Şimdi Ara

SAATLER (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, durumum acil 30dk vaktim var,hemen yanıt verirseniz sevinirim,özellikle Mühendis hocam.

SAATLER

saatim var,çin malıymış meğersem,150 liraya ciddi alıcı çıktı bir an öncede kurtulmak istiyorum,ilana vermiştim zaten ama dgru düzgün soran yok,bugunkü dısında,oda 150 lira diyor,

ne yapayım sizce? sonucta çin malı,saat hoşuma gidiyor ama mekanizma yarın öbür gün foslayabilir.

seiko saatim var taş gibi,onu kullanırım daha iyi.

neyse,ne yapayım sizce ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakân -- 17 Aralık 2010; 17:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

Selamlar, durumum acil 30dk vaktim var,hemen yanıt verirseniz sevinirim,özellikle Mühendis hocam.

saatim var,çin malıymış meğersem,150 liraya ciddi alıcı çıktı bir an öncede kurtulmak istiyorum,ilana vermiştim zaten ama dgru düzgün soran yok,bugunkü dısında,oda 150 lira diyor,

ne yapayım sizce? sonucta çin malı,saat hoşuma gidiyor ama mekanizma yarın öbür gün foslayabilir.

seiko saatim var taş gibi,onu kullanırım daha iyi.

neyse,ne yapayım sizce ????

ne kadara almıştınız bu saati ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Aralık 2010; 18:04:29 >
  • 300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

300

o zaman satın bence , üstüne 150-200 daha ekleyip otomatik bir Orient alabilirsiniz (Orj)
  • Tissot T044.417.27.031.00

SAATLER

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=27479&product=Tissot-T044.417.27.031.00

Acaba bu saatin deri kordonlusu var mı? Varsa nerede bulabilirim? Bu saat hakkındaki görüşleriniz neler?

Başka önerileriniz varsa değerlendirebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 17 Aralık 2010; 21:13:25 >

• 2.EL FORUMUNDA BİR ARKADAS CITIZEN ECO DRIVE BR0011 MODELI BIR SAATI 275TLYE BIRAKIYOR,NE DIYORSUNUZ 2 AYLIK BU SAATE O PARA VERILIR MI?

ECO DRIVE NEYDI KI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

2.EL FORUMUNDA BİR ARKADAS CITIZEN ECO DRIVE BR0011 MODELI BIR SAATI 275TLYE BIRAKIYOR,NE DIYORSUNUZ 2 AYLIK BU SAATE O PARA VERILIR MI?

ECO DRIVE NEYDI KI?

Arkadaşımızın yorumunu aşağıya ekliyorum umarım faydası olur

quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

@polish ve @Muhendis78 üstadlar bu saat hakkında değerli yorumlarınızı alabilirmiyim tşk...

SAATLER

kelepir düştü, hediye geldi vs gibi uygun durum ve fiyatlar hariç, kinetik saatlere hiç bulaşmayın.
    çalışma mantığı olarak, normal bir quartz (pilli) saatden hiçbir farkı yoktur, ama 3 katı bir fiyatı vardır.
    aynı özellikte pilli bir seiko 300 lira iken , kinetik olan 900-1000 liradır. aradaki tek fark birinin 2-3 yılda bir pilinin değişmesi gerektiğidir. fakat kinetik saatlerde sonsuza kadar çalışacak değillerdir. nasılki cep telefonlarımızın bataryası zamanla perormanstan düşüyorsa , kinetiklerdeki şarz olan pilde, zamanla performanstan düşecek ve bir zaman sonra hepten bitecektir. bunlara ortalama 15-20 yıl ömür biçilmiştir.
    bu süre zarfında pilli bir saat için en fazla 5 kere pil değiştirirsiniz. en alasından pil 10 TL x5= 50 TL .
    50 tl tasarruf içinmi 3 kat fazla ödemeliyiz?.

ilk çıkan kinetiklerin ömrü çok daha kısa olduğu için, bu saatlerle ilgili yaşanmış tecrübeler, yabancı forumlarda mevcut. şarz ünitesini değiştirecek kalifiye eleman bulunamaması, yetkili servislerin çok para istemesi, tecrübesiz saatçilerde satini bozdurup kullanamaz hale gelenler, şarz ünitesini devre dışı bırakıp, normal pil bağlatmaya çalışanlar....

ancak eco-drive saatlerdeki gibi 40 yıl dayanacak kapasitörler kullanılırsa belki alınabilir.
    (tabi eco-drive'lardaki 40 yıl dayanan kapasitör ise şimdilik söylenti.bunu ancak40 yıl sonra tecrübe edebiliriz)

• BURADAN ECO DRIVE'IN TERCIH EDILEN BIR OZELIK OLDUGUNU ÇIKARTIYORUM DOGRU MUDUR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Yorumlarınız için çok teşekkürler
    Tuhaflık durumuna şöyle açıklık getirmeye çalışayım. Saatlerimi hep sol koluma taktım bugüne kadar. Önemli her işimi sol elimle yaptığım için saatimin de sol kolumda olması daha hoşuma gidiyor, orada olduğunu hissetmek yani. Ayar ihtiyacında da sağ elimle garip bir pozisyonda ayar yapmak zorunda kalacağım. Bu alışkanlığı değiştirmek te sanırım oldukça zor olacaktır. Ama diğer model de çok güzel. Hafta sonu biraz dolaşıp kisini de denemeye karar verdim. Ama CFT0004B'yi alırsam da sol kolumda takmaya devam ederim

685$ deri kayışlısının fiyatı idi. ama bence de Çok hoş ve güzel bir saat .Sonuçta Orient ve otomatik

685$ mı? Aşağıdaki linkte 750 TL gibi bir fiyatı var. Mağazalardan daha da uyguna alınabilir diye düşünüyorum.

http://www.saatpoint.com/pinfo.asp?pid=21897

quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Bu saati bende sormuştum önceden ama alan kimse yok sanırım. Saatçilerde bulamadım ben. Sadece internette bir iki yerde var ve 700 tl civarında. Sanırım bayide pazarlıkla daha da iner fiyat ama dediğim gibi hiçbir yerde yok eğer siz bulursanız benide haberdar edin lütfen.

Siz ne zaman sormuştunuz mağazalarda? Eğer yakın zamanda sordu iseniz boşuna dolaşmayayım.

açıkcası etiket fiyatını bizzat gördüğüm için söylüyorum . 685$ dı. Tabii pazarlıkla daha makul fiyatlara inilirdi

Haklısın etiket fiyatı doğrudur. Ben cft00001b almaya niyetlendiğimde bayi ilk olarak listeye bakıp 600 dolar dedi. 10 dakika sonra son fiyat 450 TL ye indi kabaca yarısı. 685 dolar bugünkü kurla neredeyse 1000 TL yapar.Zaten dediğim gibi google da aratırsanız internette iki yerde satılıyor birinde 750 TL diğerinde 680 TL üstelik internet satıcıları bayilerden daha yüksek kar majı koyuyor. Neyse zaten saati satan yer bulmak şu an önemli olan.

• orientin yaptığı en güzel saatlerden bence

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun9992001 -- 17 Aralık 2010; 22:31:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bu saatler arasından hangisini seçerdiniz acaba? Nedenini de açıklarsanız çok sevinirim.

ilk mesajına cevap veriyordumki değiştirdin buna cevap vereyim ben hiçbirine bu kadar para vermezdim ama ilk mesajında swis military hanova vardı sanırım 400 küsür lira o saati burda bir arkadaş 100 dolara temin edebildiğini söylemişti önceki sayfalarda kalite olarakta buradaki saatlerden kötü değildir 150 tl para ver onu al bu kadar para verme bence iyi akşamlar.

• arkadaşlar merhaba.

şu saat hakkında yorumları alabilir miyim?

http://cgi.ebay.com/Kenneth-Cole-New-York-Mens-KC1674-Analog-Black-Watch-/180599329093
  • quote:

Tissot T044.417.27.031.00

SAATLER

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=27479&product=Tissot-T044.417.27.031.00

Acaba bu saatin deri kordonlusu var mı? Varsa nerede bulabilirim? Bu saat hakkındaki görüşleriniz neler?

Deri kordonlusunu bilemem ama muhtemelen vardır ,sonuçta bir Tissot saati ve kalitedir.

Benimde favori saatlerimden biri de :http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=28594&product=Tissot-T044.430.26.051.00
    Tabii en favorim Maurice-Lacroix Pt6168-SS001 fakat 4,450TL fiyatı olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Aralık 2010; 23:39:39 >

• deri kayışı kendinizde alabilirsiniz ben benim victorinox a 3 adet deri kayış aldım beşiktaş çarşıda bir saatçiden gerçek deri ve ucuz....zevkime göre takıyorum...saatleri modifiye etmek hoşuma gidiyor....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31
    bu arada senin swiss m. hanowa chronograph de baya güzelmiş hemde o fiyata benimde fena kanıma girdi nerden aldınız

pm attım

Hocam bir pm de ben alabilir miyim?

@Polemik: İlginize çok teşekkürler.

@harun9992001: Sanırım bu mesajdan bahsediyorsunuz. Evet ben de merak ettim Polish'in nereden aldığını. Ayrıca 600TL'ye önerebileceğiniz saat var mı? Neden o saatleri beğenmediğinizi de söylerseniz sevinirim ve o özelliklerde saatler ararım.

• quote:

Orijinalden alıntı: td80

deri kayışı kendinizde alabilirsiniz ben benim victorinox a 3 adet deri kayış aldım beşiktaş çarşıda bir saatçiden gerçek deri ve ucuz....zevkime göre takıyorum...saatleri modifiye etmek hoşuma gidiyor....

Modifiye etmek yerine kendi orjinal kayışını kullanmayı tercih ediyorum şahsen.
  • quote:

quote:

Tissot T044.417.27.031.00

SAATLER

Deri kordonlusunu bilemem ama muhtemelen vardır ,sonuçta bir Tissot saati ve kalitedir.

Benimde favori saatlerimden biri de :http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=28594&product=Tissot-T044.430.26.051.00
    Tabii en favorim Maurice-Lacroix Pt6168-SS001 fakat 4,450TL fiyatı olunca

Sizin önerdiğiniz saat de çok güzelmiş.

• quote:

quote:

deri kayışı kendinizde alabilirsiniz ben benim victorinox a 3 adet deri kayış aldım beşiktaş çarşıda bir saatçiden gerçek deri ve ucuz....zevkime göre takıyorum...saatleri modifiye etmek hoşuma gidiyor....

Tissot saati satan yetkili bayiden Orjinal kordonu alabilirsiniz .Tabii tercih sizin. Bende misal ilk Çelik Kordonu sonra Deri Kordonu sonra da (aslında hayır ama) bu kauçuk kayışı seçerdim.
    Bu modeli sıkı pazarlıkla 550-600TL ye almanız mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Aralık 2010; 23:59:11 >
  • quote:

quote:

quote:

Tissot saati satan yetkili bayiden Orjinal kordonu alabilirsiniz .Tabii tercih sizin. Bende misal ilk Çelik Kordonu sonra Deri Kordonu sonra da (aslında hayır ama) bu kauçuk kayışı seçerdim.
    Bu modeli sıkı pazarlıkla 550-600TL ye almanız mümkün

İlk başta çelik kordonlusunu görmediğim için deri kordonu sordum. Her ne kadar deri kordonlu bir şeyler arasam da bu modelin çelik kordonlusunu hoşuma gitti. Tercih meselesi tabii ama kauçuk kayışı açıkcası hiç beğenmedim.

• 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.