Geçende Stalker sitelerini dolasırken o site senin bu site benım, bir harita geçmişti elime büyükce birşey hani görev nerde gibi STALKERın butun haritasıydı.Formatta yedeği almamışım gitti.Bulursam ekleyeyim.COk yardımcı olacaktır oyunu oynayanlara
Geçende Stalker sitelerini dolasırken o site senin bu site benım, bir harita geçmişti elime büyükce birşey hani görev nerde gibi STALKERın butun haritasıydı.Formatta yedeği almamışım gitti.Bulursam ekleyeyim.COk yardımcı olacaktır oyunu oynayanlara
En kısa zamanda bekliyoruz hacı Bende Stalker'a başlamayı düşünüyorum beni kendine çeken bir havası var
1. oyun mükemmel di yaa resmen yaşamıştım 1 ay boyunca çernobili...herkes araç falan olsaydı diyor yürü yürü nereye kadar diyor da yanlış bi düşünce bence doğru bi süre sonra sıkabiliyor ama o atmosferi vermek için güzel bir yol olmuş bence....genellikle bu görev veren heriflere geri dönüp o kadar yolu tekrar yürümek sıkıyor. belki bunu pda sistemi ile geliştirseler..mesela yaptığımız görevi pda üzerinden yapmış olduğumuza dair bilgileri yollasak sonra adam parayı ya da artık ne ödül veriosa onları pda ya aktarsa(silah biraz zor olur ama ) ne bilim işte ya ööle bişeler olsa..bi de npclerle alışverişi çok dandik yapmışlar anca içki trade edebiliorz bunu biraz daha düşünmeleri lazımmış yani sırf npclerle de trade yapabiliosn dedirtmek için yapmışlar...bu 1 2 mevzu dışında oyun gerçekten güzeldi...clear skyda bunlara dikkat etmiş olmalarını bekliyorum açıkçası...bu arada oyun 29 ağustosta çıkıyormuş 30 ağustos doğum günüm. eğer ertelenmezse hediye gibi bişe olcak bana
4 yeni resim yayınlandı.. Atmosfer tek kelime ile mükemmel görünüyor.
şu çalıların grafik çizimini de geliştirselerdi biraz keşke.. tom raider 2 dekilere benziyor yahu
Ne yani vistaya gecmesem DirectX 9 da ama full grafiklerde arkadasın verdigi görüntü kalitesini alamayacakmıyım? Adama illa vista yükletirler ya, kimse memnun degil ..
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
hele ilki gibi optimize özürlü olursa
İlk oyun çıktığında imzamdaki sistem ile 25-30 FPS alıyordum tüm ayarlar full de, sonra o zamanın en son ekran kartı sürücülerini ve oyunun tüm patchlerini kurunca 60 FPS almaya başlamıştım:) Clear Sky'ın optimizesi iyi olacaktır olmazsa bile bunu zamanla düzeltirler.
evt nvidia son sürücüleri ile bu oyuna baya katkı sağlamıştı ... aynen benimde ilk oynarken sürünüyordu oyun sonra toparlattılar biraz
e3 demosu geziyor malum yerlerde merakımdan indirdim pek bi abartılı yenilik filan göremedim eski oyunla tamamen aynıydı sanırım fakeydi bataklık gibi bi yerde başlıyordu.. yukarda sslerde fps görünen bölümdü.. eğer gerçekse de ilk oyun motorunu kullanıyor aynen dx10 desteği ve elden geçirilmiş bir oyun pek başarılı olamaz gibi geliyor bana ekran görüntülerine aldanmamak lazım her oyun çıkmadan önce bildiğiniz gibi şişiriliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: oLgan
e3 demosu geziyor malum yerlerde merakımdan indirdim pek bi abartılı yenilik filan göremedim eski oyunla tamamen aynıydı sanırım fakeydi bataklık gibi bi yerde başlıyordu.. yukarda sslerde fps görünen bölümdü.. eğer gerçekse de ilk oyun motorunu kullanıyor aynen dx10 desteği ve elden geçirilmiş bir oyun pek başarılı olamaz gibi geliyor bana ekran görüntülerine aldanmamak lazım her oyun çıkmadan önce bildiğiniz gibi şişiriliyor..
evt yarı - oynanabilir demo bende gördüm şimdi dx9 da çalışıyomu acaba çekip bir deneyecem