Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Technics....! Arkadaş bu nedir ya.Her yerde seni mi göreceğiz.Vtp 4.0 la tanıdım seni.O günden beri visual alemimizde GÖZLE GÖRÜNÜR bir gelişme yaşadık.Şimdi de sound alemimize SESlendin.Umarım biz de bu borçlarımızı birgün öderiz.Ellerine emeğine sağlık.
  • estafurullah dostum. Herkesin gördükleri şeyler..Ben biraz daha ayrıntılı inceliyorum okadar..sizinde mesaj yazan ellerinize sağlık

quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Technics....! Arkadaş bu nedir ya.Her yerde seni mi göreceğiz.Vtp 4.0 la tanıdım seni.O günden beri visual alemimizde GÖZLE GÖRÜNÜR bir gelişme yaşadık.Şimdi de sound alemimize SESlendin.Umarım biz de bu borçlarımızı birgün öderiz.Ellerine emeğine sağlık.

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

estafurullah dostum. Herkesin gördükleri şeyler..Ben biraz daha ayrıntılı inceliyorum okadar..sizinde mesaj yazan ellerinize sağlık

quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Technics....! Arkadaş bu nedir ya.Her yerde seni mi göreceğiz.Vtp 4.0 la tanıdım seni.O günden beri visual alemimizde GÖZLE GÖRÜNÜR bir gelişme yaşadık.Şimdi de sound alemimize SESlendin.Umarım biz de bu borçlarımızı birgün öderiz.Ellerine emeğine sağlık.

asıl senin eline, koluna, emeğine sağlık. Bende şu an kurma aşamasındayım. En kısa sürede yorumlarımı yazacağım arkadaşlar...

Burda yeni birşeyleri tanıtmayı amaç edinmiş sizler olmasanız n'apıcaz bilmiyorum

Edit: Arkadaşlar, şiddetle tavsiye edilir. SEs kalitesi gerçekten çok iyi, fakat albüm resim, şarkıcı resim, isim, info gibi şeyleri nasıl indirtiyoruz internette, ben image bul dediğimde bazılarında hata veriyor. Hata raporu gönder çıkıyor ve shutdown oluyor program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic -- 29 Kasım 2006; 12:30:25 >

• teşekkürler technics
  • technics cok sağol arkadasım.gercekten ses kalitesi winamptan cok daha üstün ama demo olması kötü olmus.30 gün kulaklarımız bayram edecek.sonra winamp cok garip gelecek.serial no ile felan yapılıyormu bunun full versiyonu acaba.

soracagım bişiy war.sarkıyı dinlerken baska bi sarkıya geccem mesela.winamptaki gibi hemen gecmiyor.sarkının sesini kısarken dier sarkının sesi yükselmeye baslıyor.bunu nasıl halledebilirm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDodO

technics cok sağol arkadasım.gercekten ses kalitesi winamptan cok daha üstün ama demo olması kötü olmus.30 gün kulaklarımız bayram edecek.sonra winamp cok garip gelecek.serial no ile felan yapılıyormu bunun full versiyonu acaba.

soracagım bişiy war.sarkıyı dinlerken baska bi sarkıya geccem mesela.winamptaki gibi hemen gecmiyor.sarkının sesini kısarken dier sarkının sesi yükselmeye baslıyor.bunu nasıl halledebilirm?

senin bu kapatmaya çalıştığın özellik, benim en sevdiğim özelliği, dj mod gibi birşey sanırım.
  • yaw winampin üstüne program gelmez gelemez muhasebecidede core2duocu hizmaniaklardada var bendede var ondada var ahmet amcadada var kezban yengede var SES kalitesi diyorsunuz winamp plugged yaptigim 2 yama ile aldigim sesi hic bir program ça-la-maz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

yaw winampin üstüne program gelmez gelemez muhasebecidede core2duocu hizmaniaklardada var bendede var ondada var ahmet amcadada var kezban yengede var SES kalitesi diyorsunuz winamp plugged yaptigim 2 yama ile aldigim sesi hic bir program ça-la-maz

ya bu kült olmuş programlara karşı önyargılıyım bende nedense, winamp, media player, ie... vb.

Kendini bildin bileli winamp kullanıyorsun, yenilikçi ol biraz, değişiklikleri takip et yahu
  • ses bariz değişti ve çok iyi eyw tecnics

programı ne zamana kadar ücretsiz kullanabiliyoz ?
  • çok iyi ses kalitesi.winamp ve plug inleri hikaye.river media çok doyurucu.
  • 10 numara
  • Linkinden gördüğüm kadarıyla 13 MB'lık bir kurulumu var...

Bence çok özel bir ses kalitesi aramıyorsanız gereksiz... Ben de Winamp 2.81 var. İşimi görüyor...
  • Technics sağol paylaşım için gerçekten fark ediyo.
  • programı kullanan hemen hemen tüm dostlardan çok iyi tepkiler aldığıma sevindim..güle güle kullansın beğenen herkes...
    Magnetic iyidileklerin için ayrıca teşekkürler dostum..
  • güzel bir medya oynatıcıymış. ses de iyi ama ben jetaudio kullanıyorum.
    teşekkür ederim...
  • çok gerekli oynatıcı ses takıntısı olanlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

programı kullanan hemen hemen tüm dostlardan çok iyi tepkiler aldığıma sevindim..güle güle kullansın beğenen herkes...
    Magnetic iyidileklerin için ayrıca teşekkürler dostum..

eyvallah kardeş,
  • Çok güsel eline sağlık
  • şu anda ben de yükledim ve kullanıyorum. size de tavsiye ederim. ben önce jetaudio kullanıyordum ama şimdi j. river mediia centera geçiş yaptım.

technics arkadaşım size pm de teşekkür etmiştim ama burada da edyim tekrar. TEŞEKKÜRLER
  • J.River Media Center v12.0.130 Beta çıkmış

ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MC12/MediaCenter120130.exe
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.