Şimdi Ara

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
272
Cevap
4
Favori
11.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu daha atletik robocop'u ben beğendim. Eskisi de güzeldi ama çok hantaldı, bu daha iyi bence dövüş ve karizma açısından
  • Film bence çooook daha güzel olabilirmiş.Fena değildi ama yinede
  • Bence film fena değildi. Klasik Amerikan saçmalıkları da vardı tabi.

Bir rpg lik işi var şunların.

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson

ama iranlılar bunlara karşı çaresiz gösteriliyor. bunlarla İran'ı işgal edeceklermiş bak hele bak bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Filmde efektler falan çok iyi ama birşeyler eksik hani ruhu yok derler ya işte o hesap. Temeli yok film bir yerde yıkılıyor tekrar yükseliyor

Mesela 1987 yapımı Robocop'da filmde bir kötü adam kavramı vardı bu filmde bu yok. Kurtwood Smith ( Clarence J. Boddicker) roluyle mükemmel bir performans sergilemişti, Robocop ile aralarında bir mücadele vardı ama yeni filmdeki kötü adam Antoine Vallon sıradan bir kötü adamdan öteye geçemiyor çerezlik olmaktan öteye geçemiyor öyle Robocop ile aralarında amansız bir mücadele falan yok bu durumda filmde ciddi bir boşluğa yol açıyor.

Gary Oldman ve Michael Keaton'nın oyunculuk performansları ise müthiş özellikle Keaton resmen döktürmüş. Zengin ve acımasız işadamı profilini müthiş oynamış.

aynen hocam.. film güzeldi beğendim.. ama dediğin gibi o eski filmdeki ruh yok, artık ne filmlerde ne oyunlarda o eski atmosfer yok

bol efektlerle şişirip veriyorlar piyasaya, bir kere seyrediyorsun veya oyunu bir kere bitirip sıkılıyorsun.. artık hepsi böyle

• başrolde ki adam berbattı filmi hiç etti resmen, Abbie Cornish çok gözükmesede iyi iş çıkarmış Gary Oldman, Micheal Keaton'a laf yok zaten
  • Addroa kullanıcısına yanıt
    süperdi o oyun ya oyunu bir kere açtım mı saatlerimi harcardım başında.. çok zevkli bir oyundu
  • Yapmışlar propagandayı vermişler dijitali beklentimden çok uzak sıkıcı vasat hele o son sahne tam eziyet oldu. RİP robocop
  • Film tam bir hayalkırıklığıydı. İzlemeyin izletmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hevesle bakayım dedim bakmaz olaydım indirmeyim bari
  • Güzel efektler var,efekt severler için güzel film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan sona aksiyon beklediğim için bi afalladım.Ama savaş veya güvenliğin siyasi ve ekonomik boyutları işlenmiş filmde.Amerikan propogandası her filmde var bence buna takılmamak gerek.Film güzel fakat daha iyi olabilirdi.Keyif aldım ve sıkılmadan izledim.7/10

• robocop diyince insanın aklına hep siyah-gri zırh gelir.. tamamen siyah zırha o yüzden bir türlü ısınamamıştım. 2. filmde tekrar siyah-gri oalrak geri döneceğini gördüğümüz iyi oldu.. daha iyi bir film bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.