Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vendetta71

anlaşılan o ki farklı şehirlerde farklı fiyat uygulamaları var yeğenimle konuştum osmaniyede kendisi fiyatlar şişirilmiş ve onun üzerinden indirim yapılıyor yani tamamen aldatmaca oluyor.

kayseride gerçekten çok çok ucuza alışverişimizi yaptık 200 liralık 11 parça ürün alıp 91 lira ödedik

Bu alışveriş kayserili usulü olduysa normaldir hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada indirim net %60 değil %50+%10 yani net %55 indirim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

defacto ile lcw rekabeti rodiyi batırdı bakalım lcw ye defacto dayanabilecek mi

aslında üçünün de ve diğerlerinin de ortak düşmanları var, internet siteleri
    morhipo,lidyana, markafoni... gerçi bunlar da arada bir batıyor ya, vipdükkan gibi

internetten alışveriş yapmayan beli bir kitle var onların tercihi genelde lcw defacto v.s. oluyor

lcw yi tebrik etmek lazım bu sektörde yıllardır ayakta kalabildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

Orijinalden alıntı: vendetta71

anlaşılan o ki farklı şehirlerde farklı fiyat uygulamaları var yeğenimle konuştum osmaniyede kendisi fiyatlar şişirilmiş ve onun üzerinden indirim yapılıyor yani tamamen aldatmaca oluyor.

kayseride gerçekten çok çok ucuza alışverişimizi yaptık 200 liralık 11 parça ürün alıp 91 lira ödedik

Bu alışveriş kayserili usulü olduysa normaldir hocam :)

kayserili değilim fakat 10 senedir kayseride yaşıyorum.

buraya gelirken bi tavsiye almıştım aman dikkat et orda normal matematik geçmez diye. Nasıl diye sordum.

kayseride 2 kere 2 kaç eder dersen alırkenmi satarkenmi derler diye

havasındansuyundan bulaştı sanırım bizede bişeyler

• quote:

quote:

quote:

defacto ile lcw rekabeti rodiyi batırdı bakalım lcw ye defacto dayanabilecek mi

aslında üçünün de ve diğerlerinin de ortak düşmanları var, internet siteleri
    morhipo,lidyana, markafoni... gerçi bunlar da arada bir batıyor ya, vipdükkan gibi

internetten alışveriş yapmayan beli bir kitle var onların tercihi genelde lcw defacto v.s. oluyor

lcw yi tebrik etmek lazım bu sektörde yıllardır ayakta kalabildi

Alıntıları Göster
    4 adet kot pant
    1 adet kazak
    2 adet gömlek
    5 adet sweatshirt

hepsine 230tl ödedim... bence kaliteli mallar...

• Gene masrafa soktu bizi donanimhaber.
    Saka bir yana gercekten süper karlı bir alisveris yaptik.
    Toplam 13 parca ürün 491TL yerine 220 TL ödedik.
    3 kot, 4 gömlek, 5 kazak, 1 deri mont bu fiyata cok iyi.
    Yer. İnegöl

• vendetta71 V kullanıcısına yanıt
    Tam kayserili usulü mü derken o söz benim de aklıma geldi alırken mi satarken mi diye :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

Gene masrafa soktu bizi donanimhaber.
    Saka bir yana gercekten süper karlı bir alisveris yaptik.
    Toplam 13 parca ürün 491TL yerine 220 TL ödedik.
    3 kot, 4 gömlek, 5 kazak, 1 deri mont bu fiyata cok iyi.
    Yer. İnegöl
    forum istanbuldaki rodi mood da 10 liraya 15 liraya kot pantolon alınabiliyor. ama bedenler pek kalmamış. duyuran arkadaşa teşekkürler

Bu arada az önce etiketlere baktım 44 lira olan fiyatın üzerine 49 lira etiketi yapıştırılmış. bir de mağazada bazı ürünlerde indirimli kırmızı etiketlerin sökülmüş olduğunu gördüm. ayrıca tam hiç bir şey bulamadım dediğim zaman ortadaki reyonların altlarında 10-15 liralık kotları gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f2012 -- 22 Aralık 2013; 2:07:20 >

• Ankara Optimum outlete giden var mı son durum nedir? Yarın gitmeyi düşünüyorum boşuna cekmeyelim o kadar yolu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: folikür

Ankara Optimum outlete giden var mı son durum nedir? Yarın gitmeyi düşünüyorum boşuna cekmeyelim o kadar yolu :)
    Konuyu gereksiz yere uzatmayın , burası konu dışı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Alıntıları Göster
    Sivas rodiye uğrayan var mı ?
  • Inegöl de bende baktım ürünlere hiçbirşey beğenmedim 3 lü boxer ve 2 tane de 3 lü çorap aldım 18.50 ye boş çıkmamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Inegöl de bende baktım ürünlere hiçbirşey beğenmedim 3 lü boxer ve 2 tane de 3 lü çorap aldım 18.50 ye boş çıkmamak için.
    yılların hatrına trabzon varlıbaş rodide 3 body,1 kazak 45 tl aldım.etiket fiyatı üzerinden %50 ve nakite %10 indirim.baya ürün vardı.
  • quote:

Ankara Optimum outlete giden var mı son durum nedir? Yarın gitmeyi düşünüyorum boşuna cekmeyelim o kadar yolu :)

optimumda rodi yok. kapanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

optimumda rodi yok. kapanmış.

Alıntıları Göster
    Siirt Rodimoodta kasa personeliyim hayatımda bu kadar yoğunluk görmedim ve inanılmaz bi indirim mevcut kendimde bir kaç kot pantolon ayırdım tabi.Şuan mağazada 20 bine yakın olan ürün sayısı bugün baktığımda 12 binlere kadar inmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorgaN

Siirt Rodimoodta kasa personeliyim hayatımda bu kadar yoğunluk görmedim ve inanılmaz bi indirim mevcut kendimde bir kaç kot pantolon ayırdım tabi.Şuan mağazada 20 bine yakın olan ürün sayısı bugün baktığımda 12 binlere kadar inmişti

kolay gelsin
    fiyatlar nedir peki ?
  • quote:

quote:

kolay gelsin
    fiyatlar nedir peki ?

Alıntıları Göster
    Teşekkürler,yeni sezon ürünler mevcut mağazalarda .yeni sezon kot pantolonlar ortalama fiyat aralığı 69.99 -89.99 ve gerçekten denimler iyi etiketin yarısı.kazaklar 39.99 - 49.99 hırkalar 49.99 79.99 aralığında.Kart tek çekimlerde Net %50 indirim nakit alışverişlerde %50 + %10 indirim uygulanmakta.zaten alacağınız çoğu ürün yarı fiyatına düşecek.Mağazaya gelen müşterilerin çoğu yüklü miktarda alışveriş yaparak çıkıyor.Rodimood bu sezonki ürünleri gerçekten çok iyi.

• quote:

bizde 12000den 8 bine dustuk hayatimda boyle birşey gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: SemihTürk

quote:

bizde 12000den 8 bine dustuk hayatimda boyle birşey gormedim

Ben o kadar rodideyim Bayram yoğunluğu gördüm açılış yoğunluğu ama böylesini görmedim keşke çıkarken bi fotoğraf çekebilseydim aklıma gelmedi mağazayı dağınık bırakıp çıktık o derece açılış -kapanış çalışıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.