Yarbay
21 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 470 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Bende ve kardeşimde EA FC 24 açılmıyor, Haaland videosundan sonra ya da maç içinde birden masaüstüne atıyor, diğer tüm oyunlar çalışıyor. Sistem AMD ryzen 5 1600 - 16 gb ddr4 ram ekran kartı msi gtx 1060 6 gb. windows 10 64 bit sizde durumlar nasıl?

Not: oyun çalıştığı anlarda akıcı.

Powerful PL-800 850VA Line Interactive Ups Kesintisiz Güç Kaynağı sipariş verdim, 850Va 500w güce denk geliyor. Sadece Pc kasayı cihaza takacağım, overlock yok. mönitörü şebekeye bağlayacağım. Sistem ortalama 350-400w çeker diye tahmin ediyorum, asus a320m k anakart, 16 gb ddr4, gtx 1060 6 gb. psu corsair 600w 80+ . Amacım sadece voltaj dalgalanmalarından anakartımı korumak, 2 anakartım şebeke ceyranından arızalandı.

Sizce 850va ups en azından voltaj dalgalanmalarından makineyi korur mu?

Cihazın önünde tunçmatik akım koruyucu priz olacak, powerful teknik servisi ups güç kaynağı önüne akım koruyucu koyabilirsin ama akım koruyucu prizi ups güç kaynağına bağlama dedi. İkisini beraber kullanabilir miyim?

Cevaplandırırsanız çok sevinirim.

bunun tamiri mümkün olabilir mi? kırmızı led yanmıyor ama şerit ileri geri hareket edince gelebiliyor. elektronikci şeridi tamir edebilir mi? Şeridin arkasında çatlak var.

Akşam zımba çakmayı düşünüyorum. Zımba teli iletken..lehim olamayacak kadar yol dar.

Dark marka pci ex1 sokete takılan m2 ssd çevirici adaptör aldım.. Ancak sokette sabit durmuyor, yukarı aşağı pay var, sallanıyor. Çalışmasında bir sorun olmasa da kasa hafif sarsılsa sorun çıkaracak gibi duruyor. Tavsiyeniz nedir, kulağımın üstüne mi yatayım, yoksa sabitleyici tırnak var mıdır?

Eski sisteminiz var ve açılışta imleç yanıp sönüyor , kurulum ilerlemiyorsa usb flash kurulumunu rufus yerine microsoft usb dvd windows 7 yazılımı ile yapın. Windows 7 ismine takılmayın, windows 10 imajını usb belleğe kuruyor. Eskiden kurulumda 45 - 50 dakika imleç yanıp sönüyor ilerlemiyordu, şimdi 2 dakika içinde kuruluma geçiyor. Diğer forumlarda çözüm yok, boş yazılar. Tek çözüm budur.

N11 den siparişim üzerine ulaşan A320M K model anakartın kutu içerisinde poşet üzerinde koruyucu bandı yoktu. Dikkatli incelediğimde VRM lerin solunda ve altındaki çiplerde siyah noktacıklar var. Bunlar korosyon mu oksitlenme mi anlayamadım. Sıfır kullanılmamış üründe bunların olması beni şüphelendirdi. Bu yüzden montaj yapmadım. İade etmeyi düşünüyorum.

Sıfır üründe bunlar normal midir?

İLK 2 RESİM UNBOXİNG VİDEOSUNDAN. ALTTAKİ SON 2 RESİM ELİMDEKİ ANAKARTA AİT. Unboxing videosunda lekeler yok.

siparişle gelen anakarttaki lekeler, siyah noktacıklar

Ürün elime geçti, rev1.03 . Kutuyu açtığımda poşetin üstünde koruyucu bandı yoktu. Işıklı büyütecim ile baktım, zeminde hafif tortu vardı, garantisi Kasım 2023 de bitiyor görünüyor. Faturayı bildirsem garanti 3 yıla uzayacak ama 2 yıldır depoda bekliyormuş belli ki. İçime sinmedi anakart. Koruyucu bandı olmaması normal mi sizce de.

Anakart üstünde macun artığı, çizik vs. yoktu.

Bundan 2.5 sene önce aldığım Asus prime b450m anakartım bozuldu, bugünde bir arkadaşımın MSI gaming plus b450m anakartı garanti süresi olan 3 yıl biter bitmez bozuldu. 3 uzun bip sesi veriyor. Eskiden anakartlarda kuzey köprüsü vardı, şimdi kuzey köprüsüz basit ucuz anakartlar üretiyorlar haliyle garanti süresi bitene yakın bu kartlar pelt oluyor.

Hala taş gibi Asus p5kpl am se ve MSI G31 anakartlarım stabl çalışıyor. Belki bu kartlar 15 yıllık. Nerede o eski taş gibi anakartlar.

Bize kalitesiz anakartları fahiş fiyatla satan bu firmaların yatacak yeri yok.

ismailTPC_Hastanesiyoutube
Intel® Warm River DG41WV Anakart Bios Dosyası Sıkıştırılmış ve Özel Sertifikaya Sahip 4 Modülden oluşan Paket İçeriğidir. ESKİ ve YENİ ANAKARTLAR ARASINDA DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADIĞINIZ ÖNEMLİ BİLGİLER ve FARKLAR. https://www.youtube.com/c/ismailTPC_Hastanesi?sub_confirmation=1 INTEL Anakartların BIOS Dosyalarına Müdahale Etmek Neredeyse İmkansızdır.. Bu Videoda Intel Anakart BIOS Dosyasındaki Eski Mikrokodların, Yeni Güncel Mikrokodlar ile Nasıl Değiştirebildiğini CANLI CANLI Göreceksiniz. CH341A Mini EEprom Flash Programlayıcı-CH341A USB Mini Programmer Software. BIOS Çip içeriği Yazılımı CH341A Mini EEprom Flash Programmer ile Değiştirildi. BIOS Chip content Firmware Replaced by CH341A Mini EEprom Flash Programmer. Türkçe-TR CH341A Mini EEprom Flash Programlayıcı-CH341A USB Mini Programmer Software. DOWNLOAD-İNDİR: https://xeon771to775biosmod.blogspot.com/ Eğer G41 Chipsete Sahip, Intel® Warm River DG41WV Anakartın BIOS microcode larını değiştirmezsek, XEON 771 PIN İşlemcileri Kullanamazsınız.. intel anakartlara mikrokodlar eklemek ya da değiştirmek. Adding or changing microcodes to intel motherboards. İntel Anakart BIOS Dosyasını Düzenlemek. Editing the Intel Motherboard BIOS File. İntel Anakart BIOS Dosya içeriğindeki Eski Mikrokodların, Yeni Güncel Mikrokodlar ile Nasıl Değiştirilir? How to Replace Old Microcodes in Intel Motherboard BIOS File Content with New Updated Microcodes? Eski 775 Soket anakartlar ile, Yeni nesil 1155-1156-1151-1150 Soket Anakartlar Arasındaki Temel Farklar Neledir? What are the Main Differences between the old 775 Socket motherboards and the new generation 1155-1156-1151-1150 Socket Motherboards?
https://www.youtube.com/watch?v=6etR107pjRE&t=647s

Yaklaşık 10.5 gr altın ziynet (küpe, künyeyi) 5450 liraya sattım.

3.75 gr küpe ve 0,6 gr olmak üzere toplam 4.35 gr 14 ayar küpeye 5.000 lira verdim.

kazıklanmış olabilir miyim? Kuyumcuya iade etmeyi düşünüyorum. Bir de yıllardır tanıdığım kuyumcu iyi mi?

Casper all in one pc içindeki ekran kartı fanı çalışmıyor, değiştirmek istiyorum, anakartı sökmek mi gerekiyor ? Tırnaklar sanki anakartın altında. Bu fanı nereden bulabilirim?

Hakkında
Meslek: Nüfus Memuru
İlgi Alanları: Pasaport, Kimlik, Ehliyet
Forum İmzası:
MSI B450M -AMD RYZEN 5 1600 - 16 GB DDR4 3000 MHZ - ASUS RTX 2060 - SANDISK ULTRA II SSD 240 GB.
Forum İkinci El İmzası:
...Önce Memnuniyet...
Hakkımda:
REFERANS SİSTEMİNDEN ÖNCE ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM BAZI ARKADAŞLAR. Gündoğdu,ruler001,Dinendal Elensar ,teenwolfx, taktik,piranha, chapkkin, hsn,wild, oray, celal1632, enigma_, DjiNN, vulvarn, FATALIST, mkoyuncu, zonemaster, medware,ABSOLUT, Kedibilgisayar, fLaVa , keops, jacktheripper, SuPReMaCY, oray, odrin34,reason666,magna,slave_zero,tttttt,cowboy, SorrowOcean,TeRraN,ergin,yaskoo_87,MENEME2002,
Spirit_of_sLy,pegasus1881,iktyas,Wanker,canboz,Halit61,laststate,serbay_ozturk, okinkurt.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
General Mobile
Operatör
Türk Telekom
Takım
Fenerbahçe
TV
Philips
Ses Sistemi
Creative
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.263
İkinci El Bölümü Mesajları: 635
Konularının görüntülenme sayısı: 95.299 (Bu ay: 1.691)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 226 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.