< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (356. sayfa)

-
-
Hocam bu roborock s6 max v sizce nasl bunu mu almalıyım yoksa xiaomi robot vacuum mop pro mu ? Bir de s6 s5 arasında ne fark var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta kapsamı neleri kapsıyor dikkat edin, aklınıza yatarsa o paraya eğer tam bir garanti uzatma ise uygun bence.
https://www.trendyol.com/s/trendyol-sigorta-uzatilmis-garanti-sigortasi
Burada çok az bir açıklama var tam detaylı maddeleri yok. Üretici kaynaklı arıza onarımı, ücret iadesi veya cihaz değişimi gibi, veya cihaz onarımı gibi servis hizmeti verdiğini belirtiyor. Aylık 29 TL taksitle 1 yıl uzatılmış garanti, aslında kafama yatıyor. Sadece olası bir sorun da çamura yatarlar mı bunu bilmiyorum. Arkasında AXA sigorta var iyi midir bilmiyorum.
Kimin servis verdiğine bağlı. Sıfırın iki ile çarpımı yine sıfırdır.
-
Çok akıllıca düzenlenmiş.
iki sene sonra üretici hatası çıkmaz, çıkamaz. Akıllı bir servis çıkan arızaların tamamına 'doğal yıpranma ve kullanıcıdan kaynaklanan eskimelerden oluşan arıza' kaydı açacaktır.
İki sene içinde robotun aşınabilecek parçalarının tamamı zaten yarı ömürlerini tamamlamış olacaktır - fan, tekerlekler, su pompası, lidar motoru vs. Geri kalan kısımda ise oluşabilecek tüm arızalar zaten iki sene içinde olur.
Güzel tuzak.
-
Teşekkürler. İrobot güzel modelmiş. Ama yurtdışı 1100 dolar. Bugün bile gelse 25-30 k fiyatı olur burada. Ben roborock s7 yi hedef belirleyeyim kendime :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsi robot hocam, tcl 6500 hakkında görüşün nedir 5500 alınabilir mi? Sizin düşünceniz çok önemli benim için, siz alınır derseniz benim kafama yatti alicam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KAMPANYA!
Robogil Stella 500B Robot Süpürge
7.999₺
www.robogil.com
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fiyatları fena şişirmişler. S7 yurtdisinda şuan 8600 e geliyor. Trde 13. Ben yurtdisindan getirtiyorum bir akrabaya. Imkani olan öyle yapsın. Ben kur artar diye acele ettim. Black friday e daha da düşer
https://omurmobilya.com/urun/tcl-sweeva-6500-siyah-robot-supurge-turkiye-garantili/
Bu site güvenilir mi bilmiyorum ancak acayip ucuza satıyor robot süpürgeleri. %25 indirim yapmış site güvenilir ise kaçmaz fırsat arkadaşlar. Bizim 5.5 verdiğimiz tcl bile 3 küsür...
O zaman bu uzatılmış garanti sigorta vs yaramaz hiç bulasmayayım
10 ekimde açılmış site. Vurguncu olabilir
Aman diyim sakın bulaşmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4500 -5500 arasi hangi robot supurge tavsiye edersiniz arkadaşlar? Xiaomi mi 1C vacuum mop nasıldır?
%78 vergi var ayrıca fon alınıyor. Fiyatları şişiren hükümet, ithalatçılar değil.
-
-
Bu robotun fabrika çıkış fiyatı 167USD. Dikkatli olmanızı öneririm.
-
Hocam bu roborock s6 max v sizce nasl bunu mu almalıyım yoksa xiaomi robot vacuum mop pro mu ? Bir de s6 s5 arasında ne fark var biliyor musunuz
bir de bu 28 ekim muhabbetti var mı acaba kdv indirimi olur mu
Ustam zaten dolandırıcılık kokuyor, Instagram da görünce fiyatı acaba dedim. Biraz siteyi inceleyip araştırınca sahte dolandırıcı oldukları belli oluyor. Uyarınız için teşekkürler 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 25 Ekim 2022; 12:10:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X