Süper... Güncelleme ile gelen özellikler nedir hocam? |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (157. sayfa)

-
-
güncelleme öncesini bilmediğimden karşılaştıramıyorum ama yukarıda yazdım özelliklerini
-
Arkadaşlar dün robot tüm evi tanıdı haritaları cıkardı. Her odaya ayrı isim verdim bile . Ama bataryasını cıkardım az farklı yere koydum . Tüm harita gitmiş -
Güzel fiyat. S7 demis birisi size cevaben ama arada bin tl fark var, ayrica en yüksek güçte yanmayacagindan emin olma olayı biraz garip bir yorum olmuş hem. Çünkü s7 de nidec fan kullanıyor, aynı tehlike iki markada da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli 1800pa üstü vakum modlarındac kullanım bir çok nidec fan kullanan cihazda fan arızasına neden olabilir.
Orada ima edilen durum 1c lerde turbo modu yani 2500pa ki hep firma tarafından turbo modu diye lanse edilmesi ve resmi satış kanalının bile; fan motoru, ana fırça motoru, anakart gibi kritik ve masraflı parçaları garantiye girmiyor ekstra bedel ödemelisiniz diye bir çok kullanıcı yorumlarının Ana konuda ve Xioami robot süpürge konularından ulaşabilir, inceleyebilirsiniz.
Saygılar
Umarım başımıza gelmez de, diyelim ki biz s7 kullanıcılarınin başına aynı durum geldi, siz yetkili servisin garantisinin bu saydığınız parçaları kapsayacagina inanıyor musunuz, yoksa bundan emin misiniz?
Dilerim ki x y z her hangi bir marka akıllı robot süpürge kullanıcılarının robotu bir sebepten bozulmasın, tekerlerine zeytin çekirdeği değmesin
Valla şimdi 360 markası ile ilgili olumlu/olumsuz ne yazsam linç ediliyorum, genelde belli bir kitle x bir firmanın y modeli için hep olumsuz şeyler dUymak istiyorlar(ne yazık ki toplum olarak karakter genetiğimizle oynandı ve ne acıdır ki kaostan beslenir hoşlanır olduk)
Yine yazayım bende isteyen istediği gibi anlasın; 360 markasının S9 modelini takribi 11 haftadır kullanıyorum objektif olarak olumlu olumsuz tecrübelerimi paylaştım ana konuda ve 360 konu başlığı altında. Sizin sorunuz ile alakalı da iki hafta önce robotumun su pompası bozuldu ve bu hafta başı servise kargoladım, salı akşam onlara ulaştı, çarşamba onarım ve test, perşembe öğlene kadar kadar test edildi ki bir kaç gün daha test edilecekti benim ricamla perşembe kargoya verildi, cuma öğlen evime teslim edildi. Hee iki kargoyuda firma karşıladı:)
Şimdi benim cihazımla ve TR resmi satış/servisi ile ilgili böyle bir tecrübem oldu, insanlara nasıl bilgi vermeliydim? Abartıp yaa firma ilgisiz, yalvar yakar garantiye soktular, başından kullanıcı hatasıdır dediler gibi (attım) mi yazmam gerkiyor ki insanlar haz alsın!? (Lafım size değil hocam, onlar kendilerini biliyorlar. Her yorumumun ardında farklı şeyler arayıp kendilerince çıkarımda bulunup atıp tutuyorlar.)
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 26 Aralık 2020; 1:14:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman anladığım kadarıyla sizin su pompası arızası deneyiminizden yola çıkarak soruma olumlu bakmak istiyorsunuz. En azından beklentinizin bu yönde olduğunu anladım. İnşallah diyeyim ben de 🙏
Dostum mesajlarınızda araya dalmış gibi oldum ama x bir distribitör yada ithalatçı farketmez fan motoru arızasını (İstediğim modda istediğim kadar kullanırım, fanın bozulmasını istemiyorlar ise ona göre modları yapacaklar yada ilgili fanı kullanacaklar burası kullanıcıyı alakadar etmez) garanti kapsamına sokmasa nolur ya oturup üzülecek miyiz THH ile çözeceğiz ve o parayı/hakkımızı söke söke alacağız.
-
Robot almadan/alırken/aldıktan sonra %90 memnuniyet yaşadım. Hem Shermana hem de 360 direk taleplerimizi, geri bildirimlerimize kulak verdiler aksiyon aldılar sözler verdiler...
Şikâyet ettiğim yanları; forumda temsilcilerinin olmamasıydı, yedek parçalar ve aksesuarları getirmekte süreç çok uzadı ki hemen ihtiyaç olmadı ama oladabilirdi, internet sitelerinde eksik-yanlış beyanlar vardı geri bildirimlerime istinaden geç aksiyon aldılar.
Şu ürün Toz hazneli şarj istasyonlu, 2700Pa çekim gücü olan, Lazer navigasyonlu, Amazon Almanya gönderimiyle 4500 TL Ürünü bilenler yorumlayabilir.
-
Arkadaşlar merhaba,
Size bir konuda tanışmak istemiştim.
18 Aralık günü Turkcell Dijital Mağaza'sındaki kampanya ile Xiaomi Mi Mijia 1C Robot Vacuum Mop modelini 2.319 TL'ye almıştım (https://www.turkcell.com.tr/pasaj/elektrikli-ev-aletleri/supurge/robot-supurgeler/xiaomi-mi-mijia-1c-robot-vacuum-mop-akilli-robot-supurge). Fakat bana gönderilen ürün açtığımda Essential modeli olduğunu farkedip jelatinleri bile çıkarmadan kutuya geri koydum.
Turkcell'den beklediğim bana gönderilen ürünün sipariş verdiğim ürün ile değiştirilmesiydi. Fakat bana sundukları seçenekler: 1) Ürünün iadesi (Ki bu durumda sipariş verdiğim modeli linkte de görüldüğü gibi 2.319 TL yerine 2.639 Tl'ye alabileceğim. 2)Essential modelinin bende kalması ve turkcell dijital mağaza hesabına 300 TL hediye çeki.
Fakat benim istediğim basit bi şekilde sipariş verdiğim ürünle değişim yani ama bunu yapmıyorlar. Bu durum bana biraz hukuksuz göründü. Bir hak ihlali olup olmadığını size danışmak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aqawasazaxArkadaşlar merhaba,
Size bir konuda tanışmak istemiştim.
18 Aralık günü Turkcell Dijital Mağaza'sındaki kampanya ile Xiaomi Mi Mijia 1C Robot Vacuum Mop modelini 2.319 TL'ye almıştım (https://www.turkcell.com.tr/pasaj/elektrikli-ev-aletleri/supurge/robot-supurgeler/xiaomi-mi-mijia-1c-robot-vacuum-mop-akilli-robot-supurge). Fakat bana gönderilen ürün açtığımda Essential modeli olduğunu farkedip jelatinleri bile çıkarmadan kutuya geri koydum.
Turkcell'den beklediğim bana gönderilen ürünün sipariş verdiğim ürün ile değiştirilmesiydi. Fakat bana sundukları seçenekler: 1) Ürünün iadesi (Ki bu durumda sipariş verdiğim modeli linkte de görüldüğü gibi 2.319 TL yerine 2.639 Tl'ye alabileceğim. 2)Essential modelinin bende kalması ve turkcell dijital mağaza hesabına 300 TL hediye çeki.
Fakat benim istediğim basit bi şekilde sipariş verdiğim ürünle değişim yani ama bunu yapmıyorlar. Bu durum bana biraz hukuksuz göründü. Bir hak ihlali olup olmadığını size danışmak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Kesinlikle hak ihlali var ancak THH'ye başvurursanız 3 aylık bir süreç sonunda ödediğiniz miktarı iade kararı çıkar. O da bir işinize yaramaz.
-
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ben de dediğiniz gibi sonuçlanmasından korkuyorum. Çünkü aldığım ürün doğum günü hediyesiydi. Değişim ile kısa sürede sonuçlanacak bir yol görmüyorsunuz sanırım siz de :( Twitter'dan Turkcell Pasaj ile ilgili tivite bu durumu yazdım en son çare olarak.
-
Şikayet sitelerine yazarak sonuç aramanızı tavsiye ederim.
Dediğiniz gibi şikayer sitelerine girdim ve Turkcell Pasaj'dan alışveriş yapan herkese bu yapıldığını gördüm (https://www.sikayetvar.com/turkcell/pasaj). Bu şirketi sözde profesyonel bilirdik.
Bu sebeple sizleri uyarmak isterim arkadaşlar, Turkcell Pasaj'dan alışveriş yaparken iki kere düşünün.
-
Geçmiş olsun hocam:(
En kötü THH ye gidersiniz ama hiç olmasaydı keşke...
Ben de Turkcell pasaj üzerinden Xiaomi mop vacuum pro aldım. 24 saat içinde geldi.Herhangi bir sorun yaşamadım. 1C Modelinde satıcı Turkcell değildi galiba ama ne olursa olsun modelin değiştirilmesi gerekiyor.
Herkese merhaba,
3.500 TL bütçe ile alınabilecek fiyat/performans oranı yüksek bir model önerisinde bulunabilir misiniz? Yaklaşık 10 cm yüksekliğindeki eşyaların (koltuk, baza vs.) altına girip süpürebilsin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: erolustun
Herkese merhaba,
3.500 TL bütçe ile alınabilecek fiyat/performans oranı yüksek bir model önerisinde bulunabilir misiniz? Yaklaşık 10 cm yüksekliğindeki eşyaların (koltuk, baza vs.) altına girip süpürebilsin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.o miktara kadar çıktıysanız az daha ekleyip 4000 Civarında Roborock S5 Max beğeniliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X