Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar severek kullanıyodum bende fakat bugun suresı bıtmıs bunun ne yapmam lazım baska program ıstemıyorum bunun ses kalıtesı hıc bı seyde yok..
  • teşekkürler paylaştığın için
    quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

J.River Media Center v12.0.130 Beta çıkmış

ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MC12/MediaCenter120130.exe

• nedemek efendim..utandırıyrsunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

şu anda ben de yükledim ve kullanıyorum. size de tavsiye ederim. ben önce jetaudio kullanıyordum ama şimdi j. river mediia centera geçiş yaptım.

technics arkadaşım size pm de teşekkür etmiştim ama burada da edyim tekrar. TEŞEKKÜRLER
  • indirdim güzel bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

teşekkürler paylaştığın için
    quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

J.River Media Center v12.0.130 Beta çıkmış

ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MC12/MediaCenter120130.exe

yeni beta çıkmış ve link değişmiş haberiniz olsun...

ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MC12/MediaCenter120139.exe

• ya tecnıchs cok saol bu programı paylastıgın ıcın fakat bı sorum daha olucak...messenger eklentısını ındırdım fakat 7.x surumlerı ıcın gecerlı yazıo o yuzden calısmıo...acaba lıve messenger ıcın warmı ben sıtede goremedım..bı yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algnor

ya tecnıchs cok saol bu programı paylastıgın ıcın fakat bı sorum daha olucak...messenger eklentısını ındırdım fakat 7.x surumlerı ıcın gecerlı yazıo o yuzden calısmıo...acaba lıve messenger ıcın warmı ben sıtede goremedım..bı yardımcı olurmusunuz?

http://delicategeniusblog.com/downloads/DGPlayingNow/DGPlayingNow_0.1.1.5.zip

bunu bi dene dostum

• Foobar'dan iyi mi ola ki programı bulundurayımda Foobar2000 ayar çekmişken zannetmem bu programı kullanacağımı

Paylaşım için tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 7 Ocak 2007; 0:54:52 >
  • denemeden anlayamazsın..mutlaka dene

quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Foobar'dan iyi mi ola ki programı bulundurayımda Foobar2000 ayar çekmişken zannetmem bu programı kullanacağımı

Paylaşım için tşkler.
  • yazılımın beta 12sinide çok beğendim ses optimizasyonu yetmez gibi dahada arttırılmış..Programın ses kalitesini aldğım günden beri winampin veya diğerlerinin yüzlerine bakmaz oldum iice
  • J River Media Center Beta 12

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!
  • 12'yi de kurdum ve kolay kolay bırakamayacağım belli bu programı
    yardımını hiç esirgemeyen technics abime tekrar tekrar teşekkür ediyorum ellerine sağlık
    bu arada 12 için livemessenger'da ne dinlediğimi göster özelliği var mı acaba..
  • Saol cok güzel ses kalitesi falan
  • ben şu an indiriyorum deneyemedim daha yani ama torrentten falan indiren var mı programın full versiyonunu?
  • eyvallah dostlar...eksik olmayın...
    11deki plug in bundada oluyodur tahminim...başlıkta paylaştık

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

12'yi de kurdum ve kolay kolay bırakamayacağım belli bu programı
    yardımını hiç esirgemeyen technics abime tekrar tekrar teşekkür ediyorum ellerine sağlık
    bu arada 12 için livemessenger'da ne dinlediğimi göster özelliği var mı acaba..
  • ben de baktım şimdi programa güzel gibi fakat gündüz denemek lazım malum gece vakti ses açıp test yapamamteşekkürler paylaşım için
  • chip dergisi de bi ara vermişti bu yazılıma benzer bişi. ama kuramamıştım. bir pack istiyodu onuda indiremedim bir türlü. ama suç benim değil. siteyi öyle karışık yapmışlar ki adult sitesi gibi bişeye basıyosun alakasız 1 milyon site açılıyodu. hevesim kursağımda kaldı. daha sonra casper reklamlarında görünce bi daha canım istemişti. neyse kurdum kullanıyorum. tşk ederim Technics kardeş.
  • Arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum gerçekten çok hoş ve kullanışlı bir program

MSN de ne dinliyorum özelliğini açmak istiyorsanız eğer

Sol taraftaki menüden START ı tıklıyoruz internet sayfası kısmı çıkıyor Skins and Plug-Ins yazıyor üstte ona tıklıyoruz

açılan kısımdaki oklarla gösterdiğim yere tıklayın 3 kere next diyerek sayfayı değiştirin 3. sayfada resimde gözüken

WHAT I'm Listening To yazısının altındaki download yazısına tıklıyoruz ve plugini kendisi indirip kuruyor

Ve son olarak özelliği açıyoruz

KOLAY GELSİN

• Yazılımdan daha iyi ses alabilmek için ayarlar

önce Player / Playback/ Options a girin.. burada equalizer ile effect seçeneklerinin yanına tik koyun..equalizer'da "rock" en iyi düzenleme gibi geldi bana..

effecttede concert hall açık olmalı... Ses inanılmaz dolgun.. winamp dahil enchanger dfx plug-in dahil hepsinden daha kaliteli ses alabiliyorum bu şekilde.. ama yetinmeyenler için dfx eklentisinin bu program için yapılmışınıda kullanabiliyorsunuz..

ya ben bu ayarlar yapamadım cunku player a gırıyorum playback optıons war odada equalizer seceneklerı fln yok nası yapabılırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algnor -- 10 Ocak 2007; 16:55:11 >
  • bıırde ındırıgım skınlerı eklıyemıyorum programa..gormuyor offıcıal sıteden ındırdıklerım hemde...nası yapabılırm...browse dıyorum gormuyor dosyaları
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.