Bildirim
S4 plastik diyenler gelsin hele

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
:D -
ayrıca eski iphone 5 kullanıcısı olarak lanet olsun alüminyum.cebe sok çıkar boyası atar mı bir telefonun yahu.plastik plastik diyorlar ki.ben sırf plastik diye aldım. çizilirse çıkar kapağı değiştir oh mis
ha isteyenlere renk seçenekleri de var ebayda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 16 Mayıs 2013; 13:55:28 >
-
hanımın iphone 5 te çizildi.... -
Alınmışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
hanımın iphone 5 te çizildi....
1 tane daha al çizilince onu tak -
Plastik sonuçta Şaka bir yana polikarbonat esneme konusunda gerçekten çok başarılı. Cepte eğilme bükülme olsa, yere düştüğündeki alacağı darbeyi falan iyi emiyor, cihaza kolay kolay zarar almıyor. Ekran camı haricinde S3-S4'ü kırmak için bayağı sağlam saldırmak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
Plastik sonuçtaŞaka bir yana polikarbonat esneme konusunda gerçekten çok başarılı. Cepte eğilme bükülme olsa, yere düştüğündeki alacağı darbeyi falan iyi emiyor, cihaza kolay kolay zarar almıyor. Ekran camı haricinde S3-S4'ü kırmak için bayağı sağlam saldırmak lazım
aynen ama kalitesiz duruyo bükmeye kalkınca kırılcak gibi ama 100 kiloya filan 1 saat dayanıyo yamulmuyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon
quote:
Plastik sonuçtaŞaka bir yana polikarbonat esneme konusunda gerçekten çok başarılı. Cepte eğilme bükülme olsa, yere düştüğündeki alacağı darbeyi falan iyi emiyor, cihaza kolay kolay zarar almıyor. Ekran camı haricinde S3-S4'ü kırmak için bayağı sağlam saldırmak lazım
aynen ama kalitesiz duruyo bükmeye kalkınca kırılcak gibi ama 100 kiloya filan 1 saat dayanıyo yamulmuyo
Hissiyat olarak biraz zayıf kalıyor doğrudur. Kılıf kullanınca da tek elle kullanılması zor oluyor. Adam akıllı malzeme kullanmadılar gitti. Polikarbonat kadar hafif ve dayanıklı daha iyi hissiyata sahip bir malzeme kullanılsa gelecek yeni modellerde daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon
quote:
Hissiyat olarak biraz zayıf kalıyor doğrudur. Kılıf kullanınca da tek elle kullanılması zor oluyor. Adam akıllı malzeme kullanmadılar gitti. Polikarbonat kadar hafif ve dayanıklı daha iyi hissiyata sahip bir malzeme kullanılsa gelecek yeni modellerde daha iyi olur.
ne olabilir mesela
-
titanium kullansınlar -
quote:
Orijinalden alıntı: orientem
titanium kullansınlar
Nerden baksanız 50-100 $ fazla olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
titanium kullansınlar
Aslında ben mücevher koyarak değil de gerçekten teknoloji koyarak fiyatını arttırıcakları herhangi bir cihazın 1500$ olsa bile satıcağını düşünüyorum para sıkıntısı olmayan çok kişi var ama bu onların saçma sapan altın kaplamalara para vereceği anlamına gelmiyor firmalar bunu anlarsa ciddi kârlar elde edebilirler bence -
quote:
quote:
quote:
titanium kullansınlar
Aslında ben mücevher koyarak değil de gerçekten teknoloji koyarak fiyatını arttırıcakları herhangi bir cihazın 1500$ olsa bile satıcağını düşünüyorum para sıkıntısı olmayan çok kişi var ama bu onların saçma sapan altın kaplamalara para vereceği anlamına gelmiyor firmalar bunu anlarsa ciddi kârlar elde edebilirler bence
Her şeyin bir ederi var. O ederden % 10 fazla verilir ama daha fazla olursa olmaz. Teknoloji o kadar hızlı kullanıcıya sunulmuyor. Yoksa 1500 $ vermeye verilir. Ama o kadar eder dememiz için gerçekten çağ atlaması lazım.
-
Benim sorunum plastikten çok estetiğinden, S2'den sonra sırf bu yüzden Galaxy serisi almam bir daha..Az bi uğraş Samsung şu kasayla ayıp ya. Htc One X diyorum yada Xperia Z -
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
Benim sorunum plastikten çok estetiğinden, S2'den sonra sırf bu yüzden Galaxy serisi almam bir daha..Az bi uğraş Samsung şu kasayla ayıp ya. Htc One X diyorum yada Xperia Z
One X de XZ de yazılım konusunda tırt. Olay sadece tasarım olsaydı Çinli üreticiler kral olurdu. XZ kendine yetmeyen donanım ile ne yapacak? Ki hissiyat ve ergonomi olarak S4'ü aratır. One X veya One da belirli özellikleri fazla yükseltip dengesiz bir donanım var. Ne kadar malzeme hissiyatı zayıf olsa da S4 şu anda en iyi cihaz.
quote:
ekran kirilinca gerisine gerek yok zaten 600 tl az parami ic aksam bozulsa bukadar tutmaz eminim
-
Bu telefonun plastik olduğu gerçeğini değiştirmez. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek.
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Bu telefonun plastik olduğu gerçeğini değiştirmez. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek.
s4'mü eşşek? -
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
s4'mü eşşek?
Eşşek olabilir.
Benzer içerikler
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- play store uygulama indirme engelleme
- s25 edge ne zaman çıkacak
- engellenen numaralar
- galaxy ai türkçe dil desteği
- samsung a06 ne zaman çıktı
- samsung galaxy s serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X