Şimdi Ara

Ronaldinho'yu Neden Diğer Takımlar İstemiyor ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'a gelsin de dünya gözüyle bi izleyelim şu adamı...
  • Şu başlığı duzeltin artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Şaka maka yıllardır ''R10 Fenerde !!111'' şeklinde haberler yapıldı, sayfalarca iddaalar atıldı ortaya.Şimdi R10 ile imza aşamasındayız, hangi Fenerli arkadaşımla konuşsam hayırlı olsun usta diyor, forumdaki Fenerli arkadaşlar-üyeler de aynı şekilde hiçbir olumsuz mesaj yok.Ama birde diğer rakibimize bakalım, nerede cins hazımsız mesaj varsa ait olduğu camia belli.Bu kadar kasılmaya lüzum yok, Drogba gelince bizde heyecanlandık, şimdi de aynı durum.Tartışmaya girmenin, kalp kırmanın ne gereği var ?

Tabi sözüm hepsine değil, bu konuda da gördüğümüz gibi son derece düzgün Gs'li arkadaşlarımız da var.

İlk eksiyi ben attım kanka haberin olsun destek verelim birbirimize
  • merak ediyorum R 6milyona gelince takımda 800-1 mil euro için 90 dakka hiç durmadan 13 15km koşan futbolcular ne tripler yapacaklar, yada R ustadır deyip kaçtanesi 6milyonu sineye çekebilecek?
    acaba R de onlar gibi koşacakmi, ilk 45dk yi 5-6km ile bitirecekmi..
    biraz sıkıntılı günler olacak bjk için ama takım iyi bir form tutarsa diyecek birşey yok tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

merak ediyorum R 6milyona gelince takımda 800-1 mil euro için 90 dakka hiç durmadan 13 15km koşan futbolcular ne tripler yapacaklar, yada R ustadır deyip kaçtanesi 6milyonu sineye çekebilecek?
    acaba R de onlar gibi koşacakmi, ilk 45dk yi 5-6km ile bitirecekmi..
    biraz sıkıntılı günler olacak bjk için ama takım iyi bir form tutarsa diyecek birşey yok tabi..

her takımda her oyuncunun değeri vardır ona göre para alır , senin mantığına göre hiç bi takımda huzur olmaz denge olmaz .
  • Brockman kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunda bu denge hemen hemen bjk da çok açık değil
    ve oyuncular aldıkları paraları fazlası ile hak ederek mücadele ediyorlar
    şidmi R gelince takıma işler biraz karısık olacak düşüncesindeyim
    tabi bu benim görüşüm

ufak bir örnek gs de selçuk inan örneği
    wesley gelince adam küstü resmen aldığı para kadar oynar oldu / arada muazzam bir fark olunca ister istemez oluyor böyle şeyler :)
    yada biraz daha fazla isteyip alamayınca fernandes örneği
    yada q7 vs. gibi örnekler çoğalabilir aslında..
  • Burayı bile sidik yarışına çeviriyorsunuz.

Ronaldinho beşiktaşın Hagi si olur.

Bu gözler bu ülkede canlı canlı ronaldinho yu izleyecekse varsın beşiktaş alsın gider formasını alır kız arkadaşıma hediye eder yine de beşiktaşa bu katkıyı yaparım.

Fatih terim belası yüzünden izleyemedik Galatasaray formasıyla ne güzel ünal başkan almıştı.

Tartıştığınız adam 100 yaşında olsa ne yazar bu adam dünya topraklarına doğmuş en yetenekli futbolcu.

Ulan bir düşünün muhammed Ronaldinho yla idmana çıkacak.
  • Ronaldinho 2000lerin en iyisi idi tartışmasız,akıl ve teknik dolu arapaslarıyla beşiktaşa katkı yapar kesinlikle.
    İnşallah gelir BJK'ye. Efsane oyuncu bunlar, karşılaştırma yapmak saçmalık.
  • ronaldinho gelecekse beşiktaşa gelsin bencede. dünyanın efsane oyuncularından birisi bu tartışılmaz. muhtemelen sneijder emekli olurken bile onun kadar sükse yapmış bir oyucu olmayacak ama ronaldinho bu yaşından sonra ve klasik brezilyalı davranışları nedeniyle, ayrıca aynı mevkide form tutmaya başlamış sneijder varken galatasaray da karışıklık çıkmasından başka birşeye yaramaz. ronaldinho yu kulübede oturtmak futbola ihanet olur, form tutan ve hala piyasası olup satabileceğin veya daha uzun sure faydalanabileceğin sneijder i kulübede oturtmak klube ihanet olur. bizim için iki ucu pis değnek halini alır ronaldinho transferi. hem ligin kalitesinin artması, hem beşiktaşın itibarı hem rekabet hemde beşiktaşın ihtiyacı olmasından dolayı kesinlikle beşiktaşa gelmesini isterim. severek ve heycanlada izlerim.
  • geldi mi lan ne oldu son?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

quote:

Orijinalden alıntı: raparoz

quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Ronaldinho Sneijder ile kiyaslanmaz su anda. En iyi zamanlarinda tabiki Ronaldinho ama o is gecti artik. Demiroren zamani gibi gene havaya girmissiniz uzulmeyin sonra...

Ronaldinho ; 33 YAŞINDA

2013: 30 MAÇ 14 GOL 9 ASİST
    2012: 31 MAÇ 12 GOL 10 ASİST
    2011: 51 MAÇ 15 GOL 21 ASİST

SNEİJDER ; 29 YAŞINDA

2013: 31 MAÇ 9 GOL 2 ASİST
    2012: 6 MAÇ 2 GOL 3 ASİST
    2011: 28 MAÇ 6 GOL 4 ASİST

Ronaldinho 33 yaşındayken bile , Sneijder Ronaldinho'nun Yanına bile yaklaşamıyor , sırf fanatikliğinizden kabullenemiyorsunuz

Brezilya liginde daha nice eski yildizlar var isterseniz onlardan bir karma yapin bakalim ligde kacinci olcaksiniz herneyse ben sana birkac ornek futbolcu yazayim luis fabiano,gilberto silva, seedorf alin bunlari topluca iste bu adamlarin hic biri bu tempoyu kadiramaz fizik olarak bitmeseler bile artik kafa olarak bitiyo insan drogba evet adi var sani var fakat kafasi oyunda degilki adamin kacirdiklarina bir bakin bide son 2 sene chelsea da neler yaptigina beni daha iyi anlarsin

O saydığın seedorf , g.silva 37-38 yaşında adamlar onlardan birşey olmayacağını herkes biliyo geç onu . Ronaldinho 33 yaşında ve yukarı yazdığım istatistiklere bak 17 gol bilmem kaç asist ? 1.Ronaldinho daha kafa olarak futbolu bitirmedi adamın amacı 2014 dünya kupasına gitmek , 2. diyosun ki avrupa temposunu kaldıramaz ... alexde 33 yaşında takır takır gollerini atıyodu süperligde Ronaldinho'nun alex kadar fiziği yeteneği yok mu ?

Hocam istisnalar var evet ama unutmaki roni yumuşak bir adam fizik olarak. Ve ligimiz sert bir lig roni 33 yadında dogru hagide zamanında 35 yaşında kaldırdı uefayı bunlar olu ddier 33 de cl aldı. Ben cok isterim bjk de alsın yıldızlar fakat yarı max alması şazım zamanında bak arsenal 2 sene bişe yapamadı gençleime dedi bilmem ne dedi ama şimdi iste ne durumda bunları yapmıyo klüplerimiz avrupadan alacagımız adamlar azami 28 yaşında omalı ama ılmuyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mak74

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Kimse kusura bakmasın Yetenekleri tamam ama Ronaldinho 6 Milyon'a gelecekse gelmesin çok çok saçma geldiği ülke Brezilya. G.Amerika'da liglerinin durumu bizden aşağıda. orada alıyor 2 Milyon vergiyi düş 1 Milyon buraya gelecek alacağı para 6 Milyon Brezilya'da alacağı 12 Milyona eş değer. Bu paraya gidip Lewandowski'yi ikna edersiniz adam sezon sonu boşta.

Tabii ya klüp bunu nasıl düşünemedi bak lewandowski boştaymış,arayın hemen başkanı lewandowski boşta.

Bazen insanlar yanlış yapabiliyor. Bende bir an BJK ile kendimizi bir tuttum Lewo bize gelirde Şike'den ceza yiyen resmi belgeler de sahtecilik yapan ayrılan futbolcularıyla TDirektörleriye davalık olan bir takıma neden gelsin. Pardon hata benim. :) :)
    Ronaldinho konusunda ise sonuna kadar haklıyım 6 Milyon EURO vermek kazığın önde gidenidir. Ronaldinho BJK ile anlaşmasın en fazla verecekleri para 3 Milyondur Vergiler de dahil.

Drogba'nın 4m maaş + 15 bin maç başı + 4 m imza parası aldığını biliyor muydun?

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

quote:

quote:

Kimse kusura bakmasın Yetenekleri tamam ama Ronaldinho 6 Milyon'a gelecekse gelmesin çok çok saçma geldiği ülke Brezilya. G.Amerika'da liglerinin durumu bizden aşağıda. orada alıyor 2 Milyon vergiyi düş 1 Milyon buraya gelecek alacağı para 6 Milyon Brezilya'da alacağı 12 Milyona eş değer. Bu paraya gidip Lewandowski'yi ikna edersiniz adam sezon sonu boşta.

Tabii ya klüp bunu nasıl düşünemedi bak lewandowski boştaymış,arayın hemen başkanı lewandowski boşta.

Bazen insanlar yanlış yapabiliyor. Bende bir an BJK ile kendimizi bir tuttum Lewo bize gelirde Şike'den ceza yiyen resmi belgeler de sahtecilik yapan ayrılan futbolcularıyla TDirektörleriye davalık olan bir takıma neden gelsin. Pardon hata benim. :) :)
    Ronaldinho konusunda ise sonuna kadar haklıyım 6 Milyon EURO vermek kazığın önde gidenidir. Ronaldinho BJK ile anlaşmasın en fazla verecekleri para 3 Milyondur Vergiler de dahil.

Drogba Çin'de Senelik 21,5 Milyon EURO garanti ücrete alıyordu. Vergiyi çıkar 12 Milyon Civarı. Ronaldinho 2 Milyon alıyor vergiyi çıkar 1,1 Milyon. Drogba 12 kat daha fazla para kazanıyordu. Son zamanlar da parası ödenmeyince tek taraflı sözleşmesini fesih etti hem de dava açtı davayı da kazandı tazminatını da aldı. Yani Drogba aldığı ücreti yarı yarıya düşürdü geldi Ronaldinho 6'ya katlayıp gelmek istiyor bana manktıksız geliyor. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe Forma satışı gibi gelirlerle bu tür adamların parasını çıkarır BJK bu konuda geride.

• quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

pele
    maradona
    ronaldinho
    messi
    ronaldo

bu listede şınayder ilk 100e bile giremez lütfen susun sayın renkli takım taraftarları

Hadi Galatasaraylilari anladim da biz Fenerliler ne dedik transfere ? Hep guzel yorumlar hep iyi yorumlar yapmisiz yine bize de geliyor laf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

pele
    maradona
    ronaldinho
    messi
    ronaldo

bu listede şınayder ilk 100e bile giremez lütfen susun sayın renkli takım taraftarları

Hadi Galatasaraylilari anladim da biz Fenerliler ne dedik transfere ? Hep guzel yorumlar hep iyi yorumlar yapmisiz yine bize de geliyor laf.

bişey olmaz
  • Çünkü esekten dolayi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

quote:

quote:

Drogba Çin'de Senelik 21,5 Milyon EURO garanti ücrete alıyordu. Vergiyi çıkar 12 Milyon Civarı. Ronaldinho 2 Milyon alıyor vergiyi çıkar 1,1 Milyon. Drogba 12 kat daha fazla para kazanıyordu. Son zamanlar da parası ödenmeyince tek taraflı sözleşmesini fesih etti hem de dava açtı davayı da kazandı tazminatını da aldı. Yani Drogba aldığı ücreti yarı yarıya düşürdü geldi Ronaldinho 6'ya katlayıp gelmek istiyor bana manktıksız geliyor. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe Forma satışı gibi gelirlerle bu tür adamların parasını çıkarır BJK bu konuda geride.

Drogba kazanamiyordu iste parasini alamadigi icin geldi sonunda davayla falan aldi ama oynarken alamiyordu alsa gelir miydi sanki adam Gsye sevdasinda gelmis o kadar fedakarlik yapmis gibi konusmussun. Ayrica eski maasininin ne onemi var? Onemli olan performansi ve takima katacagi prestij. Drogbadan daha iyi performans gosterebilir, gosterirse ama olsun Drogba kadar parasini haketmiyor cunku Drogba eskiden daha cok mu aliyordu diyeceksin?
    Ayrica forma satisiyla bu tip adamlarin bir aylik maasini anca cikarirsin. Bir forma 100 lira ondan kulube 10 lira mi ne kaliyor.Forma o kadar da onemli bir gelir kaynagi degil. Onemli olan sponsorluklar falan ki o konuda hem kulubun hem de oyuncunun sizden fazlasi olur eksigi olmaz merak etme.

• GS de o mevkide sneijder var. gecen sene olsa isterlerdi. bizde de 10 numara oynamiyor artik. yoksa biz de isterdik. su an en uygun takim besiktas.
  • isteyen vardırda maliyeti fazla geliyordur heralde. didier ve wesleyde olduğu gibi.
  • Ronaldinho mevcut takımında yıllık ücret ne alıyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.