Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evohan

evt turuncu bir radyasyon giysisi buldum sonunda.. birde sğlam bir askeri uniforma buldum tamadır

- başlık gibi bişey buldum ( ructional psi helmet ) ama bunu giyemedim birturlu

- birde "streloks flash driver" var çantamda bayadır bende ama bununla napacağım bilemedim

Dostum o bahsettiğin "rutional psi helmet" Yantar'daki görev için lazım, onu giyemiyorsun,laboratuar alanına girdiğinde can kaybetmene engel oluyor, çantanda olması yeterli. Bak ben anlatırken demiştim, tekrar edeyim (hatırlatma bağlamında) Yantar görevinde, ana şalteri kapattıktan sonra bir ceset üzerinden bir şeyler alacaksın ve o cesedin üzerinde bir giysi var, onu da al. Aldığın o giysiyi alış veriş yapğtığın vatandaşa verirsen (yan görev karşılığı "Uniuqe Boddy Suit" diye geçiyordu galiba görev) bu dayı snaa yeşil renkli giysi verecek. Ben bu yeşil giysiyi şu sebeple önemsiyorum, özellikle Wish Granter'da yoğun radyasyonda uzun süre radyasyona dayanarak, sık sık iğne yapmaya gerek kalmadan ilerleleyebiliyorsun. Exoskeleton zırhı çok iyi bir zırh ama maalesef o ortamda o kadar hızla radyasyon yükseliyor ki sık sık iğne yapmalısın ki bu değer düşük kalsın. Her zaman dediğim gibi tercih senin.

"Strelok'un Flash Diski" konusunu hatırlamıyorum, yani o diskin çantada durması değil zira ağırlığı sıfır, kafana takmana gerek yok. "P" tuşuna basarak göreveleri kontrol et eğer görevler içerisinde "Bring the flash drive" diye bir görev varsa görevi yaparsın olur biter.

• bende fx66ex soyledıgınde o gıysıyı almıstım ılerıde olu adamdan o ıs zaten yan gorevmıs..ama ben gıysıyı gerı getırmemıstım o yesıl gıysıyıde almamıstım baya radyasyonla basım belaya gırmıstı solım...exosuıt gercetn ıyı suıt zaten oyunun sonuna dogru bu holograma gıderken ıkı kere degısmek zorunda kalmıstım ıyı carpısşmalar oluyordu...neyse oyun guzeldı vıstadagayet guzel oynadım yama 1.0003 ile..
  • araç modunu denediniz mi . Ben ikinci bitirişimi bu modla yaptım ama araçlar sadece ilk haritada var yine de güzeldi.
  • ben sımdı bıoshock a takılıcam sadece dx10 ıcın bakalım ne ayakmıs bu dx10..yoksa ban hıtap eden oyun stalker cınsı oyunlar...
  • fx66ex çok teşekkürler, şimdi yavaş yavaş malzeme alabilirim. Gösterdiklerini de toplayıp tam çözüm gibi kullanabilirim
  • arkadaşlar dün oyunda find information about strelok in the stash kısmında kaldım.ancak sürekli radrasyon sürekli radrasyon , yeraltında yerüstünde heryerde radrasyon oluyorum.iğne yapmaktan kevgire döndüm
    iğne yapıyorum 30sn sonra tekrar yapmak zorunda kalıyorum.sonunda pes ettim wala.oynayanların bilmesi lazım ne yapmam gerekiyor aceba?
    teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

arkadaşlar dün oyunda find information about strelok in the stash kısmında kaldım.ancak sürekli radrasyon sürekli radrasyon , yeraltında yerüstünde heryerde radrasyon oluyorum.iğne yapmaktan kevgire döndüm
    iğne yapıyorum 30sn sonra tekrar yapmak zorunda kalıyorum.sonunda pes ettim wala.oynayanların bilmesi lazım ne yapmam gerekiyor aceba?
    teşekürler

"evohan" da da böyle bir sıkıntı vardı, ben bu durumu "radyasyon kapmış" olarak niteledim ancak değilmiş. Beline taktığın taşların özelliklerine bakmanı tavsiye ederim, bazı taşlar radyasyona dayanıklılığı azaltıyor, dolayısıyle devamlı radyasyon artıyor. Belindeki taşlarda eğer radyasyon değeri kırmızı değre sahip taşlar varsa onları belinden at, taşın çantanda durmasının bir zararı yok ama boşuna ağırlık yapar.

• quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

fx66ex çok teşekkürler, şimdi yavaş yavaş malzeme alabilirim. Gösterdiklerini de toplayıp tam çözüm gibi kullanabilirim

Rica ederim, İngilizcem çok zayıf bu sebeple elimden gelenin en iyisi bu idi. Elimden geldiğince genel gidişatı açıklmaay çalıştım ancak belirteyim sadece ana görevler var, yan görevler yok ("Unique Boddy Suit" görevi hariç).
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

arkadaşlar dün oyunda find information about strelok in the stash kısmında kaldım.ancak sürekli radrasyon sürekli radrasyon , yeraltında yerüstünde heryerde radrasyon oluyorum.iğne yapmaktan kevgire döndüm
    teşekürler

"evohan" da da böyle bir sıkıntı vardı, ben bu durumu "radyasyon kapmış" olarak niteledim ancak değilmiş. Beline taktığın taşların özelliklerine bakmanı tavsiye ederim, bazı taşlar radyasyona dayanıklılığı azaltıyor, dolayısıyle devamlı radyasyon artıyor. Belindeki taşlarda eğer radyasyon değeri kırmızı değre sahip taşlar varsa onları belinden at, taşın çantanda durmasının bir zararı yok ama boşuna ağırlık yapar.

haha evt ya zart zurt geberiyodum oyunu silme aşamasına gelmiştimki son anda keşfettim onu iykide keşfettim çok tatlı oyunmuş

• hala sebebini anlamadım ancak artık öle çok fazla radrasyon kapmıyorum.gerçi bi kaç taş daha buldum ama dediğiniz mantıklı belki taştandır

ayrıca oyunu oynarken galiba görevlerin bazılarından başarısız oldum.biraz bilinçsiz oynadım galiba.bu oyunu bitirmeme engel olurmu?
    birde ana grevlerle yedek görevleri nasıl ayırabilirim.ben hepsinide yapmaya çalışıyorum
    oyun en kısa yolsan nasıl biterki:)
  • radiotion tasları var + olanlar radyasyonu artırıyor...en ıyısı su surat seklınde olan tas zaten degerlerı 2500 ru olanalr en ıyısı 100 ru olanlar sadece bı ozellıgı ıyı bı ozellıgı kotu..valla halan o yıldız seklındekı tasın etkısını dusundumde o tas en ıyısıydı kosmayı ıkı akt artırıyodu...ısınlanmıs gıbı kosuyodum zaten ondan sonra elemanarın arasına gırdımmı hasamat olup cıkıyolardı...exosuıt en sondan var ama radyasyon ıcın turuncu gıysı sart..radyasyon kapmamak ıcın aracların duvarların yanından gecmeyın acık arazı ve sole hava hareketı ısık oyunları olan yerlere gırmeyın..bende radyasyon gıysısı bı tek turuncuyu aldım ama ıgne sayım hep 15 lerde sevıyesındeydı yoksa gecemezdım arada bı votka atıyodum elemanın kafa hos oluyodu salalnmaya baslıyodum ole elemanların arasına dalınca pek sansın olmuyodu...
  • ya ben bi yerden kanaldan içeri sızdım adamları öldürdüm bi binadaki adamdan bişey alıp çıkıcam ama binaya giremiyorum çevresi duvarla örülmüş önünde vinç gibi bişey varbu bölümü hatırlayan varmı aceba?
    varsa içeri nassı gircem bi söylese.teşekürler
  • Merhaba arkadaşlar Benim sorunum var bu oyun ile...

Oyunu Bu gün aldım eve geldim kurdum....Kurumu bittiğinde benden cd key istedi girmedim NEXT dedim bitti...
    Masaüstündeki kısayoluna bastığımda Bu çıktı...

Sonra Crack i yaptım ve tekrar denedim sonrada Bu çıktı :S

Lütfen yardım edin...Kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolu Beyi -- 21 Ağustos 2007; 18:35:31 >
  • arkadaşlar bina budur galiba içerde borow mu ne die bi adam var.nasıl giricem bilen söylerse sevinirim

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]
  • tmm beyler hallettim suç bendeymiş len ne kadarda görmezim böle.yinede sağolun:D
  • borovu oldurup alt kata ınıp elemanı kurtarman lazım sonra ılerkı bınaya gıdıp vıncın altından laba gırıcen sonra yola devam...
  • 2.şifreyide bulup bi yerlere girdim ama bu seferse ateşle dolu bi yerde sıkıştım kaldım:(
    sarı kitleri ilk defa gördüm.kapıyı biri tutuyormuş açamıyorum offf ooff başka çıkış bilen varmı
  • quote:

2.şifreyide bulup bi yerlere girdim ama bu seferse ateşle dolu bi yerde sıkıştım kaldım:(
    sarı kitleri ilk defa gördüm.kapıyı biri tutuyormuş açamıyorum offf ooff başka çıkış bilen varmı

Dostum orada bir yaratık var, görünür bir vücuda sahip değil ancak kırmızımsı bir gölge olarak tarif edeceğim, bu yaratığı ölüdrdüğün zaman kapı açılacak.
  • valla ben bu profoserden yeşil giysiyi alamdım yahu o görevi alamadan gittim labrotuara galba ama "Uniuque Boddy Suit" diyede bir görev vermdei tüm görevleri istemiştim... belkide başka bir hata yaptım...

neyse bidaha başka yerden alamazmıyız bu giysiden peki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

valla ben bu profoserden yeşil giysiyi alamdım yahu o görevi alamadan gittim labrotuara galba ama "Uniuque Boddy Suit" diyede bir görev vermdei tüm görevleri istemiştim... belkide başka bir hata yaptım...

neyse bidaha başka yerden alamazmıyız bu giysiden peki..

Dostum, profosörle dialog penceresi açıldığı zaman "I need job" a tıkla bahsettiğim görevi orada göreceksin. Laboratuara giidp gelmiş olman da bir şey farkettirmiyor, sen laboratuara git, dediğim giysiyi o bölümün en sonunda (ana şalteri kapattıktan sonra girdiğin bir oda daha vardı, hatta odada bir yaratık var şu bizi şoklayan yaratık) girdiğin odadaki yaratığı hakladıktan sonra yerde yatan cesedin üzerini aradığınızda üzerinde döküman ve giysi çıkacak, bunları al. Barakaya döndüğünde önce laboratuar görevi ile ilgili geri bildirim yapıyorsun. Ardından sen adamla tekrar konuşmak için "F" ye bas, açılan pencerede "I need job" (ki bunlar yan görevlerdir, "I need special job" bu da ana görevdir ama ana görev için her zaman bu seçenek olmayabiliyor, direkt konuya girip konuşma bitiyor) a tıkla, orada "Unique Boddy Suit" görevini göreceksin, tıkla, görevi kabul et ve konuşma penceresini kapat. Tekrar konuşmaya başla ve "Bring the job" a tıkla olay tamam (tabii cesedin üzerinden giysiyi aldıysan).

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.