< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 17 Temmuz 2019; 0:15:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 17 Temmuz 2019; 0:15:30 > |
çekirdeklere bak ya. Çitle çitle bitmez.
Biz de 7 öde 1 al kampanyasından avcumuzu yalayalım. Reisss, saraylar sana dar gelir inşallah. |
yabancı kaynaklara bakıldıgında 4.3 ün üstü pek mümkün durmuyor hocam ryzen 2 mimarili işlemciler overclock limitlerine oldukça yakın değerlerde piyasaya sürülmüşler auto yerine manuel olarak olabilen en düşük voltajda 4.3 ile çalıştırmak daha mantıklı hocam ayrıca oyunlardaki getirisi oldukça düşük hiç gerek yok voltaj verip işlemciyi zorlamaya riske sokmaya
|
Kesinlikle. Bu arada yazdigim yanlis anlasilmasin, ben de her 3xxx islemci icin X570 alinmali demiyorum. TUF serisi, ROG serisi, MSI Gaming serisi, Aorus vs vs B450 chipsetli cogu anakart bile stok boost hizlarini kaldirabilecek VRM yapisina sahip zaten. Hepsinin iyisi vardir kotusu vardir ama ortalamada guzel kartlar.
Gidipte 3600-3700 serisi islemci alip Gigabyte B450m S2H veya Asrock B450m HDV gibi anakartlara takmayi cok onermiyorum. Youtube da bu tarz incelemeleri yapti cogu teknoloji kanali. A320 chipsette bile 3900X calistirilabiliyor ama VRM ler ciddi derecede zorlaniyor ve isiniyor. Boyle bir yuku bu tarz kartlara bindirmek istemem acikcasi. Yine de yukarida bahsettigim serilerden B450 chipset bir anakarta bence gonul rahatligi ile 3700X - 3800X takilip stok boost hizlarinda rahatlikla kullanilabilir. En iyi verimlilik ve devamlilik icin ise biraz daha butceyi arttirip "Top Tier" anakartlara ve X470 - X570 chipsetlere yonelmek gerekiyor. |
dostum inan az önce seni düşündüm alırken.
yapayım mı inceleme 2700x vs 3700x aynı sistemde? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr1818 -- 17 Temmuz 2019; 0:0:56 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 17 Temmuz 2019; 1:13:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 17 Temmuz 2019; 8:24:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 17 Temmuz 2019; 8:52:45 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 17 Temmuz 2019; 11:53:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |