Şimdi Ara

Roadstar hoparlörler nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 adet Pionerr subwoofer var 400watt
    Mid takımı var jameson
    Bir de lisede iken kendi yaptığım 400wattlık bir anfi var.

Sonuç olarak tek eksik 2 adet hoparlör. Topladığım sistemin bana maliyeti sadece 90TL ve aldığım ses gerçekten küçümsenemeyecek kadar iyi bence. Birde araç Kartal olduğu için zaten ses tok çıkıyor. Ama gel gelelim işte tek eksik hoparlörler. Öyle yüksek sesle müzik dinleyen biri değilimdir sadece sesi daha da netleştirmek ve güzelleştirmek için şöyle ucuzlarından 2 tane hoparlör almak istiyorum ve şöyle bir hoparlör buldum ElectroWorld'de ;http://www.electroworld.com.tr/p/roadstar-rdh694-oto-hoparloru/

Şimdi bu hoparlör benim işimi görür mü yoksa başka tavsiyeleriniz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

• Bu gibi markalara para vermeyin.
    Oval istiyorsunuz sanırım?
    Kaliteli bir şey olucaksa biraz para gerek bütçe maksimum ne kadar?
  • Bence kesinlikle yalan 170rms olucagini hic sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @jamara Hocam bütçenin 150-200'ye kadar yolu var. Bu fiyat çifti için tabii. Tek bir hoparlöre bu kadar para veremem Ovallerden bahsediyorum.

Birde hoparlörleri alırken dikkat edilmesi gereken rms oranı mı yoksa direnç değeri mi?

@Mert CaN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 6 Temmuz 2013; 19:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

@jamara Hocam bütçenin 150-200'ye kadar yolu var. Bu fiyat çifti için tabii. Tek bir hoparlöre bu kadar para veremem Ovallerden bahsediyorum.

Birde hoparlörleri alırken dikkat edilmesi gereken rms oranı mı yoksa direnç değeri mi?

@Mert CaN...

Aslinda ikiside onemli ama ovallerin hemen hemem hepsi 2 veya 4 ohm dur watt olayi artik gittikce abartiliyor onemli olan rms degeridir rms degeri kolonun surekli normal olarak verdigi degerdir watt ise kolonun verebilece biranlik en yuksek degerdir oval almak istiyorsaniz size onerim jbl 938 (orjinal olmasina dikkat edin piyasada cakmasi daha yaygin) alminiz sesi sonuna kadar acsaniz bile ses kalitesi gercekten oldukca iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

@jamara Hocam bütçenin 150-200'ye kadar yolu var. Bu fiyat çifti için tabii. Tek bir hoparlöre bu kadar para veremem Ovallerden bahsediyorum.

@Mert CaN...

Rms değeri.
    Şöyle bir ürün var:http://www.aktepesound.com/?urun-4344-HERTZ-DCX-690-6X9-OVAL-COAXIAL-HOPARLOR.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer vs Kenwood
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.