Fiyat makul tabii ki. Ben sadece bu ürünlerin ilk sene içinde servis ihtiyaçlarının ortalamanın üzerinde olduğunu belirtmek için yazdım. İyi günlerde kullanınız. |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (355. sayfa)

-
-
Shermann'dan alanların garanti durumu ne olur acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustam dediklerinize katılıyorum ancak servis konusunda çok iyi denilen marka firmaların bile şikayetlerini okudum. Kafa artık öyle allak bullak oluyor ki demek ki her marka da servis satış sonrası şikayet sorun oluyor diyorsun. En iyisi almamak :) ama uygun fiyatlı görünce TCL yi aldım artık deneyeceğiz ve servis ve satış sonrasını tecrübe edeceğiz. Umarım yolumuz servise düşmez, düşerse de firmayı tanımış oluruz.
TCL servisi Bilkom, piyasada en düzgün iş yapan yerlerden birisiydi 2-3 yıl öncesine kadar, son yıllarda işim düşmedi.
Ben de bunu yazacaktım. Bilkom bakıyor zaten, Koç Grubu şirketi.
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
-
Doğrudur peki sizce Trendyolun +1-2-3 yıl şekilde ki sigortası nasıldır. +Sigorta yaptırmanın bir faydası olur mu
Teknosa dan TV aldığım da +1 yıl uzatılmış gulf sigorta yaptırmıştım. Garanti bitti TV'nin ledleri bozuldu gulf sigorta servis yönlendirip tamirini sağlamıştı. Tabi bu dediğim 2017 yılında aldığım TV ye +1 yıl uzatılmış garanti için 360 TL gibi bir rakam ödemiştim. Şimdi aynı ücrete Trendyol sigorta yapmayı teklif ediyor. Sanki bu ücrete yaptırılır gibi ama bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 20 Ekim 2022; 18:34:12 >
Hocam merhaba. Viomi v5 pro mu mi vacuum mop pro 2 mi önerirsiniz? 120 metrekare ev. Paspas ve süpürme istiyorum. Genelde uzaktan çalıştıracağız. Birde plus modelin farkı nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hiç Viomi önermedim.
-
Yeedi mop station benzeri cihaz var mı? Mop ağırlıklı.
Mop yok ama tclde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet mop yok zaten evin çoğu halı olduğu için mop u çokta aramadım. Genel kullanıcı yorumları da mop un gereksiz veya kullanışsız olduğu yönünde. Mop lu alacak olsam robogil bakardım, diğerleri gördüğüm kadarıyla sadece su kullandırıyor.
Arkadaşlar merhaba. Halıya gelince mopu yukarı kaldırma bir tek roborockta mı var? Başka marka modelde var mı?
Şimdilik sadece Roborock ve iRobot.
-
Teşekkürler üstad. iRobot hangi modelde var? Ve değerli bilgileriniz dahilinde kıyaslarsanız hangisini tavsiye edersiniz. Roborock mu iRobot mu?
Merhaba,
Aradan geçen süreçte cihazdan memnuniyetiniz nedir? şikayetiniz var mı?
Hocam birde biliyor iseniz 2+3d ürününden farkı nedir? Hangisi daha üst seviyedir?
-
Kullandığım sürece memnunum henüz olumsuz bir yanı olmadı. Harita, ünitesine geri dönme, seçilen odaya ulaşma vs herhangi bir sorun olmadı.
Bu modelde lidar ile haritalandırma var, belirttiğiniz modelde kamera ile. Bence kesinlikle lidar daha üstün ve kesin bir teknoloji.
iRobot Combo J7.
Roborock S7 sadece 4.5mm kaldırabiliyor mopunu, iRobot ise tamamen kaldırıp kendi üzerine alıyor.
iRobot combo henüz ülkemizde yok, bu sene de gelmez diye düşünüyorum.
-
Herkese merhaba, TCL 6500 vs Mi Mop 2 Pro arasında kaldım. TCL'in fiyatı trendyol'da şu anda oldukça uygun geliyor (5.480) ancak süpürge temizleme performansı Mop 2 Pro'ya kıyasla çok düşük müdür? Moplama özelliğini çok kullanmayı planlamadım için, bu özelliğin TCL'de bulunmaması benim için sorun değil.
-
Merhaba TCL 6500 ü dün teslim aldım henüz sadece salonu temizlettim. Yarın tüm evi temizleteceğim, bu kadar kısa sürede, çok süper veya çok kötü diyemem. Ancak kısa süreli gözlemim şöyle, 3 kademeli vakum gücü var ve kademe yükseldikçe emiş sesi artıyor. Kule toz torbası çok iyi, evini kolay buluyor, sadece yazılım kısmı biraz yetersiz geldi. Belki de daha yazılımı tam kavrayamadım, yarın daha detaylı kullanıcam. Salonu en düşük vakum seviyesi süpürttüm bence iyi temizliyor. Mop aramıyor isen tavsiye ederim bu fiyata toz kuleli benim gördüğüm başka robot yok. Mop lu olacaksa da içine yüzey temizleyici konulan bir cihaz olmalı diye düşünüyorum. Ama cihazların kullanım broşürlerin de sadece su kullanın yazıyor (Robogil hariç)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X