Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.771
Cevap
682
Favori
949.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam siz kararınızı vermişsiniz zaten yeni aldığınız cihaz beklentilerinizi karşılar umarım.

Ancak farklı cihazları tecrübe etmeden birisinin iyi ya da kötü olduğuna karar vermek zor. Ayrıca bu robot süpürgelerden sizin evdeki makinanızla yaptığınız gibi bir temizlik ya da mop beklerseniz hiçbir makinadan tatmi olma şansı yok.

Ben kendi adıma 6280 liraya bundan daha iyisini bulamayacağımı düşünüyorum. Ayrıca tecrübe ettiğimiz için örneğin s5 max için 3000 fazla vermeyi gerektirecek bir sebep göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolverine Y kullanıcısına yanıt

Buradaki karşılaştırma videosu ilk MopPro'ya ait, yenisine değil. STYJ02YM modeli ilk MopPro'dur.

• Mop 2 pro alıp 10 gündür aktif kullanıyorum. Gayet iyi cihaz. Tşk forum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mop 2 Pro mu Mop 2 Pro 360 mı sizce

• evinde Superonline fiber ve irobot kullanan arkadaşlar beni etiketleyebilir mi? 4 gündür modem portlariya uğraşıyorum. Sorunu çözemiyorum. Super online Müşteri hizmetleri hicbirsey yapmıyor. Portun varlığını bilmiyorlar... Teşekkürler

• hepsi burada xiaomi mop pro 2 vacumm 5499 tl alınırmı

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Pro değil sanırım

• mozturkgss M kullanıcısına yanıt

yok pro değil

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Hocam bende cihazı aldım. İlk kurarken dikkat edeceğimiz birşey var mı?

• emurat E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, benim bildiğim ilave bir husus yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 19 Ekim 2022; 1:46:4 >
  • Hocam hani uygulamayı kurdun telefona Birde Telefonu Wifiden 2.4 Ghz kanala alın diyorlar. Sen yaptın mı bu işlemleri?

Robotu ilk kurarken mi Telefon Wifisi 2.4 kanala değiştirecez sonrasında gerek var mı? Yada telefon hep mi 2.4 de durması mı gerek robotla iletişim kurması için?

• Reeder’ın Alfreed modelini kullanan, bu cihaz hakkında yorumu olan var mı acaba? TCL Sweeva 2000 modeli var benzer fiyatta. Onunla ilgili de çok paylaşım yoktu. Evim 1+1 iki odada da ortada halım var. Performansları nasıl olur acaba iş görür mü? Süpürge tutup arkasına paspas atıyorum normal zamanlarda beni bu dertlerden kurtarsın ya da en azından minimum düzeyine indirsin yeterli. :)

• TCL Sweeva 6500 yine 5499 TL! kaçırmayın derim. çöp kutulu bu fiyata bulmanız imkansız gibi.

Hayırlısı olsun şimdiden. :)

• Echoés kullanıcısına yanıt

Ürün ulaştı, önce batarya hatası verdi, söktüm taktım vs kuruluma geçtim bu sefer wifi bağlantısı yapılmadı. İade ediyorum

Xiaomi alacağım.

• hknerdr kullanıcısına yanıt

Kaç gündür araştırıyorum onu mu bunu mu şunu mu alsam diye. Kafa kovaya dönüyor bu kadar cihaz arasında FP ürünü bulacağız derken. Fiyatı özellikleri ve çöp kutulu olması beni de almaya itti. Gece gece siparişi geçtik, Bonusla 6+3=9 taksitle 115 TL bonus verdi. 5385 TL'ye geldi. Umarım cihaz pişman etmez..

Teşekkürler alan herkese hayırlı olsun.

Aliexpresste bile TRY 7,386.36 | Robotlu süpürge TCL Sweeva 6500 siyah ev aletleri akıllı robotlu süpürge istasyonu ile akıllı ekosistem robotlu süpürge kablosuz

https://www.aliexpress.com/item/1005003844717480.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60204895532&aff_fcid=e7f83a3cfc1a40479d5a05e8fb5b92d8-1666218410167-09571-_EJ7p7pn&tt=MG&aff_fsk=_EJ7p7pn&aff_platform=default&sk=_EJ7p7pn&aff_trace_key=e7f83a3cfc1a40479d5a05e8fb5b92d8-1666218410167-09571-_EJ7p7pn&shareId=60204895532&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=dec0ab906b514755a0260368e4ede41a&afSmartRedirect=y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 20 Ekim 2022; 1:26:48 >

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Bu robot Roidmi Eve Plus, Lydsto R1, Viomi S9, Neabot, Proscenic M8Plus gibi cihazlar ile tamamen aynıdır. Sadece kozmetik ve ufak tefek özellik farkları vardır. Aynı fabrikada (Hunai), aynı üretici tarafından yapılmaktadır ve farklı isimlere fason üretilmektedir. Fiyatı makul ancak sonrasında TCL iyi servis verir mi bilemiyorum. Cünkü bu seriler ilk sene arıza çıkartması ve batarya yemesi ile meşhurdur.

• Smart 360 firmasının robotlarını artık Roborge satacak. Özellikle amiral gemisi modeli S10 artık sadece Roborge'de olacak.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz süpürgeler Roidmi Eve Plus 10800, Neabot NomQ 9600, Viomi Alpha S9 10200, Lydsto R1 Vacuum 7200 TL bu durumda fiyatı çok makul değil mi TCL'in ? Bu seviyede ise ben de satın almış olduğum TCL in kurulumunu yapayım kararsızdim ürün elime ulaştı ama hiç yorum yok diye bekletiyodum

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.