Şimdi Ara

SAATLER (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr bu saat nasıldır sizce? gerçi buna benzer diğer modeller de var.

fiyatı tuzlu ama diğer modelleri uygun gibi.

T035.627.16.051.00

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 18 Aralık 2010; 16:38:28 >
  • 1.si pahalı saatler pek hediye gelmez, 2. si fotolar replika izlenimini uyandırıyor, eğer makinasının fotosunu koyabilirseniz durum daha netleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

1.si pahalı saatler pek hediye gelmez, 2. si fotolar replika izlenimini uyandırıyor, eğer makinasının fotosunu koyabilirseniz durum daha netleşir.

"Makinasının fotosu" derken?
  • makinasının görüntüsünü gösteren fotoğrafı veya yaygın tabiriyle resmi.
  • Tag'in o seride quartz mekanizması yok. Cam, safir değil o yüzden çok çizilmiş ve AR-yansıma önleyici kaplama yok. En basitinden genel dış görünüş kendini belli eder zaten orjinal bir Tag ile yanyana koyduğunuzda farkı net görürsünüz.

EK: Basit quartz makina içerdiğinden arkası kapalıdır. Cam kaplama değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 18 Aralık 2010; 17:08:39 >
  • detaya girmeden fotolardan çıkan sonuç demiştim,detay yazmışsın, arkadaş saatin fotosu derken neyi kastettiğimi sormuş, quartz makinaların arka kapağı camlı olmadığı için doğal olarak içi görülemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vertas

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Orient'in şu modeline ne dersiniz acaba? CFT01002B olarak geçiyor.

SAATLER

SAATLER
     SAATLER

Ayrıca beyaz kadranlı olanı da var ve o da hoşuma gitti doğrusu.

SAATLER

Aslında önceki sayfalarda çokça bahsedilen CFT00004B modeli de hoşuma gitmişti ama solak olduğum için ayar piminin yerleşimi biraz tuhafıma gittiğinden onu 2. plana attım.

Bu saati bende sormuştum önceden ama alan kimse yok sanırım. Saatçilerde bulamadım ben. Sadece internette bir iki yerde var ve 700 tl civarında. Sanırım bayide pazarlıkla daha da iner fiyat ama dediğim gibi hiçbir yerde yok eğer siz bulursanız benide haberdar edin lütfen.

Bu saatin siyah kasalı olanını görmüştüm. Hiç beğenmemiştim.

• bende tag yok ama bariz replika......

hatta epey kötü bir replika bence böyle bir saat takılacağına fossil takmak daha mantıklı....yüksek standartlı saatlerin haricinde fossiller de iş görüyor bence....
  • @td80

mako hayırlı olsun,orient usa Türkiyeye gönderi yapmıyordu,acaba yenimi başladı,aldığınız fiyata kargo dahil mi?
  • Bugün Orient CFT00004B modelini satın aldım. Daha önce yazdığım gibi buradan 585 TL.ye aldım. Mako gibi orientwatchusa'dan getirtecektim ama bana 330$'a malolacağı ve yüksek oranda gümrük riski olduğu için, 385$'a buradan 2 yıl garantilisini almak daha mantıklı diye düşündüm. Hatta ebay'de satılanı zaten shipping ile 385$'a geliyor.

Aslında yine daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi CFT01002B modelini düşünmüştüm ama bugün saati görünce fikrimi değiştirdim. Özellikle siyah olanını hiç beğenmedim. Alınacaksa beyaz kadranlısı alınmalı bence. Ama CFT00004B daha güzel göründü gözüme ve onda karar kıldım. Tersine bir şekilde CFT00004B'nin de beyazı hoşuma gitmedi.

CFT01002B modelinin fiyatını merak eden varsa, peşinde 635 TL.ye veriliyor.
  • quote:

Bugün Orient CFT00004B modelini satın aldım. Daha önce yazdığım gibi buradan 585 TL.ye aldım. Mako gibi orientwatchusa'dan getirtecektim ama bana 330$'a malolacağı ve yüksek oranda gümrük riski olduğu için, 385$'a buradan 2 yıl garantilisini almak daha mantıklı diye düşündüm. Hatta ebay'de satılanı zaten shipping ile 385$'a geliyor.

Aslında yine daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi CFT01002B modelini düşünmüştüm ama bugün saati görünce fikrimi değiştirdim. Özellikle siyah olanını hiç beğenmedim. Alınacaksa beyaz kadranlısı alınmalı bence. Ama CFT00004B daha güzel göründü gözüme ve onda karar kıldım. Tersine bir şekilde CFT00004B'nin de beyazı hoşuma gitmedi.

http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=18699 bu saat şu an stokta yok ama stoktayken de 525TL ye satıldığını gördüm bu sitede.Açıkcası azıcık pahalı almışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Bugün Orient CFT00004B modelini satın aldım. Daha önce yazdığım gibi buradan 585 TL.ye aldım. Mako gibi orientwatchusa'dan getirtecektim ama bana 330$'a malolacağı ve yüksek oranda gümrük riski olduğu için, 385$'a buradan 2 yıl garantilisini almak daha mantıklı diye düşündüm. Hatta ebay'de satılanı zaten shipping ile 385$'a geliyor.

http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=18699 bu saat şu an stokta yok ama stoktayken de 525TL ye satıldığını gördüm bu sitede.Açıkcası azıcık pahalı almışsınız

Onların mağazasına sordum, yok dediler. Bazı firmaların garip bir satış anlayışı var. Başka bir mağazaya daha sordum, vardı ama bitti dediler. Peki artık getirmiyor musunuz, distribütör birkaç sokak ilerde deyince, öyle olmuyor, parti parti alıyoruz gibi bir cevap verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

@td80

mako hayırlı olsun,orient usa Türkiyeye gönderi yapmıyordu,acaba yenimi başladı,aldığınız fiyata kargo dahil mi?

yok kargo dahil değil amerika teslim fiyatı...amerikadan arkadaşınıza getirtiyorsunuz yada başka kanallarla:)
    ben görünce çok beğendiğim için türkiye fiyatını araştırmadan hemen aldım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 18 Aralık 2010; 22:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

quote:

@td80

yok kargo dahil değil amerika teslim fiyatı...amerikadan arkadaşınıza getirtiyorsunuz yada başka kanallarla:)
    ben görünce çok beğendiğim için türkiye fiyatını araştırmadan hemen aldım....

Pazartesi fiyatını anlayacağız (TR fiyatını)

• TR de liste fiyatı,çelik bilezikli mako1 için 245 dolar

amerikadan başka kanallarla getirmenin yolları nasıl oluyor,hangi kurumlar ?
  • quote:

TR de liste fiyatı,çelik bilezikli mako1 için 245 dolar

yanii 250TL ye alınabilecek bir saat demek bu ...
    Orient satan bayii %30 iskonto yaparım dediydi zaten
  • quote:

quote:

quote:

Onların mağazasına sordum, yok dediler. Bazı firmaların garip bir satış anlayışı var. Başka bir mağazaya daha sordum, vardı ama bitti dediler. Peki artık getirmiyor musunuz, distribütör birkaç sokak ilerde deyince, öyle olmuyor, parti parti alıyoruz gibi bir cevap verdiler.

elinde olmayam mala fiyat yazmak kolay sıkıyorsa elinde varken o fiyatkları yazsınlar bence bunlar reklam kokan hareketler...bekın şimdi konuşuyoruz fiyatı ucuz veriyorlar diye ama o fiyata kaç satış yapmışlar

• quote:

quote:

TR de liste fiyatı,çelik bilezikli mako1 için 245 dolar

yanii 250TL ye alınabilecek bir saat demek bu ...
    Orient satan bayii %30 iskonto yaparım dediydi zaten

bu saati alıp uzun süre kullanacak türkiyeden alabilir ama sürekli saat alan biri için bir saati biraz daha ucuz almak çok önemli sonuçta sürekli para harcıyoruz:)

• 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.