Şimdi Ara

Jailbreaksiz Tweak yükleme basit yöntem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar sizlerle bulduğum jailbreaksiz tweak yüklemeyi paylaşıyorum. Bunu yapmak çok basit, videoyu dikkatlice izleyin ve başarılı sonuç alın

NOT: İOS 9.2.1 denenmiştir bi sorun yoktur.
    Videolu anlatım:http://youtu.be/l9o9rFTycwE
    Resimli anlatım:http://blog.lfcameron7.xyz/2016/04/11/how-to-get-snapchat-tweaks-snapplus-on-a-non-jailbroken-device/
    Virtualbox ile Mac El Capitan 10.11 yükleme:http://youtu.be/wI3ng69kTD0

NOT: Kısa zaman içinde benim hazırladığım videoyu sizlerle paylaşıcam eğer beklemek istemiyorsanız detaylı olarak video linkleri attım dikkatli izlerseniz sizde yaparsınız... Herkese iyi günler. 😊

Arkadaşlar daha basit bir şekilde tweak yüklemeyi gösteren bir video buldum sizlerle paylaşmak istedim
    LİNK:http://youtu.be/SmV4A_p7WWY
    Tweakler: Youtube++, İnstagram++, Facebook++, Snapchat++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurKayasm -- 22 Nisan 2016; 15:27:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sevinmiştim bir an ama çok karışık anlamadım pek ayrıca sadece apple işletim sisteminde yapılıyor sanırım. 😭

• Karmaşık değil kardeşim biraz konsantre ol videoyu izle....Windows işletim sistemiyle de oluyor VirtualBox uygulamasıyla ben de öyle yaptım :)

• Banada karmaşık geldi ama akşam deneyeceğim

• Deneyen var mı

• OnurKayasm O kullanıcısına yanıt
    virtual box a mac os kuruluyor mu?

• @coolcool Denendi kardeşim sorunsuz çalışıyo
    @Shark1 Evet kuruluyor... Linux,Windows,Mac,Ubuntu vs. hepsi oluyo :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kodi Eklenti Yükleme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de birkaç gündür kullanıyorum, tek sorun bir kişiden birden fazla peşpeşe snap geldiğinde göründü olarak işaretleyemiyorsunuz. Onun dışında gelen ve gönderilen snaplerin kaydedilmesi, ekran görüntüsü alındığında karşıya bildirim gitmemesi gibi özellikleri sorunsuz çalışmakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurKayasm

Herkese merhabalar sizlerle bulduğum jailbreaksiz tweak yüklemeyi paylaşıyorum. Bunu yapmak çok basit, videoyu dikkatlice izleyin ve başarılı sonuç alın

NOT: İOS 9.2.1 denenmiştir bi sorun yoktur.

http://youtu.be/l9o9rFTycwE

Kardeş videoda tweak değilde uygulamayı yamalıyor gibi geldi bana ve sadece snapchat i göstermiş. Diğer uygulamalar nasıl yapılıyor ya da normal JB deki tweakler yüklenebiliyor mu bilgin var mı?
    Bir de sen deneyip yaptıysan daha açık bi şekilde burda anlatırsan daha iyi olur videoda baya bi karışık anlatmış zaten ingilizce de yok bizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Ben de birkaç gündür kullanıyorum, tek sorun bir kişiden birden fazla peşpeşe snap geldiğinde göründü olarak işaretleyemiyorsunuz. Onun dışında gelen ve gönderilen snaplerin kaydedilmesi, ekran görüntüsü alındığında karşıya bildirim gitmemesi gibi özellikleri sorunsuz çalışmakta.

video çeker misin?
  • Başka tweaklara oluyor mu yöntem?

• Sizin için bi video hazırlarım arkadaşlar ama bu 2 3 gün sonra gelir haberiniz ola.

• mesajim bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video şart virtualbox anlatılmalı ayrıca onu halletmeliyiz önce sonra mesela bu snapchat.ipa nerden geldi adam vshare'dan indiriyoruz diye göstermiş ama indiremiyorum app store yönlendiriyor falan

• MelihCifcibasi M kullanıcısına yanıt
    2 3 gün sonra video gelecek kardeş eğer beklemiycem dersen Youtube ta videolar var Virtulabox kurulumu ve kulanımı için....ve Snapchat.ipa Vshare den indiriliyor jailbreak li ipa yı indirmelisiniz

• İpawind satin almistim.youtube,snapchat,whatsapp,instagram in da tweakli halleri store da mevcut usteik bu kadar da uğraştırmıyor

• Kardeşim sen konuyu yanlış anlamışsın jailbreak yok zaten mantık jailbreaksız telefonlarda yapmak

• videoda anlatmak istedigi normalde jb li cihazlarda tweak olarak yükledigimiz olayi , bilgisayarda ipanin içine gömüp jb siz cihaza bilgisayar yolu ile yüklüyoruz, bu durumdada o tweak o programla beraber gümülü olarak geliyor cihaza, basarili bir paylasim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

videoda anlatmak istedigi normalde jb li cihazlarda tweak olarak yükledigimiz olayi , bilgisayarda ipanin içine gömüp jb siz cihaza bilgisayar yolu ile yüklüyoruz, bu durumdada o tweak o programla beraber gümülü olarak geliyor cihaza, basarili bir paylasim

Güzel açıklamışsın yalnız benim merak ettiğim herhangibir programla alakası olmayan tweakleri nasıl yükliyecez bu yöntemle? Mesela cameratweak3 yada Airbluesharing gibi.

• OnurKayasm O kullanıcısına yanıt
    hocam merakla bekliyorum videonu cidden vb ye mac os kurma bile sorun cıkardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.