Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Muhteşem olmuş grafikler Vista mı kursam ne yapsam.

Pinky hakikaten vista kurmadın mı? Yoksa dalga mı geçiyorsun? Benim sistemimde bile kurmayı düşünüyorum DX 10 için. Oyunlarda DX 10 yavaş yavaş gerçekten varlığını hissettirmeye başladı. Ama vista için benim sistemimde hiç iyi bir şey duyamadım
  • İlki çok hoşuma gitmişti atmosferi filan gerçi 2. yi artık benim pc kaldırmaz 1. de 25 fps zor alıyordum..
  • Arkadaşlar;kusura bakmayın da ilk oyunda şu: Dark VAlley' lab da takıldım,Borov's diye bir adamın softkey i ile açıyormuşuz

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]
  • İnş. o grafikleri kadar optimizasyonu da iyi olurda sonu hüsran olmaz...
  • Habere göre oyun Ağustos'a ertelenmiş...

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=50737
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoms

quote:

Pinky hakikaten vista kurmadın mı? Yoksa dalga mı geçiyorsun? Benim sistemimde bile kurmayı düşünüyorum DX 10 için. Oyunlarda DX 10 yavaş yavaş gerçekten varlığını hissettirmeye başladı. Ama vista için benim sistemimde hiç iyi bir şey duyamadım

Evet, GTS 320 MB kullanan biri olarak Dx10'a bulaşmamanızda fayda var.

• mayıstı ağustosmu oldu yaa??
  • quote:

DX10 desteği ile beraber coşar bu oyun iyice.

dx10'la coşan oyunları da gördük
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoms

quote:

Kurdum ama sonra sildim. Alan Wake çıkınca tekrar kuracağım.

• Hala bekliyorum bu oyunu ..
  • Birçok kişi bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

İlk oyunda multi oynayamamıştım acısını Clear Sky'da çıkaracağım kesin COD 4 kesmiyor artık.

STALKER 'ın multisi cidden çok zevkli, haftada 2 gece mutlaka oynarım. Sayılı orjinal oyunlarımdan biridir.
  • Çıkış tarihi 29 Ağustos 2008 olarak açıklandı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Çıkış tarihi 29 Ağustos 2008 olarak açıklandı...

Yaklaşık 1 saat önce kötü sonla bitirdim oyunu.FEAR'dan sonra ne tırsıttı beaa
  • Clear Sky’da ilerleyen bir hikaye yerine, oyun fraksiyonlar arasındaki çatışmaya odaklanılmış. Bu gruplar, Çernobil faciasından sonra boşalmış ama ne olduğu bilinmeyen bir sürü artifact’e, yani keşfedilmeyi bekleyen hazinelerle dolu yeni bölgeler için birbirleriyle sürekli savaşıyor.

Çernobil yeni patladığı için, ortam çok daha tehlikeli. Radyasyon çok daha güçlü, her yerde çok daha önemli anomaliler var.

Yapay zeka inanılmaz derecede geliştirilmiş. Yapay zeka tek başına, küçük gruplar halinde veya bütün bir takım olarak inanılmaz işler çıkartıyor. Rivayet ediliyor ki, Rusya’da yapılan bir gösterimde, hiç kimse (Yapımcılar dahil) dört kişiden oluşan haydut takımını öldürmeyi başaramamış….
  • Klasikler arasına girmeyi hakeden bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Clear Sky�da ilerleyen bir hikaye yerine, oyun fraksiyonlar arasındaki çatışmaya odaklanılmış. Bu gruplar, Çernobil faciasından sonra boşalmış ama ne olduğu bilinmeyen bir sürü artifact�e, yani keşfedilmeyi bekleyen hazinelerle dolu yeni bölgeler için birbirleriyle sürekli savaşıyor.

Çernobil yeni patladığı için, ortam çok daha tehlikeli. Radyasyon çok daha güçlü, her yerde çok daha önemli anomaliler var.

Yapay zeka inanılmaz derecede geliştirilmiş. Yapay zeka tek başına, küçük gruplar halinde veya bütün bir takım olarak inanılmaz işler çıkartıyor. Rivayet ediliyor ki, Rusya�da yapılan bir gösterimde, hiç kimse (Yapımcılar dahil) dört kişiden oluşan haydut takımını öldürmeyi başaramamış�.

böyle ise gerçekten bu oyunu hard da bitirmek profesyonel işi olacaktır.. hadi bakalım gerçekten beklediğim gibi gelişmeler ..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.