Şimdi Ara

SAATLER (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: td80

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

TR de liste fiyatı,çelik bilezikli mako1 için 245 dolar

amerikadan başka kanallarla getirmenin yolları nasıl oluyor,hangi kurumlar ?

yanii 250TL ye alınabilecek bir saat demek bu ...
    Orient satan bayii %30 iskonto yaparım dediydi zaten

bu saati alıp uzun süre kullanacak türkiyeden alabilir ama sürekli saat alan biri için bir saati biraz daha ucuz almak çok önemli sonuçta sürekli para harcıyoruz:)

kesinlikle doğru diyorsun,açıkcası koleksiyon yapmayı planlıyorum yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

TR de liste fiyatı,çelik bilezikli mako1 için 245 dolar

amerikadan başka kanallarla getirmenin yolları nasıl oluyor,hangi kurumlar ?

Mesela DHL'in Easyshop sistemi var. Üye olunca size özel bir kod no.su da içeren ABD adresi veriliyor. Bu adres DHL'in ABD'deki büyük bir deposu. Bir kereye mahsus 10 Euro'ya kayıt olunuyor. Alışveriş yapılan ABD mağazası o adrese gönderiyor, oradan DHL Express ile çok cüzi bir taşıma bedeli ile 2 günde ülkemize geliyor. Zaten ABD içi genelde ücretsiz taşınıyor. Uluslararası kredi kartına müsaade eden veya Paypal kabul eden her mağazadan alışveriş yapılabilir.

Mesela saat için konuşursak, paket hafif olacaktır. DHL 0-0,5 kg için 9 Euro, 0,5-1 kg için 13 Euro, 1-1,5 kg için 17 Euro alıyor. Ancak alışveriş 150 Euro veya muadili (yani 200$)'ı geçerse o zaman astarı yüzünden pahalıya gelir. Ben bu sınırı ancak gümrük bedellerine değecek bir şey olursa aşıyorum. Projektör getirttim geçen yıl mesela.

Yalnız bu sistem sadece İstanbul için geçerli. Çünkü paketinizi gidip DHL ofisinden kendiniz alıyorsunuz.

https://www.borderlinx.com/m/dhl/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 18 Aralık 2010; 23:31:22 >

• Arkadaşlar bu saati almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Casio EF-550D-1A

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu seiko nun sitesinede baktim ama bir turlu saatlerin agirlik bilgisini bulamadim bu kadar kaliteli bir marka neden saatlerinin agirligini yazmiyor anlamadim veya ben bulamadim hem normal hemde usa sitesine baktim yok.Diyecegim sudur ki uygun fiyatli ve 80g dan agir olmayan saat tavsiyeleriniz nelerdir seiko ve ona yakin kalitede olabilir.Casio nasildir kalite olarak?

Su saatin kalitesi nasildir kac yil gider tahmini 81g guzel ve sade bir goruntusu var.EF-552-1AVDF

http://www.casio-intl.com/wat/edifice/edifice_chrono/ef-552.html

TR fiyati ortalama 200TL civari ayrica amazonda bu modeli bulamadim.

Bu konuda kimsenin bir fikri yokmu ayrica max 200tl ve 80g dan agir olmamak kaydiyla daha iyi bir onerisi olan varmi?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 19 Aralık 2010; 0:42:38 >

• 80 gram olması neden bu kadar önemli?
  • 80 gr saatin ruhunun ağırlığı imiş.....

diye bir geyik ile bu saatte geceyi bitireyim herkeze iyi geceler.....(not: 21 gr filminden esinlendim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 19 Aralık 2010; 1:59:59 >
  • 21 Gram olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

80 gram olması neden bu kadar önemli?

Su eski standart casio lar vardir bilirsiniz herkesde vardi bir aralar digital olanlar.Onlarin agirligi en fazla 40gr bilemediniz 50 yi gecmiyordu haliyle 80 bile fazlasiyla rahatsiz ediyor beni agirlik olarak ozellikle yazin sicaklarda cekilmez olabiliyor terletiyor vs...

O yuzden max agirlik limitim 80gr ama daha assagisida hafifide olabilir.Isin kotusu buyuk ve kaliteli markalarin saatleri hep agir oluyor.Bu yuzden uygun fiyatli , şık gorunumlu , saglam bir mekanizmaya sahip ve hafif bir saat bulmak cok zor ve hatta bulunmuyor.Suanda buldugum en iyi secenek CASIO EF-552-1AVDF daha iyi bir alternatif bulamadim ama tavsiyelere acigim.

• bence alın güzel saat
  • SEIKO 5 FOREVER
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

gene fossilciler timexciler dadanmış foruma:)

şaka bir yana beğeniyorsanız alın gitsin 149 tl az bir miktar zaten fosillin replikası yok....
    oyuna gelmezsiniz sadece sıfır olup olmadığına bakın.....

ileride yanına birde seiko 5 alırsınız olur biter....

neden böyle bi yorum yaptiniz ?

Seiko tarzı saatleride begeniyorum ama bu metal kordonu begenmiyorum hoşuma gitmiyor yoksa ilk bakacagim seiko serisinden veya casio'larda da vardi böyle modeller.

bu timex'in modellerini tavsiye etmiyormusunuz ? saatler elbet orjinal kutusunda ve garantili durumda ?
  • arkadaslar şu saat nasıl?

250 tl ye kadar saat tavsiyesi verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşalr bu saat nasıldır sizce? gerçi buna benzer diğer modeller de var.

fiyatı tuzlu ama diğer modelleri uygun gibi.

T035.627.16.051.00

SAATLER

arkadaşlar bu saat hakkındaki görüşleriniz nedir? aynı ailedeki buna benzer ürün forumdaki bir arkadaş tarafından 450 tlye satılmakta.
  • quote:

quote:

arkadaşalr bu saat nasıldır sizce? gerçi buna benzer diğer modeller de var.

fiyatı tuzlu ama diğer modelleri uygun gibi.

T035.627.16.051.00

SAATLER

arkadaşlar bu saat hakkındaki görüşleriniz nedir? aynı ailedeki buna benzer ürün forumdaki bir arkadaş tarafından 450 tlye satılmakta.

güzel saat fiyatı 1300tl civarında uygun olanları pillidir

• @harun9992001

mesala aşağıdaki saat pilli mi? 430 TL isteniyor ve orijinal olduğu belirtilmekte.
    bu tip saatler hoşuma gidiyor.

T035.617.16.051.00
     SAATLER

http://forum.donanimhaber.com/m_35651489/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35651489

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 19 Aralık 2010; 22:18:27 >
  • @ramazanyurt
    Tissot'un bu kronolu modeli pillidir.
  • Hocam model kodundan aratınca Quartz yani pilli olduğu anlaşılıyor

http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0004/famid_0102/refid_T035_617_16_051_00
  • quote:

@harun9992001

mesala aşağıdaki saat pilli mi? 430 TL isteniyor ve orijinal olduğu belirtilmekte.
    bu tip saatler hoşuma gidiyor.

T035.617.16.051.00
     SAATLER

http://forum.donanimhaber.com/m_35651489/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35651489

evet saat pilli automatic yazmıyorsa pillidir.tissot iyi markadır eğer saat orjinalse.Ayrıca orda tissot le locle automatic saat var eğer orfinalse fiyatı çok uygun 460 tl yurtdışında bile o fiyata zor bulunuyor evladiyelik bir saat.

• Le locle saati 450 tl'ye anca A kalite replika olarak alirsiniz.. Yabanci forumlarda cokca tartisildi, prc200 ve le locle'lerin birebir Cin replikalari var.. Sadece Tissot bayileri anca icini acarlarsa anlayabiliyorlar.. Prc200'leri 100usd le locle'leride 200-230 usd civarina satiyorlar.. Orjinal degil.. Kaliteli replika.. Makinasi gercek makina kadar evladiyelik olmaz.. Le locle china hong kong falan diye yazarak google amca'dan da detayli haberlere ulasabilirsiniz.. Tissot'un en cok satan saatleri, dogal olarak da en cok bunlarin replikalari var..

eBay'de saticilarin pozitif feedbacki olma sebebi de ortaya cikmisti.. Saati orjinal sananlar zaten ucuza aldilar diye 5 yildiz veriyor.. Orjinal olmadigini anlayan 3-5 kisiyi de "anca 5 yildiz verirseniz paranizi iade ederiz" ya da "tissot bayiinden orjinal degil raporu alirsaniz o zaman geri yollayin" diyerek korkutuyorlar.. Tissot bayilerinin boyle bir yazi verme olayi yok.. Hatta bazi ulkelerde saate el koyuyormuslar..

Sonuc.. Bu saatler icin gercek olamayacak kadar iyi bir teklif varsa, gercek DEGİLDİR

Edit: Mesajı ilk cepten yazdığım için dikkat etmemişim. Saati 460'a satıyorum diyen arkadaş forumdanmış. 510'dan 460'a düşürmüş. Gerçek olma ihtimali var eğer ki saat Amerika'dan gelecekse.. Ancak satıcı arkadaş da dışardan getirtiyor, bu replikalar o kadar gerçekçi ki bu satıcı arkadaş da orjinal olduğunu inanmış olabilir(ya da orjinal de olabilir).

Yapacak şey basit.. Saati Tissot bayine götürüp içini açtırarak orjinalliğini teyit ettireceğinizi, sıkıntı çıkarsa paranızı iade edeceğini garanti etmesini isteyin.
    Dediğim gibi saat replikaysa bile satıcı arkadaş dahi fark edememiş olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 19 Aralık 2010; 23:38:34 >

• o kadar para verip replika almak olmaz ya. ama yukarıda verdiğim linkte saatleri satan arkadaş bunların replika olmadığını belirtmekte.
  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.