Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • program çok güzel.ses muhteşem çıkıyor fakat 1 hafta dayanabildim yine winampa döndüm.programın hatalarından kullanım zorluğundan bıktım usandım sonunda.photoshop u daha kolay kullanabilirim sanırım.program insan zorlansın da programı kullanmasın diye yapılmış sanırım.hiç kullanışlı değil ama harikkaaaaa bir ses çıkışı war.programı kaldırmadım fakat şimdilik winamp kullanıyorum.ileride kullanım kolaylıgı olursa ve menuler daha acık kullanımı daha pratik olursa tekrar döneceğim.programın 12 versionu çıkmış ama sanırım şu ana kadar sadece ses kalitesi üzerine çalışmışlar fakat unutmasınlar ki programı kullanamadıktan sonra ses kalitesi 2. plana atılıyor maalesef.alın işte winampın sesi daha kötü oldıuğunu bile bile bu programı kullanmaktan vazgeçip winampa dönen bir çok kişi wardır sadece bu forumda.neyse fazla uzattım paylaşım için teşekkürler ses kalitesi mükemmel ama kullanım -
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

program çok güzel.ses muhteşem çıkıyor fakat 1 hafta dayanabildim yine winampa döndüm.programın hatalarından kullanım zorluğundan bıktım usandım sonunda.photoshop u daha kolay kullanabilirim sanırım.program insan zorlansın da programı kullanmasın diye yapılmış sanırım.hiç kullanışlı değil ama harikkaaaaa bir ses çıkışı war.programı kaldırmadım fakat şimdilik winamp kullanıyorum.ileride kullanım kolaylıgı olursa ve menuler daha acık kullanımı daha pratik olursa tekrar döneceğim.programın 12 versionu çıkmış ama sanırım şu ana kadar sadece ses kalitesi üzerine çalışmışlar fakat unutmasınlar ki programı kullanamadıktan sonra ses kalitesi 2. plana atılıyor maalesef.alın işte winampın sesi daha kötü oldıuğunu bile bile bu programı kullanmaktan vazgeçip winampa dönen bir çok kişi wardır sadece bu forumda.neyse fazla uzattım paylaşım için teşekkürler ses kalitesi mükemmel ama kullanım -

+1

programı kullanırken pc winamptan daha fazla kasılıyor bide pratik değil zaten bu dediklerim olsa dehşet birşey olacakmış..

• ses kalitesine birşey diyemem ama
    WiNaMp
  • quote:

program çok güzel.ses muhteşem çıkıyor fakat 1 hafta dayanabildim yine winampa döndüm.programın hatalarından kullanım zorluğundan bıktım usandım sonunda.photoshop u daha kolay kullanabilirim sanırım.program insan zorlansın da programı kullanmasın diye yapılmış sanırım.hiç kullanışlı değil ama harikkaaaaa bir ses çıkışı war.programı kaldırmadım fakat şimdilik winamp kullanıyorum.ileride kullanım kolaylıgı olursa ve menuler daha acık kullanımı daha pratik olursa tekrar döneceğim.programın 12 versionu çıkmış ama sanırım şu ana kadar sadece ses kalitesi üzerine çalışmışlar fakat unutmasınlar ki programı kullanamadıktan sonra ses kalitesi 2. plana atılıyor maalesef.alın işte winampın sesi daha kötü oldıuğunu bile bile bu programı kullanmaktan vazgeçip winampa dönen bir çok kişi wardır sadece bu forumda.neyse fazla uzattım paylaşım için teşekkürler ses kalitesi mükemmel ama kullanım -

ben 3 gün dayanabildim yine iyi sabretmişsin

kullanılabilirlik 100 üzerinden - 1000

• hahahah diline sağlık çok güzel yazmışsın..
    kullanım aslında bence zor değil.. sadece alışkanlık meselesi winampe alıştığımız için öyle geliyo birazda..
    bende aynı şeyleri düşündüm en başlarda ama ses kalitesinden dolayı hızlı bir şekilde vazgeçtim winampten şuandada bu sesi bırakıp winampe dönmek zoruma gider..
    açıyorum playlisti çalıyor bukadar.. eğer hızlıca track bakmam gerekiyorsa ozaman hızlı kullanıcıları seçiyorum anlık ama önemli olan ses bence

quote:

• Player/Playback Options/DSP Studio sekmesinden ulaşabilirsin istediklerine..

bu arada Msn'de ne dinliyorum özelliğini anlatan arkadaşa da teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Algnor
    ya ben bu ayarlar yapamadım cunku player a gırıyorum playback optıons war odada equalizer seceneklerı fln yok nası yapabılırım..

• Eline saglık technics güzel olmuss
  • 5+1 sessitemi olanlar için süper....saol
  • Baba emğine sağlık süper olmuş

Full yapmak isteyenler google la müracat. her zamanki gibi. Full sürüm oluyor yani. Demo olayını kaldırabilirsiniz.
  • Yeni sürümlerini indirmek isteyen arkadaşlar için şimdi linkini aldım.

MC 12.0.147 Beta (14.6 MB)

TIKLA YÜKLE

MC 11 için ise

TIKLA YÜKLE

İyi dinlemeler

• quote:

Orjinalden alıntı: ByKemal58

Yeni sürümlerini indirmek isteyen arkadaşlar için şimdi linkini aldım.

MC 12.0.147 Beta (14.6 MB)

TIKLA YÜKLE

MC 11 için ise

TIKLA YÜKLE

İyi dinlemeler

12.0 Sürümünü indirmek isteyen arkadaşlar. Kullanıcı adı ve şifresini sorduğu zaman anonim kısmını işaretleyin tamama basın yeterlidir. Kayıt yaptırmanıza gerek yok yani

• Arkadaşlar 12 Beta sürümü bir harika gerçekten Winamp yanın da hiç kalıyor isteyen geçiş süresinde ikisini birden kulansın. BurnCD olayı vs çok özellikleri var.

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!
  • ses kalitesi mükemmel ama kullanılabilirlik biraz kötü yau..birde ben kurcaladım bulamadım..gizli dosyaları bulma özelliğini nasıl aktif etcez..çok teşekkürler paylaşım için @technics bu arada
  • bu başlık açıldığı sıralarda indirdim ve kullanmaya başladım. hala da kullanıyorum. bir yazılımla verilebilecek en üst seviyelerde sea kalitesi var.
  • sanırım msn 8.0 için ne dinliyorum özelliği yok ve arasıra seste düşüş oluyo niye böyle yau

edit:msn 7 için olanı 8 e de oluyomuş..ama sanırım effect sekmesinden dolayı seste düşmeler oluyo..denemelere devam inşallah sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 20 Ocak 2007; 11:23:00 >
  • msn olayı güzelmiş yau..istediğini yazıyosun

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 20 Ocak 2007; 11:59:33 >
  • Technics
    aracılıgı ile programla tanıstım ve cok memnunum, hersey cok güzelde birde su resimleride göstermeye cabalamasa cok sevinicem , windows resim ve fax görüntüleyici daha pratik kimseye değişemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Technics
    aracılıgı ile programla tanıstım ve cok memnunum, hersey cok güzelde birde su resimleride göstermeye cabalamasa cok sevinicem , windows resim ve fax görüntüleyici daha pratik kimseye değişemem.

tools>options>file associations tan>jpeg tikini kaldır hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Technics

tools>options>file associations tan>jpeg tikini kaldır hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.