Şimdi Ara

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
12.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Generalll
    Gişe filmi olmaz inş.

Çekilmesi muhtemel ''devam filmi''nin olacağı aşikar. Zaten bu tarz filmlerde olay basit; ''yıka ve çık''

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

quote:

peh ben de yedim bu işler 2 cümle yazıp bi de çakma resim koymayla hele ki fake üyelikle olmazne gibi bir zevk aldın acaba

adamın ne zoru varda feyk üyelik alıp burada konu açacak film hakkında,sen karıştırdın heralde burası konu dışı yada gereksizler değil,ayrıca kimsenin tapulu malı da değil forum,buralar benim kimse konu açmasın yaklaşımı yapmayalım lütfen,hoşuna gitmeyen şikayet eder,gereken yapılır.

zorunun ne olduğunu anlamadığım için "ne gibi bir zevk aldın acaba" yazmışım ama ben anlamasam da bu tip gereksiz işleri yapanların bol olduğu bir forum dh bunu iki bölümle kısıtlayamazsın. burda kimse forum benim dememiş sen karıştırmışsın açıklayayım, burda herkes birşeylerden faydalanıyor bilginin doğruluğu önemlidir forum benim demeyle bilgi veren bir konuyu sorgulamak arasındaki farkı anlayamamışsın konuyu açan arkadaşın verdiği kaynaklara göre büyük ihtimalle asparagas haberdi ki koyduğu resim hiç inandırıcı değildi belli ki haberi süslemek için yapılmıştı ayrıca bilgi olarak da 2 cümle vardı şimdi hangisi mantıklı tarih olmuş robocopun tekrar filme alınacağı mı yoksa piyasaya hareket katmak için ortaya atılmış bir haberden ibaret olduğu mu? ha ben yanıldım ama aksi de olabilirdi o zaman da bu postu atabilecek miydin?

yabancı kaynaklardan alınmış bir haberin asparagas olup olmadığını araştırmak zorundamı herkes,konuyu açarsın kaynağını gösterirsin,üzerine konuşulur tartışılır,haberin doğruluğuna gelince de neden olmasın robocop yeniden filme alınamazmı,yaklaşımın ve yazdığın cümle hoşuma gitmemişti bunu belirtmek istedim,çünkü benzer birşeyi daha önce de yaptığını hatırlıyorum.

araştırmak suç mu, kaynak verilmiş ben de yorumumu yapmışım üslubum da bu, benzer birşeyi daha önce de yapmışsam bunun hesabını sormak sana mı kalmış forumun kendi yöneticileri var fahri bekçiliğe gerek yok, biraz sert olduysa konuyu açan arkadaştan özür diliyorum dediğin gibi şikayet butonu var isteyen kullansın bunun yanında pm butonu da var biriyle sorununu başkalarını da meşgul etmeden halletmen için ideal.

• @Celtic

fahri bekçiliğe gerek yok diyorsun ilk önce kendin yapıyorsun bekçiliği:)neyse bakalım heyecanını yaşının küçüklüğüne veriyorum,burada başkalarını rahatsız etmeye gerek yok,iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 18 Temmuz 2008; 22:38:11 >

@Celtic

fahri bekçiliğe gerek yok diyorsun ilk önce kendin yapıyorsun bekçiliği:)neyse bakalım heyecanını yaşının küçüklüğüne veriyorum,burada başkalarını rahatsız etmeye gerek yok,iyi forumlar..

kabul etmiyorum ama peki burda kalsın fazla uzadı yalnız yaş olayını araya sokmanı istemezdim lakin durumumun yaşla değil kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum, sana da iyi forumlar

Orjinalden alıntı: De-Niro

Aronofsky'nin ne işi var Robocop'la falan? Sende mi Brütüs:)

+1

Evet ya

Dert ettim şimdi.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • evet arada kaynamış unutmuşum Aronofsky ne ayak ya, muhteşem filmler yapan bir adamın son dönem çizgi roman tipi bir filmin yönetmenliğini yapması hakkaten sen de mi brütüs dedirtiyor. şimdi buna da fake diyecem ağzımda kalsın
    bu arada You and Me, foruma dönmene sevindim

evet arada kaynamış unutmuşum Aronofsky ne ayak ya, muhteşem filmler yapan bir adamın son dönem çizgi roman tipi bir filmin yönetmenliğini yapması hakkaten sen de mi brütüs dedirtiyor. şimdi buna da fake diyecem ağzımda kalsın
    bu arada You and Me, foruma dönmene sevindim

Teşekkür ederim,sizleri kaybetmenin manasız olduğuna karar verdim.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.

• Robocop u hiç sevmezdim adamlar robocopu mundar ediyordu ayağında %15 lik yaralanma oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börtü -- 19 Temmuz 2008; 0:37:19 >

Terminator, Batman, şimdi de Robocop.

Üstelik Batman ı daha önce geri döndürdüler. Ama süper olmuştu. Batman begins yaptılar. olayın nasıl başladığını gösterdiler. Şimdi haftaya Batman Dark Knight geliyo. Keşke o da gelmesi diyecekken imdb de 5000 kişi tarafından 9.7 oylandığını görünce :) , kararımdan vazgeçtim. Umarım Robocop ta beni şaşırtır.
  • Bence Yönetmen konusunda pek onyargı yapmayın bence sonuçta Christopher Nolan da Batman Begins'i çevirmeden önce çok az deneyimi vardı ama ne oldu mükemmel 1 film hele 2. daha da mükemmel, yada McG Terminatorle ne işi var demiştim ama sonra adamın yaptıklarını okudum ve doğru adamlardan 1i olduğunu anladım. Belki Darren Aronofsky de iyi 1 iş çıkarır eğer iyi çalışırsa.
  • hocam Aronofsky dahidir. Requiem for a Dream, The Fountain her ne kadar izlemesem de Pi filmleri başyapıttır, ayrıca tarzı da sıradan değildir yer yer zorlar, şimdi böyle bir adamın düz bir film yönetebileceği şaşırtıyor ister istemez

MGM Alex J. Murphy (Robocop) rolü için Keanu Reeves , Tom Cruise , Johnny Depp gibi isimler üzerinde duruyormuş.
    Haber yalan da olabilir.

http://www.movieweb.com/news/robocop-eyes-keanu-reeves-tom-cruise-and-johnny-depp
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • keanu reeves harika olur robocop için. adamın oyunculuğu robot gibi zaten.

Orijinalden alıntı: koobee24

keanu reeves harika olur robocop için. adamın oyunculuğu robot gibi zaten.

Tipten kaybeder. :) Daha sert bir imajı olan biri oynasa daha iyi olur bence. ^_^

MGM Başrolde Chris Pine'ı düşünüyor.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • bu üç aktörde rol için uygun değil, tabi gişe filmi olarak yapılmıyorsa.

İlk filmden unutulmaz bir sahne.

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.