Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünlerin bol odugu istanbul rodi magazasi yok mu? Kacirdik batan geminin mallarini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

Bende dün gittim 2 kazakla bi eşofman altı zor buldum millet talan etmiş, bugüne kapanır zaten, çalışanlarda soğuktan donuyordu, elektrikli soba koymalarına bile izin vermiyorlarmış, adamlar bu kadar bitik yani

Ben maraştakine gittim gayet sıcak müzik felan da çalıyordu eski haliyle aynıydı Ürünlerin her bedeni vardı talan durumuda yoktu burda kredi kartı kullandırtmadılar bnde bşy almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihTürk

quote:

Orijinalden alıntı: HorgaN

quote:

Orijinalden alıntı: SemihTürk

quote:

Orijinalden alıntı: HorgaN

Siirt Rodimoodta kasa personeliyim hayatımda bu kadar yoğunluk görmedim ve inanılmaz bi indirim mevcut kendimde bir kaç kot pantolon ayırdım tabi.Şuan mağazada 20 bine yakın olan ürün sayısı bugün baktığımda 12 binlere kadar inmişti

bizde 12000den 8 bine dustuk hayatimda boyle birşey gormedim

Ben o kadar rodideyim Bayram yoğunluğu gördüm açılış yoğunluğu ama böylesini görmedim keşke çıkarken bi fotoğraf çekebilseydim aklıma gelmedi mağazayı dağınık bırakıp çıktık o derece açılış -kapanış çalışıyoruz.

aynen hocam birde kafaya is bulma derdi düştü içeride tazminati olanlara allah kolaylik versin.benim öyle.bi durumum yoktu.bizde toplamadik yerde olanlari kaldirdik acilis kapanis yardirioz bakalim

İki arkadaşa Allah kolaylık versin, umarım kendinize göre güzel bir iş bulursunuz. Allah yardımcınız olsun.

• Sivas'ta giden var mı?

• Arkadaslar rodi mood un Outleti Ankara'da nerede var? Birde kimisi 5 liraya gomlek var diyor kimisi 20 liraya diyor anlamadım ben?

• quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

defacto ile lcw rekabeti rodiyi batırdı bakalım lcw ye defacto dayanabilecek mi

aslında üçünün de ve diğerlerinin de ortak düşmanları var, internet siteleri
    morhipo,lidyana, markafoni... gerçi bunlar da arada bir batıyor ya, vipdükkan gibi

internetten alışveriş yapmayan beli bir kitle var onların tercihi genelde lcw defacto v.s. oluyor

lcw yi tebrik etmek lazım bu sektörde yıllardır ayakta kalabildi

LCW nin ayakta kalabilmesinin sebebi her kesime hitap edebilmesiydi.

Bu arada indirim var mı yok mu ona karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 22 Aralık 2013; 10:57:09 >

• tez zamanda lcw nin da aynı kaderi paylaşması dileğiyle...
  • arkadaş birçok küçük ilde dahi daha açıkken dükkanlar bursadakiler niye kapalı anlayamadım inegöl açık ama merkezde 2 dükkan kapalı saçmalık...
  • StubB kullanıcısına yanıt
    Dün erken saatte mesajınızı okuyarak ailemin tüm spor giyim ihtiyaçlarını çok ucuza karşıladım.Çok teşekkür ederim.

• Vallahi geçen cebeci şubesine girdim. Dediler her 100 tl alışverişe 100 tl de bizden. Bunu duyunca 1 mont 1 triko aldım. 100 lira tuttu. Sonra aynı monttan bir arkadaşıma hediye ve bir adet bot aldım kendime. Çok avantajlı idi. Ankaradaki arkadaşlara cebeci şubesine uğramasını öneririm. Baya ürün vardı.
  • Dun kartalda 9 parca urune 128.9 tl verdim. Zaten stok vardi.Bu sene artik cok begenirsem urun almaliyim .Buda bi nevi hastalik

• quote:

Orijinalden alıntı: 9008

tez zamanda lcw nin da aynı kaderi paylaşması dileğiyle...

dun rodi nasil kalabaliksa lcw de o kadar kalabalikti.. hatta daha fazla..

• İzmir-Kemeraltı mağazası uçmuş , kepenkler kapanmış içerisi çöplük olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

quote:

dun rodi nasil kalabaliksa lcw de o kadar kalabalikti.. hatta daha fazla..

Aynen lcw bizi de batıracak yakında ...
  • quote:

lcw nin sana ne zararı var birader ? bu da yeni moda oldu. o kapansn bu kapansın.

beğenmiyorsan alma, kimse silah zoruyla aldırmıyıor size o firmalardan ekmek yiyen binlerce kişi var. ne kadar kolay batsın gitsin demek.
  • Eskişehir de giden var mi

• S.ewler e-5 üzerindeki mağazadan geliyorum simdi magazayi acmamislardi boşa gitmiş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 22 Aralık 2013; 12:46:18 >
  • Ankara'daki son vaziyeti bir arkadas özetlese?

• quote:

bende senin aynı kaderi paylaşmanı diliyorum
  • MrKhan kullanıcısına yanıt
    ben almıyorum zaten. ama kaliteyi düşürüyor; piyasanın kalitesini düşürüyor mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum en son ekimde istanbulda yağmur bastırınca mont almak için leventten yola çıktım kanyona girdim bütçeme göre mağaza yoktu, ordan çıktım metrocitye girdim lcw buldum hemen 80tlye bir mont alıp çıktım 1 hafta giydim rengi griden pembeye doğru gitmeye başladı yıkamadan götürdüm paramı geri aldım 70tlye colins den çok daha kaliteli bir mont aldım. ben iade ettim ama aynı üründen belki bin tane var ve alanların hepsi bilinçli olup iade etmeyebilir ve daha kötüsü benim 1 hafta giydiğim ürünü rafa koyup başkasına satabilirler.

binlerce kişi ekmek yiyor ama vatandaşın dar gelirlinin cebindeki parayı yiyor kapanıp gitse vatandaş aynı paraya daha kaliteli ürünler alacak ama halkın çığu bilinçsizce ucuz diye lcw ye yöneliyor o yüzden tez zamanda kapansın halkımızda kalitesiz bir mağazadan kurtulsun parasının değerinde ürün alsın. bu benim düşüncem katılmayabilirsiniz eleştirebilirsiniz ancak saygı duymak zorundasınız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.