Şimdi Ara

SAATLER (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kasmayin Casio G-Shock yada Hublot artik asin zevksizkigi kaliteli saatler alin herkesde olan sizde olmasin isporta mali gibi Kaliteli gorunmek icin Hublot mobile giriyorum resimlere netten bakabilirsiniz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21pascalnouma

arkadaşlar merhaba.

şu saat hakkında yorumları alabilir miyim?

http://cgi.ebay.com/Kenneth-Cole-New-York-Mens-KC1674-Analog-Black-Watch-/180599329093

Moda markalarının saatlerini önermiyorlar genelde buradaki işi bilen arkadaşlar. O fiyata Seiko 5 bakılabilir mesela.
  • yukarıdaki orient varken seiko 5 alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Yukarıda sorduğum modellerden biri haricinde Orient'in CEM65002D-Mako modelini de almak istiyorum. Hem 200m su geçirmez, hem takvimli olması iyi benim için. amazon'da oldukça övmüşler bu modeli. Orient'in USA sitesinde (buradan alma sıkıntım yok) şu sıralar bir promosyon var. Saat 133$, yanında ayrıca hediye bir kol saati de veriyorlar ama hangi model olduğu belli değil. Ayrıca birkaç küçük güzel eşantiyon da var. Bana toplamda (145$) 220 TL gibi bir fiyata malolacak. Ne dersiniz?

SAATLER

SAATLER

http://www.orientwatchusa.com/cem65002d-mako-p-65.html

Şurada da eşantiyonların bilgisi var.
    http://orientwatchusa.com/blog/?p=384

Türkiye'de yok mu bu saat , benim baya hoşuma gitti ...insanın 7 saati olsa hergün birtanesi taksa ahh ahh ne güzel olur
    1 Hamilton - 3 orient - 1 Maurice Lacroix - 1 Seiko - 1 Tissot tan oluşan seri yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: td80

deri kayışı kendinizde alabilirsiniz ben benim victorinox a 3 adet deri kayış aldım beşiktaş çarşıda bir saatçiden gerçek deri ve ucuz....zevkime göre takıyorum...saatleri modifiye etmek hoşuma gidiyor....

Modifiye etmek yerine kendi orjinal kayışını kullanmayı tercih ediyorum şahsen.

evet orjinal kayışlar süper oluyor ama ben saate birşey katmak istiyorum en kolay kayışla oluyor ve bazen kıyafete göre kayış değiştirilebiliyor...birde deri kayış değiştirilince kayış dinlenmiş oluyor kolay eskimiyor:)
  • yukarıdaki orient 95 dolara geliyor sabahtan beri burada peynir ekmek gibi sattı :)
    ben silikon kayışlısını ve siyahını 81 dolara aldım yanında saat hediyesi varmış:)
    bu saat varken artık seiko 5 almasın kimse
  • kisa sure once movado cular gozukmustu burada
    1000lerce $ diyorduk

bu aralar indirimdeler sanlrlm,

http://i54.tinypic.com/2wnxso1.jpg

bu model de 350$ burada. quartz ama tabiki
    http://www.movado.com/movado-collections/featured-collections/movado-bold/movado-bold-3600018.html

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owin -- 18 Aralık 2010; 0:19:03 >

• quote:

yukarıdaki orient 95 dolara geliyor sabahtan beri burada peynir ekmek gibi sattı :)
    ben silikon kayışlısını ve siyahını 81 dolara aldım yanında saat hediyesi varmış:)

Bi Aslansaate sorayım bakayım yoksa y.dışından alacaz gibime geliyor .İlk bunu katayım koleksiyona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Aralık 2010; 2:24:54 >
  • evet türkiye satış fiyatını söylerseniz güzel olur belki türkiye de hesaplıdır
  • bende orient hic sevmezdim

seiko 5 2010 sumo lardan alaylm diyordum

ama simdi madem 95 $ a geliyor

sanlrlm bir tane alabilirim cok uygun cunku

yurt dlslndaylm ben de kaplma gelir

ne dersiniz alinir mi 96$ icin??

2010 suumo dan iyidir degil mi

imza:

orient sevmeyen adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owin -- 18 Aralık 2010; 0:42:29 >
  • quote:

yukarıdaki orient varken seiko 5 alınır mı

Bu biraz iddialı olmuş :)

Seiko 5 Orient'in babasıdır.. O kadar da değil..
    Ha fiyat olarak şu an bu Orient gerçekten iyi fiyatlarda.. Ama yurt dışından almayı göze aldıktan sonra Seiko 5 fiyatları da hemen hemen aynıdır..
    Sonrası zevk meselesi..

Seiko 5 mekanizması kendini ispatlamış mekanizma.. En azından 30 sene götürecek şimdiden belli.. Orient için her saatte farklı inhouse mekanizma olduğu için öyle kesin şeyler söylemek kolay değil(dayanıklılık anlamında)..

İkisi de Japon.. İkisi de tamamdır..
    Orient'i zaten Seiko satın aldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

bende orient hic sevmezdim

imza:

orient sevmeyen adam

Eğer 2010 Sumo dediğiniz bendeki SRP043 Seiko saat ise bu iki saat mukayese edilmemeli bence..
    Seiko SRP043 çok çok ilerde buna göre..
    Seiko'nun geliştirilmiş 4R15 mekanizması var.. Kullanılan çelik kalitesi, işçilik falan..
    Aynı sınıfın saatleri değiller..

Lakin bu Orient'ler otomatiğe başlamak için güzel başlangıç saatleri olabilirler..
  • Şimdi yukarıdaki orient Türkiye adresine sipariş verilebiliyormu ?

Veriliyorsa toplam maliyeti kaç dolar olacak ?
  • ben sadece seiko 5 ile görüntü olarak kıyaslamıştım:)
    bu arada sizin tavsiyeniz ile aldım orienti ...hediyeler neler acaba saat...tişört...katalok...stikir falan demişler...
    birde siteye üye oldum ama üye girişi yapamıyorum sadece alışverişin gerçekleştiği ile ilgili mail geldi o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Orijinalden alıntı: owin

bende orient hic sevmezdim

imza:

orient sevmeyen adam

Eğer 2010 Sumo dediğiniz bendeki SRP043 Seiko saat ise bu iki saat mukayese edilmemeli bence..
    Seiko SRP043 çok çok ilerde buna göre..
    Seiko'nun geliştirilmiş 4R15 mekanizması var.. Kullanılan çelik kalitesi, işçilik falan..
    Aynı sınıfın saatleri değiller..

Lakin bu Orient'ler otomatiğe başlamak için güzel başlangıç saatleri olabilirler..

suda var

seiko SRP043 amazon da 249$
    http://www.amazon.com/Seiko-Watches-Scuba-Divers-SRP043K2/dp/B002N50IRK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=watches&qid=1292626967&sr=8-1

ama orient dediginiz makina 96$ aradaki 3 kat fiyat farkini da hesaba katlnca

dengelerde bir oynama oluyordur sanlrlm hangisinin iyi oldugu konusunda(:

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31
    bu arada senin swiss m. hanowa chronograph de baya güzelmiş hemde o fiyata benimde fena kanıma girdi nerden aldınız

pm attım

Hocam bir pm de ben alabilir miyim?

@Polemik: İlginize çok teşekkürler.

@harun9992001: Sanırım bu mesajdan bahsediyorsunuz. Evet ben de merak ettim Polish'in nereden aldığını. Ayrıca 600TL'ye önerebileceğiniz saat var mı? Neden o saatleri beğenmediğinizi de söylerseniz sevinirim ve o özelliklerde saatler ararım.

bu konuda çok soru geldiği için burada açıklama gereği hissettim.

benim aldığım satıcıda aynı saatden şu anda yok, ama s.military hanowa başka saat var. şuanda tüm saatlerinde % 20 indirimde yapmış, 80 dolardan, 3000 dolara kadar swiss made saatleri var. aşşağıya 90 dolarlık, kronometreli swiss military hanowa saatinin linkini koyuyorum, saate kullanılan makine, ronda 5030D multi jewel quartz chrono makinedir. 1000- 1500 dolarlık üst sınıf bazı quartz saatlerde de aynı makine vardır. saniyenin 1/20 'sini ölçebilecek hassasiyette bir makinadır. quartz bir saat olmasına rağmen, 13 taş kullanılmış. yabancı forumlarda 5030 ve 5040 makinelerin, su ile temas ettirmedikten sonra (pil değiştirdikten sonra contasının özenli kapatılması kastediliyor) uzun ömürlü olacağı söyleniyor.

satıcının diğer ürünlerinede bakın, elinde, uygun fiyatlı swiss made saat olarak wenger ve swiss legend markalı saatlerde var. 80 dolar artı kargo ücreti ile, 150- 160 liraya, kronometreli swiss made saat sahibi olmuş olursunuz. elbetteki tissot kadar olmasalarda, tissotlardan da aşşağı kalır saatler değillerdir. heleki orjinal bir tissotu 500 den aşşağı bulamazken.

ben özellikle, linkteki hanowa markayı beğendiyseniz, tavsiye ederim, safir cam eksiği dışında tissotlardan aşşağı kalır bir yanı yok. tissotlarla çok kalite farkı yoksa niye arada fiyat farkı çok derseniz? ; tissot sadece saat satmıyor, aynı zamanda isim satıyor. yani marka imajı.

http://cgi.ebay.com/Swiss-Military-06-4000-04-001-Hanowa-Dreamland-Chrono-/250571946793?pt=Wristwatches&hash=item3a57407b29

satıcıyla ilgili olarak; güvenilir bir satıcıdır. ben s.military hanowa dışında birde citizen eco drive chronograph almıştım. ikiside orjinal, kutulu, özenli paketlenmiş ve hızlı bir şekilde gelmişti. (citizen eco drive saati de var, ama çeşidi yok, fakat orjinal ve uygun fiyatlıdır.)

• birde tekrar arastlrma hyaptlm

indirim kuponlariyla fln 96$a satilan ayni saat amazonun sitesinde zaten 96$ ile 116$ arasl degisiyor

cok heyecan yapmaya gerek olmayabilir sanlrlm
  • benim aldığım 81 dolar...amazonda 94 dolar...artı hediye saat var...
    zaten amazonda fiyatların yakın olması normal:)
  • quote:

yukarıdaki orient 95 dolara geliyor sabahtan beri burada peynir ekmek gibi sattı :)

orientler kaliteli ve iyi saatlerdir, fakat kıyasa gerek yok, en ucuz ve basit bir hesap ile;

42 mm çap, 200 metre WR, japon otomatik mekanizma orient; 95 USD, (buy it now)
    42 mm çap, 200 metre WR, japon otomatik mekanizma seiko; en ucuzu 150 USD (buy it now)

üstelik seikolar, üretim ve arza sunulan sayı bakımından orientin, yaklaşık 10 katı olmasına rağmen.
  • sn polish in gönderdiği satıcıda şu saat gözüme çarptı mekanizması seiko 5 ile aynımıdır acaba...
    http://cgi.ebay.com/Seiko-SNK645K1-Automatic-5-Silver-Dial-SS-Band-/260624253509?pt=Wristwatches&hash=item3cae6a8245
  • 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.