Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayıs'ta çıkacaktır kesin erteleme beklemiyorum.
  • ben de ilk oyun ne zamandır var ama sarmadı bi türlü.ama güzel oyun yapmışlar.
  • yeni resimler geldi..

TIKLA
  • 3 yeni ekran görüntüsü geldi...

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=14949
  • Dx10 görüntüleri ......

http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&mode=article&article_id=635950&entity_id=204597&image_id=790513&page=1

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 13 Mart 2008; 18:58:24 >

• Yeter artık çıksın şu oyun, beklemekten valla bıktım usandım. İlk oyunda multi oynayamamıştım acısını Clear Sky'da çıkaracağım kesin COD 4 kesmiyor artık.
  • Of ya 8800 GTXler amerikada 450$ burda niye 1000$ felan anlamadım gitti neyse bu oyun süper olacak
  • Ortalıkta bir bonus paketi dolaşıyor 1.ci oyun için.Kurup deneyen varmı arkadaşlar?
  • Sistemi manyak gibi kasacağı kesin
  • Muhteşem olmuş grafikler Vista mı kursam ne yapsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Dx10 görüntüleri ......

http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&mode=article&article_id=635950&entity_id=204597&image_id=790513&page=1

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

süper gerçektende

• Gerçektende son DX10 görüntüleri ile Stalker 2: ClearSky kendin aşmış şekilde geliyor.. DX9'da unutmasalar... İlk oyundaki gerçekçi hava olayları, ortam mekanlar, insanı geren korkutucu olan atmosfer, yalnızlık hissi vs vs zaten superdi... Biraz zorlu olabiliyordu; çoğu yerde nereye gideceğini bilememek, görevleri anlayamamak, ikidebir mermisiz uygun silahsız kalmak üzerine açlık susuzluk insanı bitiriyordu. 7 farklı sonu olmasıda cabası. 2 farklı sonda yapılabilirdi... Bu noktalara biraz daha dikkat edilip az daha basitleştirilse çok iyi olur... Stalker 2 de daha iyi bir optimize edilmiş bekliyoruz.
  • Bana kalırsa ilk oyundan daha karışık bir oyun olmasını yeğlerim, çünkü STALKER'ı diğer basit vur-kır FPS oyunlarından ayıran başlıca özelliği içinde RPG ögelerini bulundurmasıdır. İlk oyun gerek atmosfer gerek ses bakımından tam anlamıyla bir şölen yaşattı bana. Oyunu 3 defa baştan sona bitirdim. Şu ana kadar oynadığım tüm FPS oyunlardan (Crysis dahil) daha çok zevk verdi bana. Clear Sky bomba gibi geliyor, tek can sıkıntım çıkış tarihi biraz geç ama beklemeye değecek gibi gözüküyor.
  • acaba ingilizce seviyesi ne durumda olacak görevlerde bişi anlamamıştık ilkinde

TÜRKÇE dildesteği koymayı düşünüyorlarmıymış acaba öğrenen varmı

CRYSIS hesaaabı
  • oyun çok iyi olmus resimleri begendim. teknolojiyse teknoloji. Adama zorla vista kurduracaklar valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 17 Mart 2008; 16:25:30 >
  • ilk oyunu az önce bitirdim...tek kelimeyle harikaydı..clear sky ı sabırsızlıkla bekliorm..o zamana kadar diğer sonları görmek için uğraşcam....
  • ilk oyun senaryo ve atmosfer olarak cok hosuma gitmisti
    simdi bunun pixel shader 3.0 istememesi icin dua ediyorum

lanet olsun pixel shader..
  • Güzel Oyuna Benziyor
  • guzel oyuna benzıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.