Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam x16lab a girişte öldürdüm o iki yaratığı ve şifreyi aldım.Alt katlarda bir cesetten dürbünlü silahıda aldım.İlerliyorum bakalım "karanlık yollarda,halim nicedir" hesabı yola devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

fx66ex iyide her öldürdüğümün üzerine bakarım mutlaka.Hiç denk gelmedi öyle bir silah veya dürbün.Hilesi yokmu bunun?
    Birde x16 lab girişinde kapı şifresi için ceset bulacağız ya.Orada iki tane cins yaratık geliyor.Bunları nasıl öldürürüz.Her defasında beni öldürüyorlar?
    Cevabın için teşekkürler...

Dürbün için Bar'dan sonra gidilen bir bölge var (adını hatırlamıyorum) profosör Kruglov ile buluşacağın bölge. Bu bölgeye girdin ve biraz ilerlemeye başladın, telszi konuşmaları falan oluyor, biraz ilerlersen eğer barak bir yerden (ikinci kattalar) 3 vay 4 adamın ateş ettiğini göreceksin. Bak o adamlardan dürbünlü silah çıkabiliyor, ister silahlarını alırsın istersen silahtan dürbünü çıkarıp (sağ tıkladığında çıkan pencerededeki yazılara baktığında anlarsın, hatırlamıyorum ne yazdığını) kullandığın silaha takarsın.

Genel olarak düşmanları kafalarından vurursan hemen ölüyorlar, o yaratıkları da (snorck) ya kafalarından vurmaya çalış veya o koridora girdiğin zaman birazcık ilerlediğinde yaratıklar hemen beliriyor diğer uçta geri çekil ve el bombası at en azından böylece birini haklarsın.

Kullandığın silahları tek atışa getir, oyunda önceki oyunlardan aşina olduğumuz gibi hedefe tuttuğumuz gibi mermi hedefi vurmuyor, kaçırabiliyor (ki silaha tıkladığında "rate of fire" bölümünde silahın hedefi vurma şansını görebilirsin), bu sebeple otomatik atışlarda hedefi kaçırma şansı yüksek. Ben hep söyledğim gibi tekrarlayacağım, ben olsam pompalı tüfekle herhangi bir mücadeleye girmem, otomatik tüfekler (bana göre) daha etkili.

• quote:

Orjinalden alıntı: katilxxx

quote:

Orjinalden alıntı: freezzer

Oh diyorum bende yeni bitirdim ben böyle zor oyun görmedim deli işi valla 3-4 oyun havası var sanki garip bi oyun en sonundaki o taş kafa yapıyo dimi adamda ondan öyle altın falan görüyo ,bide bi adam var onun yanına gidince oda kafamı yaptırtıyo hani bi arenaya çıkıyosunuz tek silahla birini öldürüyosunuz herkes izliyo sizi sonrada tekrar oraya dönünce üzerinizde hiç bi şey kalmıyo adam donunuza kadar alıyo anlamadım orasınıda neyse bitti işte oh

abi ne donuna kadar alması yaa..ordan çıktıktan sonra çıkar çıkmaz hemen sağında bi sandık var eşyalarının hepsi orda naptın sen her seferinde orda mı bıraktın yoksa eşyalarını..bu arada meet the guid görevini kimden alıyoz bar görevlisinden mi?

Vallaa sandığa bakmak aklıma gelmedi anca o bölgeden çıktıktan sonra önüme bi kaç köpek geldi 3 e basınca aman dedim ne oluyo tüfek çıkmadı bi baktım tam takır hiç bi şey yok köpekler bu arada yedi bitirdi beni zor oyun ama ya bu kadar zor olmamalı yani 1000 e yakın load demişimdir heralde

• abi ben bar gibi yerdeyim burda nasıl alışveriş yapıyoruz birisi tam olarak açıklayabilirmi.Elbise melbise almak istiyorum kendime.Bulundugum yerı suan SSlerle acıklayamam ama su sekılde soliyim.

bi görev aldım yesil elbiseli bi adamı korumakdı galiba adam öldü haritadaki noktaya gittim karsıma zombi askerler falan cıkdı bina gibi bi yere girdim Bi tane Proföser var.Aynı Yeşil elbiseli bi adamla yine göreve yolladı tünel gibi bi yerden geçtik o adam öldü orda kaldım ayrıca burayı nasıl gececeğimize açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

abi ben bar gibi yerdeyim burda nasıl alışveriş yapıyoruz birisi tam olarak açıklayabilirmi.Elbise melbise almak istiyorum kendime.Bulundugum yerı suan SSlerle acıklayamam ama su sekılde soliyim.

bi görev aldım yesil elbiseli bi adamı korumakdı galiba adam öldü haritadaki noktaya gittim karsıma zombi askerler falan cıkdı bina gibi bi yere girdim Bi tane Proföser var.Aynı Yeşil elbiseli bi adamla yine göreve yolladı tünel gibi bi yerden geçtik o adam öldü orda kaldım ayrıca burayı nasıl gececeğimize açıklarsanız sevinirim

profesör sana yardım ederim ama sende bana yardım edeceksin diyor..seni yanındaki adamla birlikte yanılmıyosam bir denemeye gönderiyo sürekli karşına zombi çıkıyo ya o adamın ölmesine izin verme..orda bi patlama gibi bişey oluyo etraf falan kararıyo sonra otobüsün içinde uyanıyoz ya kalk ayağa(istemesende kalkacaktır) sonra adam otobüsün arkasında yatıyo üstüne eğil "f" e bas adam uyanıyor sonra beraber tekrar profesöre gidin..eğer adamı zombiler öldürürse sen yinede profesöre geri dön konuş "f" ile bişeler söylüyon zaten o nası ölür onu korumanı sölemiştim falan diyo sende o öldü ama ben varım ver görevi diyosun alıyosn falan işte..hadi kolay gele

• valla bugun ram i 2gb yaptım dualde çalışıyor ve oyunda inanılmaz farketti lighting leri full açınca eskiden acayip kasıyordu şimdi ise onları açıyorum ve oyun akıyor resmen.. full detail 1280*1024 de 75-50 fps arası oynuyorum..

gerçektende bu oyun ram düşmanıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: katilxxx

quote:

abi ben bar gibi yerdeyim burda nasıl alışveriş yapıyoruz birisi tam olarak açıklayabilirmi.Elbise melbise almak istiyorum kendime.Bulundugum yerı suan SSlerle acıklayamam ama su sekılde soliyim.

profesör sana yardım ederim ama sende bana yardım edeceksin diyor..seni yanındaki adamla birlikte yanılmıyosam bir denemeye gönderiyo sürekli karşına zombi çıkıyo ya o adamın ölmesine izin verme..orda bi patlama gibi bişey oluyo etraf falan kararıyo sonra otobüsün içinde uyanıyoz ya kalk ayağa(istemesende kalkacaktır) sonra adam otobüsün arkasında yatıyo üstüne eğil "f" e bas adam uyanıyor sonra beraber tekrar profesöre gidin..eğer adamı zombiler öldürürse sen yinede profesöre geri dön konuş "f" ile bişeler söylüyon zaten o nası ölür onu korumanı sölemiştim falan diyo sende o öldü ama ben varım ver görevi diyosun alıyosn falan işte..hadi kolay gele

dostum çok tşk ederimde adam öldükden sonra prof. yanına gittim Fye Mye basmadıgım tuş kalmadı adam sırtını donmus bı sekılde olece duruyo.

• dostum sen en iyisi adamın ölmesine izin verme koş önden hepsini öldür
  • X16 da dökümanı aldıktan sonra geri döneceğim ama geçeceğim kapı alev alev yanıyor ve açılmıyor.Etrafta sanki değil bay bay alevler uçuşuyor.Neden acaba?Bir yerde yanlış bir şey mi yaptık?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

X16 da dökümanı aldıktan sonra geri döneceğim ama geçeceğim kapı alev alev yanıyor ve açılmıyor.Etrafta sanki değil bay bay alevler uçuşuyor.Neden acaba?Bir yerde yanlış bir şey mi yaptık?

o alevler dolaşırken vurman gerekiyor bikaçtane. sonra kapı açılıyor.
  • Ortalıkta gezinp cozur cozur seni yakmaya çalışan nesneye patlat bi el bombası açılsın kapı mapı
  • salla bomba elemanı havaya ucur yoksa acılmıyo kapı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

dostum sen en iyisi adamın ölmesine izin verme koş önden hepsini öldür

saol yaa ben bunu düşünemedim bak

dostum sorun değilde oraya gelesiye kadar hiç save yapmamıştım şimdi taa en son save'den devam edecem oda baya bi var aynı yere gelmek için.onun için uğraşıyorum.neyse yinede çok teşekkür

• Teşekkürler arkadaşlar.
    O zaman çekilin kenara.Ortalık karışacak da... :) Boommm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailt -- 30 Ağustos 2007; 15:45:46 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: msw

dostum sen en iyisi adamın ölmesine izin verme koş önden hepsini öldür

saol yaa ben bunu düşünemedim bak

dostum sorun değilde oraya gelesiye kadar hiç save yapmamıştım şimdi taa en son save'den devam edecem oda baya bi var aynı yere gelmek için.onun için uğraşıyorum.neyse yinede çok teşekkür

Autosave'den etsene, Yantar'a ilk girdiğin vakit save lemiş olması lazım.

• arkadaşlar silah lar hakkkında bir iki sorum olcak

- bir bazuka aldım ama bayadır mermisine rastlayamadım satıcılardada yok .. elimde dolaştırıyom öyle ne iş

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

- bu resimdeki silahı kullanıyorum genelde altında bomba launcher var ama onunda bomba mermisini bayadır bulamıyorum

bu silah modlanmış galba altında yeşil ok simgesi var ama ben bunun hiç bir özelliğini arttıramıyorum silahı aldığımızda yeşil çizgilerle özellikleri gözüküyo bunları arttıramazmıyız.. upgrade etmemiz mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Ağustos 2007; 19:46:45 >

• ilk yeraltındaki görevi (bizi kendine çeken yaratık vardı) yaptıktan sonra merdivenle yukarı çıkınca bi alarm çalmaya başlıyo,sürekli adamlar geliyor ama benim sağlığım da devamlı azalıyor,bir eve giriyorum tüm adamlar oraya geliyor hepsini tam öldürecekken sağlık çubuğum bitiyor,sağlık paketim de kalmıyor.Allah rızası içün yardım edin fitil oldum yoksa silerim valla oyunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ilk yeraltındaki görevi (bizi kendine çeken yaratık vardı) yaptıktan sonra merdivenle yukarı çıkınca bi alarm çalmaya başlıyo,sürekli adamlar geliyor ama benim sağlığım da devamlı azalıyor,bir eve giriyorum tüm adamlar oraya geliyor hepsini tam öldürecekken sağlık çubuğum bitiyor,sağlık paketim de kalmıyor.Allah rızası içün yardım edin fitil oldum yoksa silerim valla oyunu..

itiraf ediyorum orası benide baya bi ugraştı.Orayı Hile ile geçmek zorunda kaldım
  • quote:

quote:

ilk yeraltındaki görevi (bizi kendine çeken yaratık vardı) yaptıktan sonra merdivenle yukarı çıkınca bi alarm çalmaya başlıyo,sürekli adamlar geliyor ama benim sağlığım da devamlı azalıyor,bir eve giriyorum tüm adamlar oraya geliyor hepsini tam öldürecekken sağlık çubuğum bitiyor,sağlık paketim de kalmıyor.Allah rızası içün yardım edin fitil oldum yoksa silerim valla oyunu..

itiraf ediyorum orası benide baya bi ugraştı.Orayı Hile ile geçmek zorunda kaldım

hileleri nasıl yapılıyor peki??

• quote:

quote:

quote:

hileleri nasıl yapılıyor peki??

trainnermıdr trailmidir nedir ondan programı calıstırıyosun (hile programı).oyunu acıyosun sonra yapmak ıstedıgın hileye göre F1,F2..... basıyosun.

Ama kesinlikle hile tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.