Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.777
Cevap
682
Favori
949.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon her gün fiyat artırıyor, indirim olsun da alalim diye beklerken aldı başını gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertkansimsek M kullanıcısına yanıt
    Dolar da düşüyor saçmalığa gel
  • Mop pro Turkcell'de an itibariyle 2995TL + 150 TL bonusla beraber..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

Amazon her gün fiyat artırıyor, indirim olsun da alalim diye beklerken aldı başını gitti

Ben de inat etmiştim 4000 ve altına alacağım diye bu gidişle 5000 e alacağız vaziyet :)

• merhaba
    Roborock S6 Beyaz Vacuum Cleaner Robot Süpürge Paspas almayi düşünüyorum en uyguna nereden alabilirim .kaca bulsam uygundur ?
    bu üründe distribütör garatili var mi ? hep ithalatçı garantili mi ?

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Turkcell de şu an 2.995₺ yıl sonu fırsatı var. Bonus kart bulabilirseniz 150₺ de oradan avantaj ile 2.845₺ ya geliyor..

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

• colornick C kullanıcısına yanıt
    S6 dan daha iyidir s5max aldimi ya amazon ya da ekayonline den alin ki kafaniz rahat etsin..tr de distribütörü yok zaten ecovacs gibi bunlar memnun kalinan firmalar
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

distribütörü olmadığını yeni öğrendim bu aşağıdaki satıcı mesajima oyle cevao verdi . bu saticida fiyat makul gibi .s5 max a mi yonelsem ne artisi var fiyat olarak s6 dan da uygun mu

https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/roborock-s6-beyaz-vacuum-cleaner-robot-supurge-paspas_pdp_632997589

TR resmi bir satış ve servisi yok hocam.

S6 yeni bir model ama s5 max daha donanımlı ve kendini piyasada kanıtlamış, f/p canavarı

Resmî dist. Önemli derseniz 5 aylık rakibi +360 S9 da olabilir. İncelemek isterseniz;

https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523

Ekayonline ya da amazon.com.tr saticisindan almadiginiz muddetce tuketici hakem heyeti garantili urun aliyormussunuz gibi düşünün...s5 max daha ustun s6 ya göre..su haznesi genis ve su pompası var..s6 da doğal akışlı mop var.

Hacım bende son 3,4 alışverişimi amazon.TR den yaptım sorun olmadı ama etrafımda olan ve bir çok özelden msj atan robot süpürge arayan alanlarda ciddi bir mağduriyet var....

3k 'dan Alıyorsun x gün teslim diyor, gel zaman git zaman teslim süresi sürekli öteleniyor takii tüketici alo benim robot ne odlu diyene kadar... aaa kusura bakmayın stoklarda sorun oldu cihaz şuan yok paranızı hemen iade ediyoruz 30Tl de indirim çeki by by...

Ama size gelemeyen cihaz x y z satıcılarından 3.4k ya satışta....

• Paylaşımınız için çok teşekkürler Hocam. Bugün firmayla görüştüm essential ellerinde olmadığı için vacuum mop modelini temin etmeye çalışacaklarını söylediler. O olmazsa para iadesi yapacaklar ya da Pro için bana indirimli bi fırsat sağlamaya çalışacaklarını söylediler. Allahtan firma çok iyi niyetli ve ilgili de içim rahatladı. Birkaç güne çözülür heralde. Tatmin edici bi sonuç olmazsa bu paylaştığınız fırsatı değerlendirebilirim.

aklımdaki tek soru vacuum mop ile Pro arasında çok bi fark var mı? İnternetteki karşılaştırmalarda çok bir fark göremedim ama fiyat olarak 500-600₺ gibi bi fark var.

Robot süpürge satışları önceki aya göre 10 kat artmış diye okudum bir haber de. Amazon da şark kurnazlığına başladı galiba :D Stok azalınca çıkardı fiyatları şu an stokta yok. 4170 e almadığıma pişman oldum.

• Şu an N11de yurtdışından gelecek şekilde S5 Max satışta. 3969₺ ama güvenemedim. Son zamanların en uygun fiyatı ama herkes Amazondan şaşma demiş, ürün yorumlarında da biri arıza için servise gönderip çok uzun sürede geldiğini söylemiş.

m.n11.com
    Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/roborock-s5-max-robot-supurge-beyaz-P456932086

Ne dersiniz? Güvenilir mi?

• Amazon yurtdışı vileda vr 102 filan 1400 tl civarına. Trde 3500-3600e satılmış. Bunlar işe yaramaz mı dersiniz arkadaşlar? Haritalama filan yok değil mi bunlarda? Garanti durumu? Hiç alıp kullanan var mı?

• RTÇ kullanıcısına yanıt

Genelde e-pazarlarda Yurt dışı cihazlarda ilan fiyatı sepete atılınca ek kargo ve gümrük vergileri ile çok başka çıkar ama n11 de durum nasıl bilmiyorum, çok tercih ettiğim bir fimra değil. Dediğim olaya bir göz atın isterseniz.

Saygılar.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum çok başarılı, bu fiyat da uygun geldi , arkadaşıma da aldırıyorum şimdi 😃
  • septum S kullanıcısına yanıt
    Bu arızalandığında ne yapıcaz amazon dururmu ürünün arkasında yine siz nereden almıştınız daha önce
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.