Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

eywallah hocam güzelmiş.İlk kez böle bir ses kaltiesi aldım gerçi daha önce hiçbişey denemedim ama olsun sonuçta ilk
  • link ölmüş
  • valla programı indirip kurdum ses kalitesini beğenmedim winamp+asio çok daha mükemmel
  • link güncellendi
  • Msn ne dinliyorum özelligini nasıl yapıcaz?
  • Yaw ses kalitesi gayet güzel ama bende bi sorun var. film cd'sini takıyorum açmıyor açmadığı yetmezmiş gibi nero 7'nin video oynatıcısına yönlendiriyor? acaba nero 7 kaldırsam bu proğram vcd'leri açar mı? Ayrıca pm için teşekkürler
  • bu özelliği kullanan arkadaşlar bu konuda bir açıklama yaparlarsa herkes kullanabilir

quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Msn ne dinliyorum özelligini nasıl yapıcaz?
  • nero7 nin oynatıcısına bu yazılım neden yönlendirsin hocam? nero kendi kendine devreye giriyodur..programı açıp desteklenen dosya türlerinde istediklerine işaret koyarsan sorun kalmaz..bu arada garanti olması için neronun oynatmasını istediğin uzantılardaki işaretleri kaldırmalısın

quote:

Orjinalden alıntı: tekin1923
    Yaw ses kalitesi gayet güzel ama bende bi sorun var. film cd'sini takıyorum açmıyor açmadığı yetmezmiş gibi nero 7'nin video oynatıcısına yönlendiriyor? acaba nero 7 kaldırsam bu proğram vcd'leri açar mı? Ayrıca pm için teşekkürler
  • Eyv, güzelmiş. Şunun full sürümünü aramaya başlıyım ben ()
  • Technics sorunu hallettim resimdeki ekde zaten görünüyor. cd den film ve ya dvd izlemek için cd işaretli yere tıklayıp açmak gerekiyormuş. heba oldu gitti canım görüntü kalitesi başka proğramla izledik filimleri yaw nerden buldun bu proğramı hakikaten ses görüntü bi başka paylaşım için teşekkürler

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

• arkadaşlar ne dinliyorum özelliğini kullanmak isteyenler için şunları yapınız.
    Gerekli eklentiyi sitesinden indirin.Daha sonra J RIVER ın solunda yer alan sekmelerden services & plug in e tıklayalım,aşağı doğru gene sekmeler çıkacak,what im listening to sekmesine tıklayıp gerekli ayarları yaptıktan soraa ne dinlediğinizi msn de görebilirsiniz,hatta istediğiniz şeyi yazabilirisiniz.
  • yaw arkadaşlar linkte bir sorun var çalışmıyor...
  • Technics eline sağlık harika bir programwinamp'a tekmeyi vuralı çok olmuştu bu ilaç gibi geldi ayrıca winamp'tan daha karışık görünmedi gözüme ilk etapta.
  • Tek kelimeyle mükemmel ses. Laptop'uma can geldi valla.
    Teşekkürler Technics.
  • ellerine saglık kardess
  • Sağolasın
  • Şu ne dinliyorum ses özelliğini siteden indirdim ama daha hiç kullanmadan expired oldu.
  • alla alla süreli deil o özellik ama yapamadın heralde.yada j river ın süresi bitti...
  • Yok, J River Registerlı.Registration infoda ''Registered'' yazıyor zaten.
    Ama bu özelliğe baktığımda Registration Detailsde ''Evalution Version''
    ve ''Evalution Expired'' diyor.Özelliği eklediğimden beri böyle.Hiç deneme fırsatı vermedi.
  • nedemek arkadaşlar..Önemli olan güzel yazılımları tespit edip beraber tadını çıkartmak..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.