Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sagol hocam eline saglık...
  • kullanmayan kalmasın winampa geri dönmedim.hala river dayım.ses kalitesi süper..
  • eline sağlık hoja harbiden süper
  • bunu indirsek media player ne olacak

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

bunu indirsek media player ne olacak

teşekkürler

farklı program bu bişe olmaz.
  • sağolasın deneyeyim
  • bende creative Inspire 2+1 var yüksek sesde bazı şarkılarda bozulma yapıyor. misal ajda pekkan'ın vitrin şarkısında bariz belli oluyor. ses çok tizli ve titreyerek çıkıyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba. eko ayarlarıda rock ve hall durumunda acaba şarkıların türünden olur mu mp3 yada wma gibi var mı bir fikri olan. birde onboard ses kartının proğramını pasif durumuna düşürüyor bu j. river haberiniz olaa. tekrar açtım ama sonradan gene kayboldu
  • arkadaşım değişik sistemlerde değişik tepkiler almak olağan elbette, fakat senin srunun başka.. Birkere kesinlikle oyle onboard ses kartını falan iptal etmiyor bu yazılım.. Ellerinizdeki mp3lerin ses kalitesi farklı farklıdır.. 128kbps altında ve mono kayıtlı mp3lerde her yazılımla sorun yaşanabilir.. Jriver yazılımının ses modellemesi gerçektende kusursuza yakın.. Senin ses sisteminde güzel.. Dolayısıyla mp3lerini daha kaliteli kaydedilenler arasından seçmelisin bundan sonra

quote:

Orjinalden alıntı: tekin1923

bende creative Inspire 2+1 var yüksek sesde bazı şarkılarda bozulma yapıyor. misal ajda pekkan'ın vitrin şarkısında bariz belli oluyor. ses çok tizli ve titreyerek çıkıyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba. eko ayarlarıda rock ve hall durumunda acaba şarkıların türünden olur mu mp3 yada wma gibi var mı bir fikri olan. birde onboard ses kartının proğramını pasif durumuna düşürüyor bu j. river haberiniz olaa. tekrar açtım ama sonradan gene kayboldu

• wmp11 yüklü bende ama bunu kullanıyorum daha iyi ses verdiği için

quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

bunu indirsek media player ne olacak

teşekkürler
  • deneyelim...

aslında bnm tabularım vardır mesela winamptan mesela i.e den asla vazgecmem el alışkanlıgı olmustur ben de...

bakalım bu program bnm tabularımı yıkabilecek mi???
  • quote:

arkadaşım değişik sistemlerde değişik tepkiler almak olağan elbette, fakat senin srunun başka.. Birkere kesinlikle oyle onboard ses kartını falan iptal etmiyor bu yazılım.. Ellerinizdeki mp3lerin ses kalitesi farklı farklıdır.. 128kbps altında ve mono kayıtlı mp3lerde her yazılımla sorun yaşanabilir.. Jriver yazılımının ses modellemesi gerçektende kusursuza yakın.. Senin ses sisteminde güzel.. Dolayısıyla mp3lerini daha kaliteli kaydedilenler arasından seçmelisin bundan sonra

Resimi yolluyorum sana, tam olarak kaldırmasa iptal ediyor ve kendi equalizer ayarlarını kullanıyor. Resimin en başında duran işareti görüyorsun engellenmiş durumda. SoundMax'ın proğramı yani. Yaa dostum o kadarda önemli değil aslında benim için, amaç bilgi paylaşımı

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

• tekin kardeş, bende senin gibi onboard ses kartı kullanıyorum, bak normalde durum nasıl oluyor..hem yazılımın açık halinden hemde saatin yanındaki ikondan görebilirsin bir sorun olmadığını..Senin yaşadığın olay başka birşey..belki bir driver sorunu belkide bir yazılım çakışması, anlamak için orada olmak lazım..

quote:

Resimi yolluyorum sana, tam olarak kaldırmasa iptal ediyor ve kendi equalizer ayarlarını kullanıyor. Resimin en başında duran işareti görüyorsun engellenmiş durumda. SoundMax'ın proğramı yani. Yaa dostum o kadarda önemli değil aslında benim için, amaç bilgi paylaşımı

• Technics kardeş saol biraz evvel sorunu buldum, sorun windows care pro. diye bir proğramdan kaynaklanıyordu. Bilgisayar hızlı açılsın diye iptal etti ya da ben ettim hatırlamıyorum onun için öğle yapıyormuş. İlgilendiğin için teşekkürler.

• @Technics

Eline sağlık. Kullanıyorum şu anda
  • @technics sagol paylasım icin

• quote:

Technics kardeş saol biraz evvel sorunu buldum, sorun windows care pro. diye bir proğramdan kaynaklanıyordu. Bilgisayar hızlı açılsın diye iptal etti ya da ben ettim hatırlamıyorum onun için öğle yapıyormuş. İlgilendiğin için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

@Technics

Eline sağlık. Kullanıyorum şu anda

quote:

Orjinalden alıntı: gskeş

@technics sagol paylasım icin

• kullanmayan binpişman.
  • zamanında kullanmıştım ama pek pratik gelmedi
  • Paylasim icin tesekkurler bnde logitech x230 var ses gayet doyurucu gelior..herangi bi sorunda yasamadm..tabi programin demo olu$u insani gicik edio o ayri neyse winamp yedekte duruo..tekrar saol technics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NILCAN -- 28 Kasım 2006; 2:01:09 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.