isviçre malı yazdığı için aldım. Uygun fiyatlı bir saat. Ancak internette marka ile ilgili olumlu ya da olumsuz herhangi bir bilgi bulamadım. İnternet sitesi detaylı bilgi içermiyor.

Bu marka hakkında bilgisi olan var mı, nasıl bir markadır?

Aslan saat bünyesinde bir marka. fazla malumatım yok ama, Aslan saatin distribütörlüğünü yaptığı diğer markalar, edox ve orient. her ikiside kaliteli markalar. claude bernard'ında kötü olacağını sanmıyorum.

Doğru olabilir ancak hiç bir bilgi bulamadım internette bu marka hakkında neredeyse. İnternet sitesi de içime sinmedi, kaliteli durmuyor.
    http://www.claudebernard.ch/en/index.html

• yıllarca saatsiz dolaştım,sonra birden saat aşkı başladı bende
    ebaydan şu saati aldım,

http://cgi.ebay.com/Black-Military-Auto-Mechanical-Mens-Leather-Date-Watch_W0QQitemZ300449012921QQcategoryZ31387QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5736080393029078560

sabah uyandığımda saatin durmuş olduğunu görüyordum,meğer mekanik olduğundan pilsiz olduğundan duruyormuş.

sonra hbden pilli casio siparişi verdim

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-mtp-1290d-1a1v-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sacsmtp1290d1a1v&categoryId=25008404#Gorseller

• 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.