Bildirim
S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çok iyi senaryo buluyorlar -
DX 10 videosu müthiş gerçekten Crysis den sonra grafik show diye buna derim ben. -
Oov ilk oyunada oynayıp bitirmiştim bunuda sabırsızlıkla bekliyorum optimisazyonuda daha iyi olursa süper olur -
Grafiğin sonuna kadar abanmışlar...
Bize yine 'Very Low' yolları göründü... -
Yeni resimler geldi...
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=51609 -
Muhteşem.İnş almaya düşündüğüm yeni ekran kartı bu oyuna yetişir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix
Muhteşem.İnş almaya düşündüğüm yeni ekran kartı bu oyuna yetişir.
Hangi ekran kartını düşünüyosunki ? -
Çıktığı günden itibaren klasik oldu emin olabilirsin... -
grafik ve atmosfer bakımından en beyendiğim oyun -
Görüntüler güzel görünüyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
Grafiğin sonuna kadar abanmışlar...
Bize yine 'Very Low' yolları göründü...
Başka şansımız yok gibi.Baksana adamlar döktürmüş resmen. -
offf off galıba bır efsanenın dousuna sahıtlık edıyoruz.. -
evt grafik olayını köklemişler hakketen yannız ilk oyun gibi optimize fakiri olursa , makineleri fena sürünür.. umarım iyi optimize ederler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Mayıs 2008; 10:53:28 > -
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
DX10 desteği ile beraber coşar bu oyun iyice.
dx10'la coşan oyunları da gördük
Directx10 da görüntü kalitesi gerçekten biraz farkediyor oyunları biraz daha iyi kalitede oynamak için mutlaka gerekli örneğin
assasin's creed directx10 da çok daha güzel görünüyor oyunlar geliştikçe directx10 a olan gereksinim dahada artacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Mayıs 2008; 11:12:17 >
-
oyunu 500 mblık e3 demosu çıktı.sadece bi bölüm var directx 9 destekli ve ilk oyundan hiç bi farkı yok görsel olarak.bi de demo çok kastırıo en az 7 serisi bi ekran kartı lazım -
Stalker a ait olduğunu bilmesem Half Life 2 den bir görüntü derdim -
S.T.A.L.K.E.R Clear Sky yeni videolar
http://media.pc.ign.com/media/945/945039/vids_1.html?RSSwhen2008-06-04_160000&RSSid=878922 -
arkadaşlar merhaba,
ben STALKER shadow of chernobly e yeni başladım ama bir sorunum var
kusura bakmayın burada bu soruyu soruyorum ama yol bulamadım. Sorunum şu ; döküman alınan bölümdeyim belgeyi aldım. fakat odadan çıkamıyorum. kapıyı birisi tutuyor diye yazı çıkyor nasıl çözebilirim bir yardım lütfen -
Sanırım heryerden alevler fışkıran odadan bahsediyorsun. Odanın içinde dolaşan bir ışık/alev kümesi göreceksin. Aslında o bir mutant ve kapıyı da o tutuyor... O parlak kümeye öldürene kadar ateş etmelisin...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X