Bildirim
Root olmadan Poweramp kullanmak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende s3 kullanıyorum,bende poweramp kullanıyorum
Nasıl dersen google play'e basıp satın al butonuna basıyorsun
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: LegendM
Gulelimmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: anubis2005
quote:
Gulelimmi
Doğru söylüyor adam !_____________________________ -
quote:
quote:
Gulelimmi
Poweramp gibi bir program günde 2,3 saat elinizin altında oluyor,insanların emeğinin karşılığını vermek gerekir._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Gulelimmi
Poweramp gibi bir program günde 2,3 saat elinizin altında oluyor,insanların emeğinin karşılığını vermek gerekir.
bana görede vermek gerekmez merak ediyorum herşeyi orjinalmi kullanıyorsunuz acaba ama poweramp elinizden 2-3 saat düşmediğine göre mp3 leri ne yapacaz acaba en basitinden_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Gulelimmi
Poweramp gibi bir program günde 2,3 saat elinizin altında oluyor,insanların emeğinin karşılığını vermek gerekir.
bana görede vermek gerekmez merak ediyorum herşeyi orjinalmi kullanıyorsunuz acaba ama poweramp elinizden 2-3 saat düşmediğine göre mp3 leri ne yapacaz acaba en basitinden

güzel cevap
Apkmania dan indir pro versiyonunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion FuryIPhone 5s Space Grey -
tekrar deneme sürümünü kurduğumda lisans sorununa yakalanmadan 15 gün daha kullanmam için mutlaka bir dosyayı falan silmem gerekir. bunu bilen varmı? _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 5g olmayan telefon alınır mı
- s24 ultra imei atılıyor mu
- telefon şarjı yüzde 1 de kalıyor
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- samsung önerilen uygulamalar kapatma
- samsung note serisi bitti mi
- qr kod okutma indirmeden
- samsung a57 ne zaman çıkacak
- samsung a 16 ne zaman çıktı
- s25 ultra kalem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler