Şimdi Ara

rüştünün yerine Hasagiç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rüştü ile prensipte anlaşan ancak milli kalecinin Beşiktaş'a gitmesiyle sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Gaziantepspor'un kalecisi Hasagiç ile el sıkıştı. Teknik direktör Zico'nun da Serdar ve Volkan'ın yanına 3. bir kalecinin şart olduğunu yönetime bildirmesinin ardından harekete geçen Sarı-Lacivertliler, Gaziantepspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Bosnalı file bekçesi ile ilgilenmeye başladı. Hasagiç'in gelecek sezon Türk statüsünde oynama ihtimalinin de yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe Yönetimi 1. tercih olarak Hasagiç'e yönelirken, Bosnalı kaleci için Gaziantepspor kulübü ve kendisinin Türk vatandaşlığına geçmek için girişimleri daha önceden başlattığı öğrenildi.
    24.06.2007

Kaynak : DHA

http://www.sporx.com/futbol/superlig/69235/

• Şahsen kaliteli bir kaleci olduğuna inanmıyorum.Kaliteli olsa antep'i ligi iyi bi sırada bitirridi.Antep son haftada kuratrdı kendini

----------hasagiç--------
    önder---lugano--edu--carlos
    appiah--aurelio---wederson
    ----------alex-------------
    ---deivid-----kezman-----

vay yavrum be kadroya bak, alex efendiyi de kaptan yaparız mis gibi olur, seneye de saraçoğlu yla maracana yı takas ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex Telles ve Veysel Sarı
    12 yıl önce açıldı
    Diego'nun yerine Sosa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

ciddi ciddi bizimkiler olayı abartıp tüm takımı devşirme yapıcaklar bu gidişle, bir de kaleye hasagiç i koyalım 10 yabancıyla oynayalım

vay yavrum be kadroya bak, alex efendiyi de kaptan yaparız mis gibi olur, seneye de saraçoğlu yla maracana yı takas ederiz

lugano, edu, carlos,appiah,alex,dievid, kezman
    7 oluyo dimi bunlar ?
    birisi gidecek mi yani ?

ya da yabancı kontenjanı olayı açıklandı da ben mi kaçırdm :)

GALATASA|RA|Y
  • serdar daha iyi bence ayrıca bence yabancı da sınırlama kalkmasın yoksa milli takımı ne yapacağız ??

www.muzikportali.tk | Video Klip Siteniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

ciddi ciddi bizimkiler olayı abartıp tüm takımı devşirme yapıcaklar bu gidişle, bir de kaleye hasagiç i koyalım 10 yabancıyla oynayalım

lugano, edu, carlos,appiah,alex,dievid, kezman
    7 oluyo dimi bunlar ?
    birisi gidecek mi yani ?

ya da yabancı kontenjanı olayı açıklandı da ben mi kaçırdm :)

deivid i çıkar colin kazım ı koy yine aynı hesap, böyle kadro falan kurulmaz, aziz yıldırım resmen dalga geçiyor

• Recep dönmüyor mu yaw kiradan.Hem Volkan Babacan ne güne duruyor.Hasagiç 5 para etmez bir kaleci
  • Bence Ş.Liginde başarı isteniyorsa, ki Aziz Yıldırımın söylemleride olmuştu Final oynıycaz diye Serdar ve Volkana bel bağlanmaz, kaliteli iyi bir kaleci lazım size. Serdar yetenekli ve sağlam bir kaleci ama tecrübesiz ligde işinizi görür ama Ş.liginde eli ayağı titrer bu adamın. Kaleciyi kazanıcaz derken kaybedebilirsiniz. Volkan tam bir kova ve gevşek disiplinsiz.

Orjinalden alıntı: electra

Bence Ş.Liginde başarı isteniyorsa, ki Aziz Yıldırımın söylemleride olmuştu Final oynıycaz diye Serdar ve Volkana bel bağlanmaz, kaliteli iyi bir kaleci lazım size. Serdar yetenekli ve sağlam bir kaleci ama tecrübesiz ligde işinizi görür ama Ş.liginde eli ayağı titrer bu adamın. Kaleciyi kazanıcaz derken kaybedebilirsiniz. Volkan tam bir kova ve gevşek disiplinsiz.

Hem de ne kova! Dibi delik kova.
  • quote:

Bence Ş.Liginde başarı isteniyorsa, ki Aziz Yıldırımın söylemleride olmuştu Final oynıycaz diye Serdar ve Volkana bel bağlanmaz, kaliteli iyi bir kaleci lazım size. Serdar yetenekli ve sağlam bir kaleci ama tecrübesiz ligde işinizi görür ama Ş.liginde eli ayağı titrer bu adamın. Kaleciyi kazanıcaz derken kaybedebilirsiniz. Volkan tam bir kova ve gevşek disiplinsiz.

serdar bence senin dediğin gibi yetenekli ve sağlam bir kaleci değil, iyi niyetli mücadeleci hırslı bir kaleci denebilir ama bir kaleci olarak yetenekleri çok sınırlı, çoğu pozisyonda kilitlenip kalıyor topa uçmada zamanlama hatası yapıyor, gerçi bu hırsı için bile ben olsam kalede serdar ı oynatırım o ayrı, dediğin gibi volkan da tam bir gevşeklik abidesi, zaten koşarken kalçası 1 metre arkadan geliyor, artık volkandan adam olucağına da inancım yok, o kartalspor daki fener de ilk senelerindeki ve ümit milli takımdaki volkan yok, bu kafayla da geçmiş ola

• Serdar, Bjk Fb maçında İnönüde kupa maçında %100 çok deli toplar çıkardı. Delgado ve Nobrenin pozisyonları hatırlarsan. Tabii ben bütün maçlarını izlemedim, bizim maçta çok iyiydi.

Serdar, Bjk Fb maçında İnönüde kupa maçında %100 çok deli toplar çıkardı. Delgado ve Nobrenin pozisyonları hatırlarsan. Tabii ben bütün maçlarını izlemedim, bizim maçta çok iyiydi.

volkan ın da birçok öyle pozisyonu var, olabiliyor tabi ama genelde serdar kalede pek güven vermiyor bana ama çok iyi niyetli hırslı bir kaleci dediğim gibi, volkan ın jöleli saçları bile bozulmazken serdar ın kafasından oluk oluk ter akıyordu
  • Volkan'da Serdar'da bana göre hırslı ve iyi kaleciler ancak ikisinde de tecrübe eksikliği ve heyecan, performanslarını büyük ölçü de etkiliyor, Schalke maçında hatırlarsınız Volkan'ı, Serdar'da Süper Lİg'de bile aynı şekilde tamamen olmasa da yetersiz kalacaktır.. İkisi de heycanına ve gençliğine yenilen kaleciler bence Hasagiç'te pek farklı durumda değil, kaleciler bu sene Fenerbahçe için büyük sorun teşkil edebilir tabi ki Avrupa hedefleri doğrultusunda, Süper Ligde yine bi şekilde olur gider devam eder, diğer oyuncular zaten kalecinin yükünü büyük ölçüde azaltabilir ama Şampiyonlar Liginde her ataktan bir şutla dönen takımlara karşı bu kaleciler ne kadar karşı koyabilir ortada zaten..
    100YIL
  • quote:

iyi bi kalecide iyi refleks olur, çabukluk olur, konsantrasyon olur. serdar da bunların hepsi mevcut daha da geliştirmesi lazım tabi.
    sadece yan toplarda iyi değil, kararlı bi şekilde çıkıp alamıyo topları.

volkan da iyi bi kaleci ben beğenirimde kendisini ama inanılmaz bi konsantrasyon eksikliği var, maçın bi bölümünde kopuyo gidiyo. kendine çok güveniyo ama bu onun avantajına olmuyo malesef, tuhaf tuhaf hareketler yapıyo.

ben şu anki durumlarına göre kesinlikle serdar derim.

ne halilagiç nede martinez serdar ve volkan dan iyi kaleciler değil.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.