Şimdi Ara

Alex Telles ve Veysel Sarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu transferlerde emeği geçenlerden Allah razı olsun.Veysel alışmaya başladı takıma, Telles zaten uçuyor, iyice alıştı mı harika olacak.

• Tellesin defansif yönü zayıf onu geliştirmesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasos33

Tellesin defansif yönü zayıf onu geliştirmesi gerek

Forumda bir yerde bi kere okumuşsunuz şunu. Tekrar edip duruyorsunuz. Gökhan'ın bugünkü agresifliğinin sebebi kimdi ?
  • ikiside yerinde transfer olmuş
  • Veysel her maç öyle iyi oynamaz söyleyeyim.
    Eskişehirde çok maçını izledim.
  • quote:

Bir şeye de iyi yönünden bakın arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yido2

quote:

Bir şeye de iyi yönünden bakın arkadaş

Adam hucum yönünden harika ama defansif yönü Zayıf bu bi gerçek ama geliştirebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telles bugün defansta da iyiydi. Ufak defek bir kac hata disinda hata yapmadi. Veyselde bazen biraz topla fazla oynadi, bir kac kerede 1e1 pozisyonlarda zamanlama hatasi yapti. Onun disinda 2 oyuncuda iyiydi.
  • Valla Tellesi 2-3 maçtır dikkatle takip ediyorum.Bu maçla beraber artık Ercan Tanerin Juve maçında "Allahım gooooollll" dediği gibi Allahım sol beeeeek diyorum.
  • telles birde orta açmasını öğrenebilse iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

telles birde orta açmasını öğrenebilse iyi olacak

Son dklara doğru bir orta açtı , onu Sabri açsa adama demediklerini bırakmazlar.
  • Telles mükemmele yakın oynadı çok beğendim oyun tarzını klasik brezilyalı bileklerine hakim çalım atma adam geçme özelliği de var. Önümüzdeki sezon Brumayla birlikte yardıracak aslan parçaları. Ama Veysel i beğenmedim bu maç açıkçası pek de umutlu değilim böyle giderse.
  • Bende bu forumu anlayamıyorum işte. Bir şeye kötü dediğiniz zaman bittiniz. Yahu apaçık ortada işte Telles' in defansif yönünün kötü olduğu, iyi yönünden neresinden bakacaksın? Yetenekli oyuncu koy kanada takır takır geçsin, bekte olmuyor işte. Gökhan Töre 1 kere geçemedi Telles' i o kadar. Hazard ne yapar kim bilir.
    Kimse Telles' e kötü demiyor şunu idrak edin artık.

oikidoki kardeş maçtan önce futbol cahili diye atıp tutuyordun, ne oldu beğendin mi Telles' in defansif yönünü?
  • Telles fizik olarak daha çok yol kat etmeli poz. ve pas hatalarıda sık yaptı bu maçda
  • tellesi beğenmeyenler nasıl bir sol bek istiyorsunuz suraya yazında getirelim !!
  • Veysel'i çok beğendim buğün birde geri dönüşlerde bazen geçiyor onuda hallederse tamamdır.
  • Telles aşırı iyi bence. Veyselde başarılı bence ama çok heyecanlı çocuk her hatasından sonra yüzüne bi telaş üzgünlük çöküyor. Alışıyor ama yavaş yavaş iyi olacak Allah'ın izniyle.

Not: Veysele Galatasaray forması acayip yakışıyor.
  • Telles gayet iyi onunde soyle cl'nin kasari olmus farfan nani di maria olsa sol kanat tas gibi olur 5 sene rahat gider

veysel de gayet iyiydi ama geri donuslerde sorun yasadi biraz ligde oynar eboueyle ikisi sag bek mevkii icin yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: zyjo

tellesi beğenmeyenler nasıl bir sol bek istiyorsunuz suraya yazında getirelim !!

Alex Telles ve Veysel Sarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

telles birde orta açmasını öğrenebilse iyi olacak

Yaaa yok...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.