Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 liraya kazak aldım sinema çıkışı toplayacam ne varsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkitelli fabrika satış mağazasında çer çöp ve defolu ürünler bolca var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

İkitelli fabrika satış mağazasında çer çöp ve defolu ürünler bolca var...

Nerde tam olarak ikitelli?
  • Biz arkadaşlar ile 2-3 hafta önce rodi mood dan 200 liralık alışveriş yaptık kasadan önce 100 lira geçitdik verilen 100 liralık çekide diğer 100 yüz lira için kullandık. Güzel bir alışveriş olmuştu geyiğine rodi de batar artık demiştik.

Neyse hayırlısı artık

• Millet talan etmiş ama yine de bir keten pantolon ve bir t shirt alıp 8 lira ödedim

• Taksimde varmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_34

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

İkitelli fabrika satış mağazasında çer çöp ve defolu ürünler bolca var...

Nerde tam olarak ikitelli?

212 AVM yanında. İstanbul..

• quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

Ankara'daki son vaziyeti bir arkadas özetlese?

Cebeci Cemal Gürsel Caddesi'ndeki mağazada her şey var. Diğerlerini bilmiyorum
  • Bu arada söylendi mi bilmiyorum ama indirim %60 değil arkadaşlar. Nakit ödenirse toplamdan %55 indirim oluyor. Ekstra %10 indirim olayı yarı fiyatın %10'u oluyor.
  • Bugün deposite avm deki mağazasına gittim, fazla birşey kalmamıştı. Hanima iki etek iki bluz (vasat şeyler) birde saat aldım, hepsine nakit 30 lira ödedim.

• Manisa merkez rodideyim su an. 2 chino pantolon 1 eşofman alti 1 sweat 1 kravat nakit olarak 65 TL ödedim. %50 indirim arti kasada nakit oderseniz %10 daha indirim var.Diğer rodilere gore pahali gibi geldi Yalniz 1 saat kasa kuyruğu da var gelecekler buna dikkat etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikachu45 -- 22 Aralık 2013; 16:17:48 >
  • Ben forumun gazına gelip rodiye koştum ve epey bir alışveriş yaptım. Mağazada herkes kapışıyor resmen. Ama fiyatlar gerçekten çok da uygun deği. Ama bunu geç anladım. Mesela kotlar tabiki giyiebilecek olanlar 80 den başlıyor. Beğendiklerim 110-120 TL. Han indirimle kot 50-55 TL arası. Birde değiştirmek isterseniz sert çıkmanız gerekiyor. Sinirlenmeniz çabası. 500 TL ilk nakit alışveriş yaptım ve çok uygunsa geldi diyebileceğim bir ürün yok. Çıktım ordanve little big e girdim kapıdaki reklam dolayısıyla. Tüm ürünler etiketin yarısı. Üstelik kimsede kapışmıyor. Kotlar 59 yazıyordu 2 tanedi de 90 yazıyordu tabelada. Eğer bir de bunlara kasada etiketin yarısı uygulanırsa kot 22,5 TL te gelir ve tam bir sıcak fırsat olur. Ben elimde rodi poşetleri o moral bozukluğu ve kazıklanmışlık hissi ile bir şey sormadan çıktım. Bence rodiye koşarak gitmeden önce diğer mağazalara bir göz atın. Her mağazada zaten yılbaşı dolayısıyla benzer indirimler mevcut. Oralarda hem kapışmadan alırsınız hem de değişim ve iade olaylarında sorun yaşamazsınız. Bazıları burada çöp çok pahalı yazmıştı da içimden kızmıştım. Gerçekten haklılarmış. Bir gaza gelip insan çok ucuz gibi görüp ihtiyacı olan olmayan herşeyi çok kolay alabiliyor öyle ortamlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Ben forumun gazına gelip rodiye koştum ve epey bir alışveriş yaptım. Mağazada herkes kapışıyor resmen. Ama fiyatlar gerçekten çok da uygun deği. Ama bunu geç anladım. Mesela kotlar tabiki giyiebilecek olanlar 80 den başlıyor. Beğendiklerim 110-120 TL. Han indirimle kot 50-55 TL arası. Birde değiştirmek isterseniz sert çıkmanız gerekiyor. Sinirlenmeniz çabası. 500 TL ilk nakit alışveriş yaptım ve çok uygunsa geldi diyebileceğim bir ürün yok. Çıktım ordanve little big e girdim kapıdaki reklam dolayısıyla. Tüm ürünler etiketin yarısı. Üstelik kimsede kapışmıyor. Kotlar 59 yazıyordu 2 tanedi de 90 yazıyordu tabelada. Eğer bir de bunlara kasada etiketin yarısı uygulanırsa kot 22,5 TL te gelir ve tam bir sıcak fırsat olur. Ben elimde rodi poşetleri o moral bozukluğu ve kazıklanmışlık hissi ile bir şey sormadan çıktım. Bence rodiye koşarak gitmeden önce diğer mağazalara bir göz atın. Her mağazada zaten yılbaşı dolayısıyla benzer indirimler mevcut. Oralarda hem kapışmadan alırsınız hem de değişim ve iade olaylarında sorun yaşamazsınız. Bazıları burada çöp çok pahalı yazmıştı da içimden kızmıştım. Gerçekten haklılarmış. Bir gaza gelip insan çok ucuz gibi görüp ihtiyacı olan olmayan herşeyi çok kolay alabiliyor öyle ortamlarda.

Ben de sıradan bir haftasonu alış verişi diye gittim.. beklentiyi çok yükseltmemek lazım, bedava denecek bir şey yok.

Ama bazı ürünler var zaten fiyatı uygun...üstüne bir de %50 olunca, gerçekten uyguna geliyor..mesela mavimsi bir kadife vardı...fiyatı 45 normalde..ama 70-80 dese, etmez demem....yani zaten uygun fiyatı..üstüne %60...20 tl ye filan geldi...bence çok çok iyi.

ama kot aldım mesal, 90 tl...indirim sonrası 40 tl...eh normal sayılır, çünkü başlangıç fiyatı piyasaya göre zaten normal...

bir başka örnek..sweat vardı...40 tl...gayet kaliteli..normalde bu fiyata bile alırsın..18 e geldi...daha ne olsun.

Bir de şöyle düşünün, zaten kapanıyor, adam çalışan ücreti filan ödeyecek...sırf bu yüzden çok 3-5 e bakmamak lazım...hoşuna gittiyse, giyebileceksen, iyi bir sezon sonu indirimi diye bakmak lazım.

• 1 saat baktım ürün yoktu dğru dürüst 13 liraya pamuk ceket aldım 1 adet ürünle rodi ye elvada dedim.
  • Aslında Rodi'nin ürünleri %100 pamuk ürünler olduğu için fiyatları uygun ama millet LCW'nin polyester/akrilik mamulu kimyasal hammadeli mallarını ucuz almaya alışınca pahalı geliyor tabii. LCW'den birşey alırken üretim etiketini okumayı ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 22 Aralık 2013; 17:30:54 >
  • şu 11- 12 liralık ceketleri ben niye göremedim hacı yaaa
  • indirim net %60 değil;
    %50 indirim (kartla ödeme yapılabilir) + nakit ödemelere %10 indirim = etiket fiyatı üzerinden %55 indirim yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

şu 11- 12 liralık ceketleri ben niye göremedim hacı yaaa

Aynen trabzon forum rodide 120 tl etiket fiyati var ceketlerin..

• başlığı açan arkadaşa teşekkürler ankara antares deydim 355 liralık alışverişi 160 liraya aldım ürünler baya kaliteli bide oraya gelenler indirimin kasada olduğu anlamadıkları için baya ürün çeşidide vardı
  • Ankarada Kızılaya yakın nerelerde var ? Ankamall, Antares te varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.