Şimdi Ara

Rusyadan seferberlik haberleri geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ruslar için işler kötüye gidiyor demekki ele gecirdikleri ukrayna toparklarını kaybediyor.tüm gençleri askere cağırdığına göre.



    Clash Reporttwitter
    “The first 200 days of Russia's invasion of Ukraine. Ukraine have liberated more than 60,000 square kilometers of her territory since April, with most gains during Kharkiv counteroffensive. ”
    https://twitter.com/clashreport/status/1571746471468204033?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • rusların en üst seviyedeki hükümet yetkilileri ve diğer zenginlerinin yakınları çoçukları en ön cephede savaşcakmış mı.savaşmaları gerekir ve bu uğurda en üst mertebeye ulaşacaklar

  • Rus yanlılarına harbi ben de anlam veremiyorum. Tarihlerini bilmiyorlar. İkide bir salladıkları ABD olmasa Rusya ile başımız çoktan dertteydi. Neyse ki iki güç birbirini dengeliyor. Ne ABD'den ne Rusya'dan bize dost olur. ABD'ci olmak ya da Rusya'cı olmak aşırı saçma.


    He bunlar kurtuluş savaşında Rusların bize maddi destek verdiklerini zannediyorlar bir de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 21 Eylül 2022; 13:43:20 >
  • Ne kadar nükleer güçte olsan, Süper silahlarında olsa. İş askeri güçte bitiyor. Ukraynanın belki de bütün askeri depolarını bombaladılar ama sürekli batıdan askeri ekipman ve füzeler geldiği için Bombala bombala bitmiyor. Bu sürede Rusyanın kaybı çok oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 21 Eylül 2022; 13:51:56 >
  • Rahmetli Reagan ile Sscb’nin içinden geçtik, keşke Trump olsaydı da Rusya’nın da içinden geçseydik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt

    adalari zaten silahlandırmış amerika. kıbrısı alması gerekli ki kıbrıs tam halep karşısında. yani rusların, suriye'den aldığı limanın. adamların amacı diğer dünyayı kısıtlamak... Türkiye bu durumda güvenilmez müttefik.

  • Daha önceden belirtmiştim. Rusya atomlarına ayrılacak. Hayır bunu kendisi istedi aslında. Ne işin var çöp ekonomin ile savaşa. Ulan Almanlar bile savaşa sıcak bakmıyor az votka ile bu işler olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt

    Madem bilmiyorsun yorum yapmayabilirsin. Kimse seni yorum yap diye zorlamıyor.


    Doğru düzgün ordusu yok dediğin Ukrayna'nın şu an cephede milyonlarca askeri var ve bu ordu ABD teçhizatları ile donatılmış. ABD istihbarat uçakları vızır vızır uçarak bilgi akışı sağlıyor. Ukrayna savaşın başından beri defalarca seferberlik ilan etti. Yaşlı yaşlı adamlar cephede esir düşüyor.



    Ben atom çekirdeği hakkında yorum yapmıyorum çünkü bu konuda bilgim yok. İnsan bilmediği konuda yorum yapmamalı.

  • leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

    İnsanlara yanlış bilgi vermeye hakkın yok. Biraz araştır. Rusya'nın tüm gençleri askere çağırdığı falan yok. Tüm gençler askere çağrılsa en az 30 milyonluk ordu kurulur. Rusya sadece 300 bin kişiyi askere çağırıyor.

  • ABD'nin Vietnam'daki kepazeliğini unutma. 10 bin uçak kaybeden süper güç... 1 metre ilerleyemeyen teknoloji devi ABD




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 21 Eylül 2022; 18:3:58 >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    hani çok büyük askeri gücü vardı ne olduda 300 bin kişiyi çağırıyor asıl kocaman yalan rusyanın başarılı olduğu algısı yalanı.başarılı olsaydı çağırmazdı.ele gecirdiği yerleride geri kaybediyor rusya.zaten rus askerleri bu savaşta savaşmak istemiyor.zaten aklı başında bir rus bu savaşın sacma olduğunu anlar.

  • dünya ülkeleri beklemiyordu rusyanın bu savaşta başarısız olacağını ve büyük bir kötü imaj oldu rus ordusu için.

  • rusya türkiye uçak bileti 30 bin lira kaçış var rusyadan.avrupaya ucak biletleri 8bin avro olmuş. 

  • Bence Rusya iyi bir dersi haketti pandemiden kurtulduk derken bide Rusya çıkardığı savaş ortamı yüzünden yarattığı ekonomik sıkıntılarla uğraşıyor dünya... Ben sanmıyorum ki halkın çoğunluğu Putin'i desteklesin ama tek adam olduğu için kimse azını açamıyordur.


    Rusya, Çin gibi ülkelerden dünyaya hayır gelmez. Diyeceksiniz ki Amerika da sömürgeci vs... En azından demoktratik söylemleri savunuyorlar Amerikacı değilim ama Amerikanın yerinde Çin felan olsa gram acımaları olmaz kimseye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 21 Eylül 2022; 18:21:18 >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    Milliyetçi olduğunu biliyorum ancak Ruslarla hiçbir şartta müttfeik olunamayacağını bilmesi lazım

  • Burda Rusya'yı eleştirenler de Amerika'yı mı savunuyor acaba? Amerika yüzünden kaç asker şehit oldu kaç tane terör örgütü palazlandı haberiniz var mı? Üstelik güya NATO üyesi olacağız güya Amerika'nın askeri ve stratejik olarak yardım ettiği ülke olacağız ama aslına bakarsak tam tersi. Onlar yüzünden hep zayıflıyoruz. Biraz gerçekleri görün. Amerika şuan Rusya'dan daha tehlikeli bir ülkedir. Her zaman da böyle olacak. Ruslarla gerekirse savaşırız ve onlara karşı açık bir savaşta da üstesinden gelebilecek tek millet oluruz. Ancak Amerika gibi dost görünüp düşmanlık yapmıyorlar. Yunanların artist artist hak iddia etmesini sağlayan Amerika. Ermeni soykırımını tanıyan Amerika. Her taşın altından bu mahlukatlar çıkıyor ancak Rusya Amerika'dan daha kötü oluyor. Şurda mantıklı yorum yapan doğru dürüst hiçkimse yok o daha garip.


    HER ŞEYİ GEÇTİM ORTADOĞUNUN REZİL HALDE OLMASININ TEK SEBEBİ AMERİKADIR




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 21 Eylül 2022; 20:52:41 >




  • Rusya'da gerçekten askerliğini yapmış 300.000 kişi var mı merak ediyorum. Tuttuğunu götürüyorlar gibime geldi.


    Ulan yeri geliyor milleti yerin dibine sokuyoruz ama ,en ufak olumsuzlukta "Ne olur bizi askere alın" diye komutanlığın önüne yığılıyoruz.

    Dünyada ana karnında default asker kişiliği yüklenen tek millet Türkler.


    227 Bin Kişilik lisanslı avcımız varmış arkadaş daha ötesi varmı 

  • rusya bu kaçanları yakında fişler vatan haini ilan eder, aslında Türkiyenin almaması gerekiyor ama bu gelenlerin çoğu tuzu kuru zengin diye girmelerine izin veriyorlar şu an avrupa dahil.

    minik bir rus göçü yaşanmakta şu an ülkemize ve avrupaya.

    avmler tatil beldeleri para saçan rus kaynar yakında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Eylül 2022; 21:27:55 >
  • Rusları vurdukça çok hoşuma gidiyor. Ruslar sinop baskınında denizdeki osmanlı askerlerine neler yapmış sonra Abdülmecid'e rus elçisinin alaycı konuşması, özi kalesinde rusların yaptığı katliamla Abdülazizin felç geçirmesi. Bunlardan haberiniz yok mu?


    Rusların o beş para etmez dandik tankları askerlerine mezar oldu. Yok eski silahları ortaya çıkarıyorlarmış. Vurulan t-90'lar olmadı mı? Ekonomisi türkiyenin 2 katı aynı şekilde nüfusu türkiyenin 2 katı olan bir ülkenin ordusunda hangi parayla süper silahlar olacaktı? Kendi üretiyor diye bedavaya mı üretiyor? Ordusu hurda çıktı. Batı silahları karşısında ne kadar zayıf oldukları ortada. Eğer ukrayna askerleri batı eğitimli olsaydı birkaç f-16 verilse bakalım rusları havada bile nasıl vuracaklardı.

    Amiral gemilerinin nasıl vurulup batırıldığı ortada.


    Üreten güçlü ülkenin ordusunda ne ırak savaşında ne diğer savaşlarda bir halta yaramayan t-72 gibi tanklar mı olur? Uçakları desen körfez savaşında abd keklik gibi avlamıştı. İsrailde bunları vurup durmuştu. Bende uçaklar iyi araplar kullanamamıştır diyordum yok be dandikmiş.





  • vay be küçücük ukrayna koskoca rusyayı tokatladı, biz de rusyayı bir halt sanırdık. meğer balonmuş  

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.