Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deposite Rodi'den geliyorum.Ceketler 30 lira, defolular 20 liraydı.Kasada bunun da yarısını ödüyordunuz ama kesimini pek beğenmedim.Pantolon denedim 1 tanesinin bedeni çok tuhaftı diğeri de ciddi şekilde defoluydu.Onlardan da vazgeçtim ve LCW'ye girdim.20-25 liraya şahane ötesi trikolar vardı onlardan aldım bol miktarda.17 liraya da süper kesime sahip bir kot pantolon aldım.Rodiye göre az pahalı oldu ama üzerime çok daha fazla yakıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %60 indirim değil %50 indirimden sonra kalan tutara %10 indirim yapıyorlar.100 liralık ürün alırsanız 40 yerine 45 veriyorsunuz misal öyle söyleyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla şubeden şubeye fiyatlarda bayağı bir fark var öyle çok hesaplı tişört kot filan yok bizim burada en ucuz kot 35-40 liraya geliyo indirimli hali.
    Ürünlerin ucuzluğundan ziyade bazı çalışanların moralsiz ve üzgün hali beni oldukça üzdü. Allah yardımcıları olsun patronlarına acımam o rahattır da Allah çalışanlarına tez zamanda daha iyi işler nasip eder umarım.
  • Yola çıkıyorum bakalım ne var mış
  • Sivasta millet üst üsteydi. Rezillik hat safhada. Ürünleri herkes yerlere saçmış personel hiç yok sadece kasada var ve sıra mağazanın dışarısına taşmıştı.

Bizim millet tam bir akbaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Ankarada Kızılaya yakın nerelerde var ? Ankamall, Antares te varmı ?

Forumda var

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Aslında Rodi'nin ürünleri %100 pamuk ürünler olduğu için fiyatları uygun ama millet LCW'nin polyester/akrilik mamulu kimyasal hammadeli mallarını ucuz almaya alışınca pahalı geliyor tabii. LCW'den birşey alırken üretim etiketini okumayı ihmal etmeyin.

hocam istediğin kadar oku %100 pamuk yazan hiçbir sweatshirt im az bir hareket edince terletmiyor LCW dan aldığım hemen terletiyor çıkarıp duşa gittim.bir daha da giymedim. yalan da atıyorlar nasılsa denetleyen de önemseyen de yok. onları tutan bir kesim var sadık müşteri çöpte satsa oradan alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Ankarada Kızılaya yakın nerelerde var ? Ankamall, Antares te varmı ?

ziya gökalp caddesinde var metrodan çıkıp yukarı doğru giderseniz sağ taraftayol üzerinde 4-5 katlı mağazası var
  • Haramidere magazadan 5 kot aldim 137 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Aslında Rodi'nin ürünleri %100 pamuk ürünler olduğu için fiyatları uygun ama millet LCW'nin polyester/akrilik mamulu kimyasal hammadeli mallarını ucuz almaya alışınca pahalı geliyor tabii. LCW'den birşey alırken üretim etiketini okumayı ihmal etmeyin.

hocam istediğin kadar oku %100 pamuk yazan hiçbir sweatshirt im az bir hareket edince terletmiyor LCW dan aldığım hemen terletiyor çıkarıp duşa gittim.bir daha da giymedim. yalan da atıyorlar nasılsa denetleyen de önemseyen de yok. onları tutan bir kesim var sadık müşteri çöpte satsa oradan alır.

Yazamazlar öyle kolay dediğin o şey bi arkadaşım iş bulamadı.Lcw da denetleyici kadrosuyla o şeihr bu şehir dolaşan müffettişlerden oldu 1.5milyar maaşa

işletme mezunu.anlattıkları şey ciddi şeylerdi etiketlere markalı bi ürünün yanlış şey basması ticari sonları olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

quote:

Yazamazlar öyle kolay dediğin o şey bi arkadaşım iş bulamadı.Lcw da denetleyici kadrosuyla o şeihr bu şehir dolaşan müffettişlerden oldu 1.5milyar maaşa

işletme mezunu.anlattıkları şey ciddi şeylerdi etiketlere markalı bi ürünün yanlış şey basması ticari sonları olur.

öyle durum ister inan ister inanma elimde öyle başka yerden alınmış hediye gelen pijamanın üstünde de aynı durum oluyor ama onlar yazmış pamuk oranını saklamamış o da bir köşede durur. analiz ettirme şansım olsa uğraşırım ama herkes gibi salla deyip geçiyorum. düzeni sağlayıcı birilerinin işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 22 Aralık 2013; 21:11:21 >

• darısı İNŞAALLAH malatyalıların başına
  • beyler mağaza kaçta açılıyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

quote:

öyle durum ister inan ister inanma elimde öyle başka yerden alınmış hediye gelen pijamanın üstünde de aynı durum oluyor ama onlar yazmış pamuk oranını saklamamış o da bir köşede durur. analiz ettirme şansım olsa uğraşırım ama herkes gibi salla deyip geçiyorum.

Senin dediğinin aynısı benimde başıma geldi Markofoniden şu meşhur 3 boyutlu %100 pamuk kedili tişörtlerden söledim.

bildiğin pzara malı ama güzel bi baskı yapmışlar bi tişört geldi o kadar hatta evde pijama diye giyoyrum 80 lira verdiğim tişörte neyse

adamlarla ugrastım yazışmalar falan bu %100 pamuk değil diye onlarda ürünün kalitesi yane pamuktan pamuğa fark var kötü pamuk kullanmışlar dedi.Daha önceki şikayetler incelenmiş yane bi adana pamuğuyla -afyon pamuğu bir değil

İşte alırken markayı iyi araştırmak marka önemi burda çıkıyor %100 pamuk diye atlamamak yada yün diye atlamamak lazım

Tabi bizim gençlerimiz tommy amblemi görüp naylon tişörte acımadan 200 kagıt bayılıyor ama yazık.

• errorman_cem kullanıcısına yanıt
    senin aldığın yine iyiymiş ben giysem leş gibi terden duramam. ben bir şey istemem kaliteli hurma dışında hacca,umreye gidenlerden ille para harcayıp çöp getirirler.her yıl tatil gibi gittikleri için uğurlata uğurlata. dedem her şeyini burdan alıp dağıtacaklarına kadar onlar bizden alsın demişti bir kere gelen tespih yalan atmıyorum ilk çekişte koptu artık giymiyorum gelen tekstil ürünlerini ev tshirt,eşofman, gömlekle doldu. bunlar bizim mallarımızdan da kötü ilk getirdiklerinde giydim boğuyor resmen. direkt naylon eve gidene kadar terden mahfoldum.
  • Dün bakmıştım fakat yazmayı atlamışım. Mersin Forum Rodi Mood'da indirim namına bir şey yok. Eşofman altına 45 TL diyor zaten ona indirip yapsan ne olur.
  • ankarada gidip gören oldu mu? uygun neler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

ankarada gidip gören oldu mu? uygun neler var?

1 saat önce antaresdeki rodideydim indirimi duyan gelmis

Pantolon namina birsey kalmamıs bir kac cesit kot var 80_90 tl arasi kazaklar genellikle 40 tl
    swetler 35 tl civari
    mont kalmamis tek tuk vardi ama fiyatlari artmislar bence yuzde 20 civari :)
    1 kazak ve 3.4 tane corap aldim ciktim 2 gune birsey kalmaz ama

• FDParadox F kullanıcısına yanıt
    e kasada ek %60 nakit indirimi olmadı mı?

bunlar kapatıyoruz diye dükan açıp sonra 3. kapatıyoruz adında dükanını açan iş adamı gibi iflas ettik diye duyurup kara mı geçmeye çalışıyorlar ne yapıyorlar
  • rodi son 4-5 yıldan beri çöp üretiyor...

colins varken rodi alınmaz....

colins eğilimleri çok iyi takip edip , kaliteli mal üretiyor...

hoş üretilen yerler bangladeş , hindistan vs ama adamlar ne yapsın , türkiye de TL pahalı olunca adam tabiki ithal edicek , yoksa sonu rodi gibi olur...

rodi nin batışıda bana göre şaibeli.... malı götüren götürüyor, ceremesini hep çalışan çekiyor...

adamlar iflas koruma istediğinden bu yana zaten firmada ne istiyorlarsa onu yapmışlardır..

bana göre türkiyedeki iflasların çoğu şaibeli.....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.