Getafe atağında, Pepe rakibini yere düşürdü ve Getafeli oyuncuyu iki kez tekmeledi. Bu pozisyondan sonra Pepe, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Maçın skorunu ise takımının ilk golünü de atan Higuain 90+3. dakikada belirledi: 3-2. 87. dakikada yaşanan gerilim ise mücadelenin son düdüğünden sonra da devam etti ve iki takım oyuncuları birbirlerine girdi.
Pepe insanlıktan nasibini almamış herhalde, ne biçim tekmeler öyle adamı sakatlar resmen
vay şerefsizin çocuğu vay 10 maçtan az ceza alırsa yazıklar olsun ama real madridlilerin casillas dışında hepsi böyle tamamı şerefsiz
İŞTE ADİ AVRUPALILARIN GERÇEK YÜZÜ.ONLARA GÖRE TÜRKLER BARBAR KENDİLERİ MEDENİYETİN ÜST NOKTASI..ÜZÜLEN ARKADAŞLAR VARDI YOK DÜNYAYA REZİL OLDUK YOK AVRUPA YAYINI KESTİ FALAN, ÇOK MERAK EDİYORUM CANAL+ YAYINI KESTİ Mİ ACABA?BU KADARSINIZ PİSLİK HERİFLER, BETER OLUN.
onu bırakında Real madrid teknik direktörü Ramos, Pepe nin attığı tekmeyi aslında havaya atmak istediğini söylemiş oyuncusunu savunmuş. Göz var nizam var yani neresi savunulmuş bu oyuncunun.
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
İŞTE ADİ AVRUPALILARIN GERÇEK YÜZÜ.ONLARA GÖRE TÜRKLER BARBAR KENDİLERİ MEDENİYETİN ÜST NOKTASI..ÜZÜLEN ARKADAŞLAR VARDI YOK DÜNYAYA REZİL OLDUK YOK AVRUPA YAYINI KESTİ FALAN, ÇOK MERAK EDİYORUM CANAL+ YAYINI KESTİ Mİ ACABA?BU KADARSINIZ PİSLİK HERİFLER, BETER OLUN.
süper bir yorum
okadar çok sövdüm ki bu insan kılıklı hayvana.nasıl tekmeler onlar.penaltıyıda atamamış casillasa öyle penaltımı atılır.herade devamında da gol yemişler yazık olmuş
ilk bakışta bizimkilerden daha hayvanları da varmış dedim ama bi kaç kere daha peşpeşe izlediğimde bizimkiler insanmış gerçekten. nasıl bir insanlıktır bu ya adamı yere düşürüyosun bir de yetmemiş gibi sırtına 2 tekme atıyosun.düşmana böyle vurulmaz ayı.
Real Madrid'de CASİLLAS dışında hiçbiri insanlık adına 5 para etmez..
Dün macı canlı izledim adam resmen kaldırıp dövmedigi kaldı.. Casillas pepe'ye cık defol git dercesine bağırdı Adam resmen tekme attı ya..
Güzel yorum evet,ama eksik bile kalmış bence. GS-FB maçı sonrası şuursuzca yorum yapan aciz basın bu maçı izlesinler. Roma-GS maçında olanları unutmasınlar. Lugano Emre nin tahrikleri sonucu kafa attı.Tamam alırdı kırmızıyı yerdi cezayı. Olay büyütmeye gerek yoktu. Ama futbol bu!!! Her zaman diyorum oynamayan anlamaz ruh halini.KAzanma hırsıyla futbolcu bazen istemediği şeyler yapabilir.Kız oyunu değildir futbol.Ancak sahada olan,sahada kalmalıdır.Bütün olay bu. Bu arada Meriç Tunca güzel yazmış.Birisi açar konu olarak buraya eklemeye gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
süper bir yorum
Juande Ramos bide açıklama yapmış sinirden kendi için savurdu tekmeleri diye.Yazık,gencecik oyuncu bu kadar aşağılık bir hareket yapmamalıydı!
Bu tekmeden sonra keşke Getafe kazansaydı.
Futbol teröristi Pepe.
Kalıbından utan adi herif, giydiğin formanın hakkını ver pislik
Son zamanlarda izlediğim en keyifli maçtı ve üstüne Real kazandı.Ama Pepe'nin yaptığı maçı lekeledi.Neden böyle yaptı bilmiyorum ama hiç yakışmadı bu güzel maça.Belkide o tekmeleri atmasa kart görmeyecekti.Şimdi barcelona maçında yokluğu çok hissedilecek ama çok ağır ceza almasını istiyorum ki aklı başına gelsin.
Real madridin bu kadarmı çok ihtiyacı var pepe'yede eksikliği çok hissedilecek.
Ben orada olacaktımki
Ölmedi bir daha vur one la
Kaç ay ceza alıcak çok merak ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Real madridin bu kadarmı çok ihtiyacı var pepe'yede eksikliği çok hissedilecek.
Ne yazıkki koskoca takımı bir,iki oyuncuya bağlı kalacak duruma getirdiler.Şimdi Pepe'nin yerine Metzelder oynayacak.Metzelder Pepe'nin yarısı bile olamaz.Herşey ne kadar güzel gidiyordu barcelona maçı yaklaştı sakatlar,cezalılar yine çoğaldı.Şu anlık Pepe cezalı,Robben,Sneijder,Heinze sakat.
robben gelecek hafta olacak olsa idi 1 ya da 2 farkla kazanırız diye tahmin ederdim ama artık daha farklı biteceğini düşünüyorum.bu sene kimse durduramaz barcelona'yı.