Şimdi Ara

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
12.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Robocop efsane filmdir. Sevindim habere.

İlk filmden unutulmaz bir sahne.

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson

Unutmusum ben bu sahneyi kim bu Robocop'un zırhsız hali mi yoksa.

• quote:

Hakikaten bu kim yahu,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Hakikaten bu kim yahu,

Officer Alex J. Murphy yani sonradan robocop olan kişiyi parçalayıp ölüm noktasına getiren kişilerden biri.filmin sonlarında asit yüklü kamyon nedeniyle bu hale geliyordu.

• İlk filmde asit kazanına düşüp vücudu eriyen bi suçlu. Filmi efsane yapan sahnelerden biridir.

Orijinalden alıntı: qabRiéL

var mı bir gelişme?

en son michael fassbender ile görüşülüyor haberleri duymuştum ama var mı yeni gelişmeler ben de bilmiyorum. michael fassbender 'ın tipi uyar robocop'a olabilir.

İlk filmde asit kazanına düşüp vücudu eriyen bi suçlu. Filmi efsane yapan sahnelerden biridir.

vay ve ne kadar zaman geçmiş aradan.

Ölüm; the only truth

•  RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson

Robocop Confirms Joel Kinnaman as Officer Alex J. Murphy
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • şimdi yeniden izliycem özledim

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

ahh ahh küçükken az mı oyununu oynardım bu kahramanın

+1

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

İlk filmde asit kazanına düşüp vücudu eriyen bi suçlu. Filmi efsane yapan sahnelerden biridir.

vay ve ne kadar zaman geçmiş aradan.

80 lerin ekol sahnelerinden biridir

• Robo amca candir can !
  •  RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson

Gary Oldman Joins RoboCop
    Oscar-nominated actor Gary Oldman has signed on to star in RoboCop for MGM Studios and director José Padilha.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • http://www.imdb.com/title/tt1234721/

olmazsa olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EAE99B3D -- 27 Mayıs 2012; 1:52:44 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.