< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (358. sayfa)

-
-
vatanda da bitmis sanirim mop 2 pro icin
-
Olabilir, takip etmek lazım. Sanırım yine aynı seviyelerde yakalanabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende dün almıştım bugün kargo teslim edildi. Kutuyu açmadım henüz eve gitmediğim için yorumlar fena değildi siz böyle diyince bi çekindim, yazılımsal hatalar zamanla giderebilir diye düşünerek almıştım
-
Hocam çok ilginç, gerçekten günde 2-3 kere çalıştırıyorum sırf hata vericekse göreyim diye ama hiçbir çalıştırmamda 1 kere bile fırça hatası vermedi, yere kadar cam olan yerlerde tül perde çekiliydi cihazı ilk çalıştırmamda daha renkli bi şekilde her yeri böldü. Yani şans işi midir, evin koşulları mı bu kadar etkiliyor inanın bilemiyorum ama ben çok memnun kaldım cihazdan.
Diğer evde Xiaomi Mop Pro var, temizlik açısından bir fark göremediğim gibi istasyonlu olmasıyla öne çıktı açıkçası benim için bu cihaz. Tabii ki mi’de mop özelliği var ama kullanmadığım için mop beklentim de yoktu zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata359 -- 4 Kasım 2022; 22:35:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam daha yazmadıklarım da var. Üçlü fırça kendi tekerleğine dolandı. Ebeveyn banyosuna girdi. Ama yüksek olduğu için çıkamadı. Oraya indiğinde çıkamayacağını hesaplayamıyor demek ki. Fırçası halı püsküllerine dolandı. Sandalyelerin arasına girdi, 10 dakika aynı yerde dolandı, çıkamadı hata verdi. Camları tekrar gazete kapladım. Yarın tekrar deneyeceğim. Aynı hataları verirse 10. kat balkonundan aşağı güzel bir video eşliğinde serbest düşüşe bırakacağım. Dayanıklılık testi yapmış olurum.
-
Sizce bu iki üründen hangisini almalıyım arkadaşlar
1. Ürün Xiaomi Dreame Bot D10 Plus 12.4999
2. Ürün Roborock S7 Sonic Mopping 13.033
Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi ikisi de favorilerimde şu anda ama bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 5 Kasım 2022; 13:12:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam robotunuzun özelliklerini bilmiyorum ama yazdıklarınızın bazıları her robot için benzer. Halı püskülleri hepsi için sorun kısaltmanız yada katlamanız gerekiyor. Yere kadar cam varsa (aynaysa sanal alan çıkar) oraya sanal duvar oluşturun yada cam duvar kısmını ince yasaklı alan içine alın. Harita dinamik olduğundan gazeteleri çıkardıktan sonra yine değiştirebilir, uygulamada odalara bölme vs varsa kendiniz düzenleyin. Eşik geçme kabiliyetleri aynı olmasa da hesap yapabilen yok bildiğim kadarıyla. Çoklu harita özelliği varsa banyoyu ayrı harita olarak çıkarın. İlk haritalamada sandalyeleri vs kaldırın evi olabildiğince sade hale getirin. Diğer yazdıklarınız sorunlu görünüyor tabi ki.
-
-
Tcl sweeva 6500 almıştım dün geldi fakat kutuyu açmadan trendyol da roborock s5 max'ın fiyatının 8 bine düştüğünü görünce dayanamadım onuda aldım. Arada üç bin lira gibi bir fark var. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasil ya 8 e mi düştü, tuh kaçırdık
Tcl 6500 kullananlar hala memnunmu acaba
Bir Xiaomi o parayı etmez
-
Ben memmunum gayet iyi
Xiaomi mop pro plus acaba 7 bin altını görebilir mi?
Yoksa mop pro alsak yeterli olur mu?
İkisi arasında kalıp herhangi birini alan var mı?
-
Merhaba mediamarkta mop pro 2 6890 TL
300 TL online site indirimi var, 250 TL world kampanyası var. Toplam 6350ye geliyor yeni aldım ben de
Pro Plus ile arasındaki farkı hak etmiyor sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X