Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

oyunun konu süper ama rpg tarzım değil

pek bi hevesle oturmuştum 1 in başına ama sarmadı

Aynen yaa.Bende bi hevesle 1 in başına oturdum ama RPG ağırlıklı olduğu için hiç ısınamadım doğrusu...

aynen trişka bende de o sorun var

• ilk oyundaki gibi salak salak oraya buraya gidersek bi durum çıkmaz bu oyundan
  • GSC Gameworld'un PC'ye özel olarak geliştirdiği serinin yeni oyunu, yapılan açıklamaya göre Steam üzerinden satın alınabilecek.

GSC Gameworld'un geliştirdiği S.T.A.L.K.E.R.'ın devam oyunu olan "S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky'a" ait yeni ekran görüntüleri de yayımlandı. İlk oyuna nazaran daha gelişmiş bir yapay zeka, daha gelişmiş grafikler ve hataları kapatılmış olarak piyasaya sürülmesi beklenen oyunun çıkışı olarak 2008'in ilk çeyreği gösteriliyor.

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=14511
  • Çok güzel olacak bu oyun çok...
  • Arkadaşlar tom'un haberine göre oyun steama düşmüş.
    http://www.tomshardware.com/2008/01/24/stalker_clear_sky_to_be_released_exclusively_on_steam/
    Dx 10 desteği iyi olmuş dx 10 lar çoğalıyor yalnız arkadaşlar iyi bir ekran kartlarında kendime güvenerek şunu söylüyorum yeni çıkacak nvidia 9800 gtx-ultradan aşağısı ile bence dx 10 oyunları rahatça oynamak hayal. Stalkerin 1. sini hala oynuyorum ve oyun gerçekten güzel eminim bu ondan da iyi olur.

• S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]
    S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

GSC GameWorld yaptığı açıklama ile FPS oyunu S.T.A.L.K.E.R.'ın devam oyunu S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky'ın Koch Media'nın Deep Silver kolu tarafından dağıtılacağını duyurdu. İnternet üzerinden ise sadece Steam'den alınabilecek S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, ilk oyunun öncesinde yaşanan olayları anlatacak. Yapay zekanın geliştirileceği ve ilk oyundaki hataların giderileceği oyunun yeni ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky'ın 2008'in ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

• Shadows Of Chernobyl'in bir yıl öncesini konu alan Clear Sky'da, SoC'deki kahramanın karşı cephesinde görev alan bir paralı askeri kontrol edeceğiz. Çernobil'deki ikinci nükleer patlamanın ardından ortaya çıkan sekiz gruptan birine dahil olarak oyuna başlayacağız ve bu ölüm topraklarına sahip olmak için tekrar ölmeyi göze alacağız. Bölgeleri ele geçirdikçe daha çok yandaş sahibi olacağız, başka bölgelerdeki yeni kaynakları ve teknolojileri ele geçirdikçe güçleneceğiz. Eğer bir gruba ait görevleri ywerine getirip yeteri kadar yükselirsek daha sonra diğer grupların ana üslerine dahi saldırabileceğiz. Bu gruplardan hiçbirine dahil olmadan da oyunu bitirmek mümkün.

Oyunda, SoC'den hatırlayacağımız mekanlara ek olarak 14 yeni bölge bulunacak. Ekran görüntüleri ve videolar sayesinde şimdiye kadar en net gördüğümüz bölge, mutasyona uğramış vahşi canlılarla dolu, geniş bir ova olan Marsland oldu. Bu bölümde yer alan görünmez yaratıklar, ava giden bir Stalker grubunu birkaç saniye içinde yok edecek güce sahip olacak. Yapımcıların da belirttiği üzere, yaratıkların görünmez oluşu, oyundaki gerilimi sürekli olarak canlı tutacak.

Oyundaki düşmanlar oldukları yerde kalıp boşa ateş etmeyecek, sık sık yer değiştirip el bombası sallayacaklar...

İlk oyundaki grafik motoru geliştirilmiş ve Dx10 desteği eklenmiş. Böylelikle geceden gündüze geçişler ve ışık kırılmaları gibi görsel unsurlar, önceki oyuna göre daha gerçekçi olacak.

Clear Sky'ın oynanış sistemi de epey elden geçiriliyor. Örneğin, ışınlanma benzeri bir yöntem kullanılarak yapılan hızlı seyehat. Ayrıca, oyunda çeşitli araçlar bulunacağı, bu araçların hasar alıp tamir edileceği, oyuna eklenen yeni silahların çeşitli şekillerde modifiye edilebileceği oyunla ilgili etrafta dolaşan söylentiler arasında...

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

oyunun konu süper ama rpg tarzım değil

pek bi hevesle oturmuştum 1 in başına ama sarmadı

Aynen yaa.Bende bi hevesle 1 in başına oturdum ama RPG ağırlıklı olduğu için hiç ısınamadım doğrusu...

aynen trişka bende de o sorun var

sen bir topicte "zamanıdna boş fps lerle zaman harcamışım" dememişmiydin ? rpg ye merak salmıştın diye hatırlıyorum.

aynen yoldaşlarım, görev al, level atla filan hiç bana göre değil. sırf level atlayıp daha rahat oynayabilmek için oyunda ki asıl amaç eğlenmekte olsa hiç eğlenmediğiniz yerleri oynamak zorunda kalıyorsunuz. sırf level atlamak için..

• S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

• ilkinin sonu çok enterasan bitmişti bakalım bunun sonunda ne olacak
  • SS ler mutiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga164

1. oyun ile bi bağlantısı var mı acaba
    1.oyunu oynamadım da direk 2den başlasam hikayeyi anlayabilir miyim ?

Clear Sky ilk oyunun öncesini konu alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 22 Şubat 2008; 22:40:27 >
  • ılk oyun o kadar etkıleyıcıydıkı benım ıcın ıkıncısı nasıl bır etkı bırakacak cok merak edıyorum
  • GSC Game Worlds tarafından geliştirilen ve uzun bir bekleyişin ardında piyasalara sürülen "S.T.A.L.K.E.R.", oldukça beğenilmiş ve yüksek puanlara layık görülmüştü. Yapılan açıklamada "S.T.A.L.K.E.R." dünya çapında şu ana kadar 1.65 milyon kopya satarak hem yapımcılarını sevindirdi hem de ne denli kaliteli bir oyun olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bilindiği gibi oyun, sadece PC'ye özel hazırlanmıştı. Oyunun devamı olarak düşünülen "Clear Sky" ise, muhtemelen bir ay sonra piyasalarda olacak.
  • Bence ertelenecek bu oyun:)
  • ertelenmez umarım.. 4 gözle bekliyom zaten oyun çıkmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bence ertelenecek bu oyun:)

Ertelenme ihtimali yüksek...Belki de sürpriz yapıp zamanında çıkartırlar oyunu.
  • grafikler cok gzel cıksada 1-2 tur atsak
  • ya bu stalekr nası bi oyun??? yukarıda yazanları okudum fakat ben daha shadow chernobyl i biitirmedim çünkü hiç bişi anlamıorum kısaca anlatabileek bi arkdaş varmı ???
  • GSC Game World'ün başarılı oyunu Stalker'ın 1 sene öncesini konu alacak olan devamı Celar Sky'ın çıkış tarihi belli oldu (gibi). Dağıtıcı Steam'in gelecek yapımlar başlığı altında Mayıs 2008 olarak Clear Sky'ı da içermesi, elimize kesin bir tarih verse de 2 ay daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Daha az hatalı ve sistem dostu olması dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.