Şimdi Ara

Ronaldinho'yu Neden Diğer Takımlar İstemiyor ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelsinde iş yapmasın arkadaş bir gsli olarak o adamın tr ye gelmesini canı gönülden isterim inç beşiktaşı maddi yönden de destekler
  • Adamlar Ronaldinho'yu almış, bırakın da tadını çıkarsınlar.

Ronaldinho bu boru mu?

Bir deli kuyuya taş atıyor, sonra diğer deli kontra yapıyor. Hopp konu da kan çıkıyor. Bırakın şu sidik yarıştırmayı.

Ronaldinho benim gördüğüm en yetenekli futbolcudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Ronaldinho Sneijder ile kiyaslanmaz su anda. En iyi zamanlarinda tabiki Ronaldinho ama o is gecti artik. Demiroren zamani gibi gene havaya girmissiniz uzulmeyin sonra...

Ronaldinho ; 33 YAŞINDA

2013: 30 MAÇ 14 GOL 9 ASİST
    2012: 31 MAÇ 12 GOL 10 ASİST
    2011: 51 MAÇ 15 GOL 21 ASİST

SNEİJDER ; 29 YAŞINDA

2013: 31 MAÇ 9 GOL 2 ASİST
    2012: 6 MAÇ 2 GOL 3 ASİST
    2011: 28 MAÇ 6 GOL 4 ASİST

Ronaldinho 33 yaşındayken bile , Sneijder Ronaldinho'nun Yanına bile yaklaşamıyor , sırf fanatikliğinizden kabullenemiyorsunuz

Brezilya liginde daha nice eski yildizlar var isterseniz onlardan bir karma yapin bakalim ligde kacinci olcaksiniz herneyse ben sana birkac ornek futbolcu yazayim luis fabiano,gilberto silva, seedorf alin bunlari topluca iste bu adamlarin hic biri bu tempoyu kadiramaz fizik olarak bitmeseler bile artik kafa olarak bitiyo insan drogba evet adi var sani var fakat kafasi oyunda degilki adamin kacirdiklarina bir bakin bide son 2 sene chelsea da neler yaptigina beni daha iyi anlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• raparoz kullanıcısına yanıt
    drogna fizik gücü olmasa tam bi çöp . drogba ve stoperler arasında gargamelle şirinler .pamukprensesle 7cüceler tarzı bi ilişki. juve karşı sdayder ve umuta attırdığı gole bak. hep zeka ve ve yıkıyo başka bişi yok .5.haftada eskude ve sivoku öyle bi dövüki hala kendilerine gelemediler.r10 da en iyi zamnında çok zarifti zaten .3ay top oynamadı .ligimiz kalitesiz ve vasıfsız olabilir ama sert bi lig .brezilya gibi öyle rahat rahat vurduzmazlar topa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Zero

Adam ülkesinden cıkmak istemiyor yoksa ronaldinho 40 a kadar her türlü klüp bulur du ülkesinde onu bağlayan bişey var benim tahminim

Annesi kanser hastasıydı, onun için dönmüştü Brezilya'ya.
  • ronaldinho mu kaldı. 2014'e girdik farkındaysanız.
  • Agzi olan sacma sapan konusuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan ki Sneijder ile şuanki Ronaldinho'yu karşılaştırıp r10 iyi diyenler olmuş. Futboldan soğudum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldinho yu izlemek isteyen bjk li olmayan arkadaşlar. Atın bir iki kuruşta aradaki fark kapansın
  • Gözler Ronaldinho görsün la. Cekememezlik yapmayalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cımbomlular dolmus yıne

• Türkiye standartlarında iki maçlık canı var.

Bizim anadolu futbolcusu yediği çalım sonrası basacak tekmeyi.

Hakemler de Beşiktaş'ı sevmiyor zaten.

• Kimse kusura bakmasın Yetenekleri tamam ama Ronaldinho 6 Milyon'a gelecekse gelmesin çok çok saçma geldiği ülke Brezilya. G.Amerika'da liglerinin durumu bizden aşağıda. orada alıyor 2 Milyon vergiyi düş 1 Milyon buraya gelecek alacağı para 6 Milyon Brezilya'da alacağı 12 Milyona eş değer. Bu paraya gidip Lewandowski'yi ikna edersiniz adam sezon sonu boşta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Solert

quote:

quote:

Ronaldinho Sneijder ile kiyaslanmaz su anda. En iyi zamanlarinda tabiki Ronaldinho ama o is gecti artik. Demiroren zamani gibi gene havaya girmissiniz uzulmeyin sonra...

Ronaldinho ; 33 YAŞINDA

SNEİJDER ; 29 YAŞINDA

Ronaldinho 33 yaşındayken bile , Sneijder Ronaldinho'nun Yanına bile yaklaşamıyor , sırf fanatikliğinizden kabullenemiyorsunuz

Avrupa dışında hele Brezilya liginde yapılan istatistiklerin hiç bir önemi yok ne yazık ki. Ronaldinho'nun Milan sezonlarında yaptığı istatistğin karşısına Sneijder'in Inter'de yaptığı istatistikleri koy bakalım.

2009-2010

RONALDİNHO ( MİLAN ) ; 43 MAÇ 15 GOL 19 ASİST

SNEİJDER ; 41 MAÇ 8 GOL 15 ASİST

Bu da benden sana istatistik Ronaldinho 30 yaşında 3 milyon'a arkasına teneke bağlanarak kovuldu. 30 Yaşında Drogba'yı 50 Milyon versen alabilirmiydin veya şuan 30 yaşında Van Persie var 30 Milyon EURO versen alabilirmisin. Biz Drogba'yı 33 Yaşındayken istediğimizde Chelsea 20 Milyon istemiş Ceylan ÇALIŞKAN (Drogba'nın menejeri)Bunu kendi açıkladı arada ki farkı düşün. Bunlar bu kadar pahalıyken Ronaldinho neden 3 Milyon'a Teneke bağlanarak kovuldu.
    Eğer istatistiklere bakarsan Alex Ronaldinho'dan çok çok daha iyi futbolcu. Ronaldinho'nun Sneijder ile aynı yaşlardayken Sneijder'den daha iyi olduğunu 3 yaşında çocuk bile bilir hatta şuan da iyidir.Ama olay Süper lig'de değişir burada ki kasaplar 2 tekme attıktan sonra Ronaldinho bakalım o estetik hareketleri yapabilir mi? İnş gelir böyle yeteneği izlemek çok isterim 6 Milyon EURO alacaksa inanılmaz zarardır. Bjk Galatasaray-Fener gibi forma satıp parasını çıkaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Zero

Adam ülkesinden cıkmak istemiyor yoksa ronaldinho 40 a kadar her türlü klüp bulur du ülkesinde onu bağlayan bişey var benim tahminim

Annesi kanser hastasıydı, onun için dönmüştü Brezilya'ya.

Annesi 2012'de kanser oldu. O yüzden Flemengo'dan Atlético Mineiro'ya transfer oldu annesi bu kentte tedavi görüyordu o da hep annesinin yanında olmak için buraya transfer oldu. Milan'dan ayrılmasının nedeni Annesi değil.

• Herhalde eski formunda olsa adamın Türkiyede ne işi var zaten hayret bi olay va ama gelipte Sneijder ile karşılarştırmalar filan :D komiksiniz be
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Galatasaray ve fenerbahçede ondan daha iyi isimler var hende genç olarak varlar. Bjk de böyle bir adam yok gelirse izleriz acıkcası maça bile giderim

Kim var bizde merak ettim?Baroni mi o isim yoksa?

ben sorucaktım arkadaşa da polemik yaratmak istedim. ronaldinho'dan daha yaratıcı kim var acaba

Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Weboyu küçümseyenler şimdi aynısını yapıyorlar.

Webo > Drogba konusunu açan taraftar için Salih > Ronaldinho hiç anormal değil.

Ayrıca Ronaldinho kötü transfer demiyorum ben boşuna saldırıya geçmeyin ama bir Sneijder de değil yani. Beşiktaş'a gelen oyuncu bir anda dünyanın en iyisi oluyor. Q7, Guti'yi hatırlıyoruz.

ironi yaptığını sandım ama ciddi ciddi yazmış adam.... bu nasıl bir futbol bilgisidir arkadaş... trollüğün bu kadarı yuh artık.

İyi bakalım gelsin de görelim kim daha iyi. Ölmüş Ronaldinho ile Sneijder'i kıyaslıyorlar... Gerçi siz Oğuzhan'ı dünya yıldızı gören adamlarsınız anormal değil.

Siz R10 ile ligde takılın Sneijder ile ŞLde devam ederiz biz. R10'un ölüsü yeter bu lige zaten, Avrupa ile bir alakanız da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: raparoz

quote:

quote:

Ronaldinho ; 33 YAŞINDA

SNEİJDER ; 29 YAŞINDA

Brezilya liginde daha nice eski yildizlar var isterseniz onlardan bir karma yapin bakalim ligde kacinci olcaksiniz herneyse ben sana birkac ornek futbolcu yazayim luis fabiano,gilberto silva, seedorf alin bunlari topluca iste bu adamlarin hic biri bu tempoyu kadiramaz fizik olarak bitmeseler bile artik kafa olarak bitiyo insan drogba evet adi var sani var fakat kafasi oyunda degilki adamin kacirdiklarina bir bakin bide son 2 sene chelsea da neler yaptigina beni daha iyi anlarsin

O saydığın seedorf , g.silva 37-38 yaşında adamlar onlardan birşey olmayacağını herkes biliyo geç onu . Ronaldinho 33 yaşında ve yukarı yazdığım istatistiklere bak 17 gol bilmem kaç asist ? 1.Ronaldinho daha kafa olarak futbolu bitirmedi adamın amacı 2014 dünya kupasına gitmek , 2. diyosun ki avrupa temposunu kaldıramaz ... alexde 33 yaşında takır takır gollerini atıyodu süperligde Ronaldinho'nun alex kadar fiziği yeteneği yok mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Galatasaray ve fenerbahçede ondan daha iyi isimler var hende genç olarak varlar. Bjk de böyle bir adam yok gelirse izleriz acıkcası maça bile giderim

Kim var bizde merak ettim?Baroni mi o isim yoksa?

ben sorucaktım arkadaşa da polemik yaratmak istedim. ronaldinho'dan daha yaratıcı kim var acaba

Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Weboyu küçümseyenler şimdi aynısını yapıyorlar.

Webo > Drogba konusunu açan taraftar için Salih > Ronaldinho hiç anormal değil.

Ayrıca Ronaldinho kötü transfer demiyorum ben boşuna saldırıya geçmeyin ama bir Sneijder de değil yani. Beşiktaş'a gelen oyuncu bir anda dünyanın en iyisi oluyor. Q7, Guti'yi hatırlıyoruz.

ironi yaptığını sandım ama ciddi ciddi yazmış adam.... bu nasıl bir futbol bilgisidir arkadaş... trollüğün bu kadarı yuh artık.

İyi bakalım gelsin de görelim kim daha iyi. Ölmüş Ronaldinho ile Sneijder'i kıyaslıyorlar... Gerçi siz Oğuzhan'ı dünya yıldızı gören adamlarsınız anormal değil.

Siz R10 ile ligde takılın Sneijder ile ŞLde devam ederiz biz. R10'un ölüsü yeter bu lige zaten, Avrupa ile bir alakanız da yok.

yazmayın şu troll'e artık sneijder ronaldinho'nun yaptıklarının çeyreğini yapsın öyle gelsin..

• EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt
    Sabri reis var ,ne ronaldinhosu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.