Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: therack

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

açıkçası sistemimde 3 haftadır kurulu oyun,pek sarmamıştı sonra bugün biraz oynayayım dedim ve yeraltında bi yere indim ve acayip sarmaya başladı,hele bi yaratık çıktı altıma ediyodum

ama oyun aşırı zor,bi sürü asker peşpeşe geliyor ve sağlık yapmak için ı'ya basıp menü açmak gerekiyor bu da sinirlerimi bozdu ve ben de bıraktım..

aynen bende yükleyip biraz oynim dedim ama sarmadı pek belkide çok kastığı için hoşuma gitmedi artık yeni bi sistem toplayınca yeniden yüklerim

valla bende herşey full ve akıcı ama yine de pek iyi bir oyun değil açıkçası,yeraltı bölümlerinde atmosfer çok iyi,ama yine de vakit ayırmaya değecek bi oyun değil;sistemle alakası yok yani

• arkadaşlar bende stalker yüklü.oyuna girdiğim zaman herşey normal ilk başta.ilk bölümde sığınaktan dışarı çıktığımda dağlarda ki grafikler birbirine karışıya sanki grafikler arasında boşluklar oluşuyo.siyah noktalar yılan gibi dolaşıyo.arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
    bilgisayar sistemimde hiçbi sorun yok.şöyle söyleyeyim fear ve test drive unlimitedi en yüksek seviyede rahat rahat oynuyorum.
  • 1.04 yamasi 3 tane var hangisini cekecez ve bu yama full mu bilen varmi acaba?

STALKER v1.0004 US Patch (14.61MB)
    STALKER v1.0004 Worldwide Patch (19.09MB)
    STALKER v1.0004 Digital Download Patch (14.55MB)

Yukaridakilerden hangisi yani ve bunlar direk diger yamalari kurmadan yuklenebiliyormu?

Birde oyunu TR tam cozumu varmi acaba ben bulamadimda.

Son olarak en son yama icin yani 1.04 icin arac kullanma ve performans arttirma modlari ciktimi?
  • Find documants görevinde yerin altına indim. Girmek istediğim bir kapı var ancak kod soruyor. Bi ara sshot atarım. Kodu bilen var mı arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Find documants görevinde yerin altına indim. Girmek istediğim bir kapı var ancak kod soruyor. Bi ara sshot atarım. Kodu bilen var mı arkadaşlar..

O kapının şifresi için yine o kattaki cesedi bulman lazım, onu bulmadan şifre çalışır mı bilmiyorum. Ben yine de şifreyi vereyim 1243, eğer çalışmazsa aşağıdaki sayfada açıklması mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_6815565/mpage_26/key_/tm.htm
  • Cesedi buldum, hızlıca geçen yazıyı okuyamadım bile. Demek gözden kaçırdım herhalde. Teşekkür ederim
  • Ben STALKER v1.0004 Worldwide Patch (19.09MB) kurdum sorun yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Cesedi buldum, hızlıca geçen yazıyı okuyamadım bile. Demek gözden kaçırdım herhalde. Teşekkür ederim

Rica ederim, karşına ikinci bir şifreli kapı daha çıkacak ve onun için de ceset aramak zorunda kalacaksın, buşduğunda şifre sesli söylüyor zaten, şifreyi okumak için PDA'dan, "Found PDA" kısmında "1.st Floor Code, 2.st Floor Code" diye geçiyor isimleri.
  • arkadaşlar ben de oyunu bitirdi hemde üç farklı sonla..yani deneye deneye hepsiyle bitirdim..ama oyunun en başından beri pda mızda yazan şu strelok denen herifi öldürmedim galiba..galiba diyorum çünkü onu buldummu vurdummu bilmiyorum..siz onu bulup öldürdüyseniz nerde buldunuz söylerseniz sevinirim..yani bilirsem eğer bida başlayıp o herifi öldürmek istiyomda
  • quote:

Orjinalden alıntı: katilxxx

arkadaşlar ben de oyunu bitirdi hemde üç farklı sonla..yani deneye deneye hepsiyle bitirdim..ama oyunun en başından beri pda mızda yazan şu strelok denen herifi öldürmedim galiba..galiba diyorum çünkü onu buldummu vurdummu bilmiyorum..siz onu bulup öldürdüyseniz nerde buldunuz söylerseniz sevinirim..yani bilirsem eğer bida başlayıp o herifi öldürmek istiyomda

"meet the guide" görevini yapmadıysan streloku öldüremeden bitirirsin.
  • Oh diyorum bende yeni bitirdim ben böyle zor oyun görmedim deli işi valla 3-4 oyun havası var sanki garip bi oyun en sonundaki o taş kafa yapıyo dimi adamda ondan öyle altın falan görüyo ,bide bi adam var onun yanına gidince oda kafamı yaptırtıyo hani bi arenaya çıkıyosunuz tek silahla birini öldürüyosunuz herkes izliyo sizi sonrada tekrar oraya dönünce üzerinizde hiç bi şey kalmıyo adam donunuza kadar alıyo anlamadım orasınıda neyse bitti işte oh
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezzer

Oh diyorum bende yeni bitirdim ben böyle zor oyun görmedim deli işi valla 3-4 oyun havası var sanki garip bi oyun en sonundaki o taş kafa yapıyo dimi adamda ondan öyle altın falan görüyo ,bide bi adam var onun yanına gidince oda kafamı yaptırtıyo hani bi arenaya çıkıyosunuz tek silahla birini öldürüyosunuz herkes izliyo sizi sonrada tekrar oraya dönünce üzerinizde hiç bi şey kalmıyo adam donunuza kadar alıyo anlamadım orasınıda neyse bitti işte oh

abi ne donuna kadar alması yaa..ordan çıktıktan sonra çıkar çıkmaz hemen sağında bi sandık var eşyalarının hepsi orda naptın sen her seferinde orda mı bıraktın yoksa eşyalarını..bu arada meet the guid görevini kimden alıyoz bar görevlisinden mi?

• hehe arkads yanlış anlatmıs sanırım bara gırerken sılahlar otomatık olarak cantaya gırıyo..yada trader ederkena rkads ne var ne yok satıyo ama arkads bedava verıyoz sanmıs kımbılır ne akdar parası vardı...yantardan ıyı malzeme alınırdı o parayla benım param fazla olmadı oyuzden bazı ıstedıgım seylerı alamadım...
  • Arkadaşlar lab16 ve 18 de elinizde dürbünlü tüfekler görüyorum.Nasıl alınıyor bu tüfekler.?Birde galiba bir resimde ak-47 ye dürbün takılmış.Bende AK-47 var.D
    rbünde var ayrı olarak tabi.Takabiliyormuyuz yoksa?
    Teşekkürler...
  • @katilxxx,
    "Meet the Guide (veya Talk the Guide)" görevini herhangi bir vatandaştan almıyorsun da hangi görevden sonra ortaya çıkıyordu hatırlayamadım PDA'na mesaj geliyor, sol alt köşede görev tanımı yapılıyor. Bu arada eğer Wish Granter'dan sonra (dilek taşının olduğu bölüm) oyuna devam etmediysen demekki "Meet the Guide" görevini yapmamışsın.

@ismailt,
    Dostum o dürbünler düşman üzerinden çıkıyor genelde yani öldürdüğün elemanın üzerinde böyle bir silah varsa silahın dürbünü alıp kendi silahına takabiliyorsun veya silahın kendisini alıp kullanıyorsun.

@freezzer

Dostum orasıda arena, amacı sadece para kazanmak. ARena her girişinde üzerindeki bütün eşyalar alınıyor ve katilxxx'in belirttiği gibi bu eşyalar girdiğin bölümde,sandıkta saklanıyor. Arena görevini bitrdiğin takdirde de paranı alıyorsun, sandıktan da eşyalarını...

• arkadaşlar bu oyunda direk sağlık paketini uygulama denen birşey yok mu yahu,illa ı tuşuna mı basmak mı zorunda kalacağız,ne aptal bir işmiş uşak deli oldum;tam karşıda düşman sağlığım bitiyor ı'ya basıyorum çat diye vuruyor herif.yoksa bu da mı rpg denen aptal türün özelliklerinden..
  • quote:

arkadaşlar bu oyunda direk sağlık paketini uygulama denen birşey yok mu yahu,illa ı tuşuna mı basmak mı zorunda kalacağız,ne aptal bir işmiş uşak deli oldum;tam karşıda düşman sağlığım bitiyor ı'ya basıyorum çat diye vuruyor herif.yoksa bu da mı rpg denen aptal türün özelliklerinden..

controllerde var kardeş istedigini yap kendine göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

quote:

arkadaşlar bu oyunda direk sağlık paketini uygulama denen birşey yok mu yahu,illa ı tuşuna mı basmak mı zorunda kalacağız,ne aptal bir işmiş uşak deli oldum;tam karşıda düşman sağlığım bitiyor ı'ya basıyorum çat diye vuruyor herif.yoksa bu da mı rpg denen aptal türün özelliklerinden..

controllerde var kardeş istedigini yap kendine göre.

bak controllere hiç bakmadım,hatta ı tuşunu bile rastgele bulmuştum,Allah razı olsun,dur dalayım tekrar şu oyuna..

• Sanırım medic paketleri "ü", bandajlarda "ğ" tuşuydu.Tabi tam tersi olma olasılığıda var ama 2 side health veriyor onu biliyorum
  • fx66ex iyide her öldürdüğümün üzerine bakarım mutlaka.Hiç denk gelmedi öyle bir silah veya dürbün.Hilesi yokmu bunun?
    Birde x16 lab girişinde kapı şifresi için ceset bulacağız ya.Orada iki tane cins yaratık geliyor.Bunları nasıl öldürürüz.Her defasında beni öldürüyorlar?
    Cevabın için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailt -- 29 Ağustos 2007; 10:24:47 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.