Şimdi Ara

Ronaldinho'yu Neden Diğer Takımlar İstemiyor ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu çekemeyen adamlar roberto carlosda vardı drogbada vardı ronaldinyoda da olucak niye cevap veriyosunuzki böylelerine ronaldinyo gelmiş geçmiş en iyi futbolculardn biri diğerleri gibi
  • dostum o kıvraklığı olsaydı zaten hala barçada olurdu
  • karışmak istemezdim lakin bazı arkadaşlar gerçekten ya ronaldinho'yu izlememişler yada taraftarlık onları kör etmiş. Ronaldinho Türkiye ligine gelirse eğer, gelmiş geçmiş en kariyerli ve kaliteli futbolcu olacaktır. Takıma ne vereceğini kimse bilemez orası ayrı.
  • Atletico Mineiro da istiyormuş.

Ronaldinho gelir takır takır topunu oynayabilir, oynamasada kafaya bandanasını takar sahaya çıkar o bile bizim ülkeye yeter. Ronaldinho bu boru değil. Ota boka sidik yarıştırmayı bırakın, Sneijder, Drogba, Ronaldinho(gelirse) gibi topçular Türkiye' de.. Bunun tadını çıkarın.

Olumsuz anlamda tek düşüncem var oda; Ronaldinho nun böyle bir taraftar potansiyeline sahip bir takıma gitmesini istemezdim. Daha nedenleri sıralanırda gerek yok.
    Gelirse hayırlı olsun, izleriz.
  • O kadar sidik yaristirdiniz insallah bosa gitmezde gelir R10 ama haberler puruz ciktigini soyluyor, fiyatta anlasamadilar suan icin sanirim.
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100752/ronaldinhoda-puruz-bu-fiyata-anlasamayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Anlamadığın nokta adam antremana alkollü gelme cesaretini gösterebilen biri. Gece hayatı konusunda ünü var. Gece hayatı konusunda yerlisi olarak Sercan Yıldırım'ı örnek verebiliriz Drogba'nın gece hayatıyla gündeme geldiğini hiç duydun mu ? Neyse mevzuyu Drogba vs Ronaldinho diye sidik yarışına çevirmenin alemi yok. Yaklaşık 1 senedir milli takıma çağrılmamış, milli takım için kasmak istiyorsa beşiktaş'a neden gelsin sence ? Avrupada yoksunuz misal. Ülkesinde kalırsa gündemde olabilir ya da ŞL oynayabileceği bir takımda üst düzey bir performansla yine sükse yapabilir ama beşiktaş ona milli takım yolunda nasıl bir artı katabilir ?

Alex 28 gol, 17 asist yaptığı bir dönemde milli takıma çağrılmadı. Neyse umarım gelir de sevinirsiniz ama bu sefer de elinizde patlarsa daha iflah olmazsınız. Dortmund modeli derken yine çark ettiniz. İnşallah gelir.

Bak Drogba,5 kadınhttp://www.haberler.com/drogba-5-yabanci-kadinla-yakalandi-4549738-haberi/ .Bu konuşulmaz ama Fernandes konuşulur.Çünkü o Drogba.R10 da topunu oynadığı sürece konuluşmaz.

Gir bi sıradan Brezilya forumuna herkesin kadrosunda R10 var.Yüksek ihtimal de çağırılacak Brezilya aday kadrosuna.Dortmund konusuna hiç girme zaten herkesin ağzında bi Dortmund modeli Dortmund modeli.Üstelik bunu diyenlerin Dortmund modeli bilgisi Reus'un saç stili bana yakışır mı ile sınırlı.
    Beşiktaş'ta kimse Dortmund modeli diye bişeyden bahsetmedi,bahsetmiyorda.Zaten öyle bişey imkansız şu şartlarda.Ne Dortmund'un 2005 yılındaki durumu kadar zor durumdayız ne de onlar kadar geniş imkanlara sahibiz.

Neyse bütün imla kurallarına dikkat edip Beşiktaş'ın b sini küçük yazarak kendini sanal yollardan tatmin eden bi kardeşimize laf anlatmaya çalışıyorum,hata bende.Sen Fatih Terim R10'u alkolik diye istememiş yoksa bizdeydi yalanlarına inanmaya devam et.Olur ya 10 gün sonra R10 gelirse bu sefer R10 kim ya Sneijder,Drogba daha büyük isim demeye başlayacaksın nasılsa

• Ronalhinho kim la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Anlamadığın nokta adam antremana alkollü gelme cesaretini gösterebilen biri. Gece hayatı konusunda ünü var. Gece hayatı konusunda yerlisi olarak Sercan Yıldırım'ı örnek verebiliriz Drogba'nın gece hayatıyla gündeme geldiğini hiç duydun mu ? Neyse mevzuyu Drogba vs Ronaldinho diye sidik yarışına çevirmenin alemi yok. Yaklaşık 1 senedir milli takıma çağrılmamış, milli takım için kasmak istiyorsa beşiktaş'a neden gelsin sence ? Avrupada yoksunuz misal. Ülkesinde kalırsa gündemde olabilir ya da ŞL oynayabileceği bir takımda üst düzey bir performansla yine sükse yapabilir ama beşiktaş ona milli takım yolunda nasıl bir artı katabilir ?

Alex 28 gol, 17 asist yaptığı bir dönemde milli takıma çağrılmadı. Neyse umarım gelir de sevinirsiniz ama bu sefer de elinizde patlarsa daha iflah olmazsınız. Dortmund modeli derken yine çark ettiniz. İnşallah gelir.

Bak Drogba,5 kadınhttp://www.haberler.com/drogba-5-yabanci-kadinla-yakalandi-4549738-haberi/ .Bu konuşulmaz ama Fernandes konuşulur.Çünkü o Drogba.R10 da topunu oynadığı sürece konuluşmaz.

Gir bi sıradan Brezilya forumuna herkesin kadrosunda R10 var.Yüksek ihtimal de çağırılacak Brezilya aday kadrosuna.Dortmund konusuna hiç girme zaten herkesin ağzında bi Dortmund modeli Dortmund modeli.Üstelik bunu diyenlerin Dortmund modeli bilgisi Reus'un saç stili bana yakışır mı ile sınırlı.
    Beşiktaş'ta kimse Dortmund modeli diye bişeyden bahsetmedi,bahsetmiyorda.Zaten öyle bişey imkansız şu şartlarda.Ne Dortmund'un 2005 yılındaki durumu kadar zor durumdayız ne de onlar kadar geniş imkanlara sahibiz.

Neyse bütün imla kurallarına dikkat edip Beşiktaş'ın b sini küçük yazarak kendini sanal yollardan tatmin eden bi kardeşimize laf anlatmaya çalışıyorum,hata bende.Sen Fatih Terim R10'u alkolik diye istememiş yoksa bizdeydi yalanlarına inanmaya devam et.Olur ya 10 gün sonra R10 gelirse bu sefer R10 kim ya Sneijder,Drogba daha büyük isim demeye başlayacaksın nasılsa

Nedense objektiflere yakalanmamış nasıl iş ?

Link atar mısın mesela nasıl bir brezilya forumu ? Çağırılacaksa 1 senedir niye çağırılmıyor ? Daha önceki mesajlarımda büyük bir harfle de yazdığımı görebilirsin, beşiktaş benim bir harf büyük ya da küçük yazmamla ne küçülür ne de büyür. Neyse bu sana son alıntım olsun. Bundan sonra kendi üyeliğinle alıntılarsan mantıklı bulduğum takdirde cevaplarım

• Ronaldinho'nun ölüsü bu ligin altını üstünü getirir burda yorum yapıp beğenmeyenler olmuş
  • Takıma katkı sağlamaz diyenler futbol ile ilgilenmeyi bıraksınlar.
    Bu adamın pasları yeter, takıma lazım böyle bir yıldız umarım gelir faydası kesinlikle olur. Ortalığı yıkar geçer diyemem abartmış olurum ama faydasıda az olmaz.

• İşe yaramaz diyenler adamın 2013 performansı :

• Bir Fenerli olarak gelmesini cok isterim

R10 bu beee

forma satışlariyla parasını çıkarırsınız zaten rahat olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Galatasaray ve fenerbahçede ondan daha iyi isimler var hende genç olarak varlar. Bjk de böyle bir adam yok gelirse izleriz acıkcası maça bile giderim

Hım
  • Ronaldinho'yu beğenmeyen insanlarla futbol konuşuyoruz ? Değil 33 isterse 40 yaşında olsun. Ronaldinho diyoruz. Hani şu çoğumuzun mahalle arasında topl oynadığı zamanlarda sırtımızda olan çakma Barça formaları vardı bilmem hatırlarmısınız. Ronaldinho bu daha ne olsun ne konuşalım ?
  • Fanatizm insanları akıl ve mantıktan nasıl bu kadar uzaklaştırır gördükçe üzülüyorum
  • Ronaldinho'nun tek bacaklı hali bile şu karşılaştırdığınız adamlarla top diye oynar. Bırakın yaşını maşını.
  • para verilecekse böyle oyunculara verilsin. adamların marka değeri var. görüyoruz drogba, sneijder gibi oyuncuların nasıl etki yaptığını.
  • biz bu filmi daha önce de gördük. guti geldi şöyle öttürecek böyle ligin tozunu attıracak yaşı önemli değil vsvs dedi beşiktaşlılar sonuç? 0. quaresma ilgi istediğinden interde chelseade barcelonada tutunamadı bu taraftarla bir coşacak vsvs. sonuç? bonservissiz katara gitti. şimdi de gelirse ronaldinho 2 sene paraları cebe indirecek, arada yaparsa 2 hareket yapıp yıldız görmemiş taraftarları havaya sokacak, sonra da i love istanbul i love kabab diyip memleketinin yolunu tutacak.
  • Adam ülkesinden cıkmak istemiyor yoksa ronaldinho 40 a kadar her türlü klüp bulur du ülkesinde onu bağlayan bişey var benim tahminim
  • Bende ulkesinde emekli olmak istiyor diye biliyordum yoksa şuan bile Pirlo kac yasinda bakin adam Juventus' ta catir catir oynuyor yada Totti? Cok ornek var yasin o kadar önemi yok büyük takimlar oynatirsa oynatir yasa pek bakildigini düşünmüyorum para ilede alakali degil bazilari kupalar istiyor Real gibi Barcelona gibi takimlar.
    Ayrica R10 gelmiş gecmis en iyi 10 numaralardan birisidir gelse hakkini verir dusuncesindeyim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.