Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roborock S5 max mı yoksa deboot ozmo 950 mi alınır
  • muzo40 M kullanıcısına yanıt

İhtiyaçlarınıza beklentinize göre değişir, ikiside güzel cihaz

360 S9 da incelenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler onuda inceleyim
  • adam94 kullanıcısına yanıt

Yakında gümrük vergisi, ötv... gelir.

• 2018 yılında başımıza sarılan ek gümrük vergisi için %10luk bir indirim söz konusu ama kapsamı daha yayınlanmadı resmi gazetede.

Çokta umutlanmamak lazım böyle şeyelere... (bilinçsiz)tüketim toplumlarında olağan şeyler bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 3 Ocak 2021; 4:29:46 >
  • Merhabalar. Wacum mop pro almaya karar verdik. Güvenilir olarak nereden satın alabiliriz. Teşekkürler
  • Herkese merhaba. Yaklaşık 1.5 aydır Vacuum Mop Pro kullanmaktayım. 2 adet sorum var.

1) Cihazın performansından çok memnunum ancak son 3 haftada 1-2 defa şarj istasyonunda sabah kalktığımda cihazın kendini kapatmış olduğunu gördüm. Tekrar açma tuşuna bastığımda da şarjının %30 lara düştüğünü gördüm. Bu cihazla ilgili bir problem mi yoksa olağan bir durum mudur?

2) Saçma bir soru olabilir ama emin olmak istiyorum. Cihazın fırçasını temizlemek için malum ters çevirmek gerekiyor. Ters çevirerek cihazı yere koyuyorum bu esnada. Bunun makineye ileride bir etkisi olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: minimelist

Herkese merhaba. Yaklaşık 1.5 aydır Vacuum Mop Pro kullanmaktayım. 2 adet sorum var.

1) Cihazın performansından çok memnunum ancak son 3 haftada 1-2 defa şarj istasyonunda sabah kalktığımda cihazın kendini kapatmış olduğunu gördüm. Tekrar açma tuşuna bastığımda da şarjının %30 lara düştüğünü gördüm. Bu cihazla ilgili bir problem mi yoksa olağan bir durum mudur?

2) Saçma bir soru olabilir ama emin olmak istiyorum. Cihazın fırçasını temizlemek için malum ters çevirmek gerekiyor. Ters çevirerek cihazı yere koyuyorum bu esnada. Bunun makineye ileride bir etkisi olur mu?

1) Cihaz bir sebeple şarj istasyonundan ayrılmış olabilir mi? (Çocuk vb.) Aksi takdirde böyle bir şey olmaması gerekir, ben 4 aydır kullanıyorum böyle bir durumla karşılaşmadım. Şarjdan ayırırsanız ve komut vermezseniz bir süre sonra kendini kapatması normal.

2) Cihazı ters olarak yere koymak bildiğim kadarıyla tavsiye edilen bir durum değil, ben kucağımda ters çevirip fırçayı çıkardıktan sonra tekrar düz olarak yere koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 3 Ocak 2021; 14:1:11 >

• minimelist kullanıcısına yanıt

Merhaba

"son 3 haftada 1-2 defa şarj istasyonunda sabah kalktığımda cihazın kendini kapatmış olduğunu gördüm. Tekrar açma tuşuna bastığımda da şarjının %30 lara düştüğünü gördüm. "

Sabah kalktığımızda dediğiniz içi ve şarjının %30 lara düştüğü aklıma gece elektrikler kesiliyor olabilir mi sorusunu getirdi🤔

Böyle bir kesintiyi anlamak için evinizdeki bulaşık, çamaşır makinesi ve fırın gibi beyaz eşyaların saatleri 00:00 olur.

Ters çevirirken bence lidar kulesine çok baskı olmamasına özen gösterin, kıymetli ve pahalı bir donanım. Ben genelde ters çevirip koyacağım yere havlu, ince yastık koyuyorum veya halı, koltuk, yatak gibi sert olmayan zeminleri tercih ediyorum.

Saygılar

• Arkadaşlar merhaba İROBOT i7+ kullanıcısı var mı aranızda? Deneyimlerinize muhtacım da. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

İhtiyaçlarınıza beklentinize göre değişir, ikiside güzel cihaz

360 S9 da incelenebilir

Roidmi Evo plus aldık, gelince yazarım yorumlarımızı
  • twomen T kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam güzel günlerde kullanılsın inşallah.

Merakla bekliyoruz yorumlarınızı 

• Tum robot yorumlarinizi kullanici deneyimlerinizi,sikintilarinizi,dertlerinizi buradan , yani ROBOT SÜPÜRGE FIRSATLARI bölümünden bekliyoruz...Fiyat paylaşmayın ya da ucuz ürün fırsatı sakın diyim....
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar kullananlar var mı

• Mi mop pro gg da 2.900 TL Bikaç saat ne dersiniz fiyat hakkında
  • oozgurel kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat ...
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

Hocam ben aldım inşallah sorun yaşamam. Hep Amazon’dan almayı düşünürken gg fiyat ve bonustan ötürü siparişi geçmiş bulundum. İnnovativya adlı bir firmaymış garantisi. Bu firma hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim.

• ph electro kullanıcısına yanıt
    Hayırlı oldun bende eşimi aradım alıyorum diye vazgeçtim dedi 😊
  • twomen T kullanıcısına yanıt

Ürününüz geldi mi hocam. Yorumlarınızı merakla bekliyoruz..

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.