Şimdi Ara

Pioneer MVH-150UB mini inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
34.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4700mp kullanıyordum. ki sesi 10 numara bir cihazdı.Amfi kullanmadan bile çok güçlü sesi vardı. Sürekli ses çıkışı 27*4 wattı.

Daha önce 50li seri pineerlar kullanmıştım ve hayal kırıklığına uğradım.Yeni modellerin amfisiz birşeye benzemeyeceğini düşünüyordum.
    2 gün önce tüm önyargılarımı yıkarak pioneerın giriş seviyesi usbli Pioneer MVH-150UB cihazından aldım. İlk düşüncem bugüne kadar boşuna cdlerle uğraşmışım.Ses çıkışı gerçekten çok güçlü. Hoparlörlerimin de etkisiyle amfi kullanmadan çok güçlü ve temiz bir ses alıyorum.

Cihazın bana göre 3 kötü yönü var.
    Birincisi ışıklandırmasının kırmızı ve çok parlak oluşu (ışık şiddeti kısılabiliyor mu bilmiyorum).
    İkincisi, tuşların basılma hissi eskisi gibi yumuşak değil.
    Üçüncüsü ise kumandasının olmaması

Sonuç olarak cihazı kesinlikle tavsiye ederim.
    SONY'nin giriş modelleri ile kıyaslayanlar için bir şey söylemek istiyorum. Sony'ler genel olarak daha narin ve yedek parçası pahalı cihazlar. Bu yüzden pioneer tavsiye ederim.

• Cihazda ipod uyumu var gozukuyor ancak eski pioneer modelleri iphone 4s e kadar destek veriyor. Bunda iphone 5 destegi var mi? Kutuda veya kullanim klavuzundan bakabilirseniz cok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Çağrı

Cihazda ipod uyumu var gozukuyor ancak eski pioneer modelleri iphone 4s e kadar destek veriyor. Bunda iphone 5 destegi var mi? Kutuda veya kullanim klavuzundan bakabilirseniz cok mutlu olurum.

Kutu yada kullanım klavuzunda bu tarz bir açıklama görmedim mmalesef.

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

Cihazda ipod uyumu var gozukuyor ancak eski pioneer modelleri iphone 4s e kadar destek veriyor. Bunda iphone 5 destegi var mi? Kutuda veya kullanim klavuzundan bakabilirseniz cok mutlu olurum.

Kutu yada kullanım klavuzunda bu tarz bir açıklama görmedim mmalesef.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende daha dün aldım teybi taktım arabama ama bas tiz ayarını bulamadım kullanım klavuzundada bişey yazmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onursen35

arkadaşlar bende daha dün aldım teybi taktım arabama ama bas tiz ayarını bulamadım kullanım klavuzundada bişey yazmıyor

Ses düğmesine basın. menüye girecek. Oradan ses düğmesini sağa sola çevirerek seçim yaparsınız.
  • Arkadaşlar. Bu teybi bende aldım. Az önce de gidip bir anfi aldım. Anfi roadstar 6040 model 4 kanal bir anfi. Bir takım kompanent ve 25 cm mütevazi bir tüp Bass var. Fakat teybin arkasındaki rca cikislarina bagladigimda düşük tonlu ses alıyorum. Yani Bass çıkışı gibi. Midler bile Bass çalıyor. Anfi ayarları doğru. Midler HP yada normal Bass ise lp ayarladım. Teypten ayar gerekiyor sanırım. Ben çözemedim. Varmı bilen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eaispanyol

Arkadaşlar. Bu teybi bende aldım. Az önce de gidip bir anfi aldım. Anfi roadstar 6040 model 4 kanal bir anfi. Bir takım kompanent ve 25 cm mütevazi bir tüp Bass var. Fakat teybin arkasındaki rca cikislarina bagladigimda düşük tonlu ses alıyorum. Yani Bass çıkışı gibi. Midler bile Bass çalıyor. Anfi ayarları doğru. Midler HP yada normal Bass ise lp ayarladım. Teypten ayar gerekiyor sanırım. Ben çözemedim. Varmı bilen...

bunda bilemicek bişey yok direk eko ayarı yapıcaksın teypten

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Deh-4950MP Yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Arkadaşlar. Bu teybi bende aldım. Az önce de gidip bir anfi aldım. Anfi roadstar 6040 model 4 kanal bir anfi. Bir takım kompanent ve 25 cm mütevazi bir tüp Bass var. Fakat teybin arkasındaki rca cikislarina bagladigimda düşük tonlu ses alıyorum. Yani Bass çıkışı gibi. Midler bile Bass çalıyor. Anfi ayarları doğru. Midler HP yada normal Bass ise lp ayarladım. Teypten ayar gerekiyor sanırım. Ben çözemedim. Varmı bilen...

bunda bilemicek bişey yok direk eko ayarı yapıcaksın teypten

Alıntıları Göster
    Çözdüm walla. eko ayarı değilde teybi açtığımız tuşa (SRC) teyp kapalıyken uzun süre basılı tutunca standart menüden farklı olarak bir menü daha açılıyor. O menüde RCA çıkış modunu belirleyebiliyoruz. Teypde default olarak Rear/SubW. geliyor. Bu ayarı yön tuşlarını kullanarak Rear/Rear olarak değiştirmek gerekiyor.

• quote:

Çözdüm walla. eko ayarı değilde teybi açtığımız tuşa (SRC) teyp kapalıyken uzun süre basılı tutunca standart menüden farklı olarak bir menü daha açılıyor. O menüde RCA çıkış modunu belirleyebiliyoruz. Teypde default olarak Rear/SubW. geliyor. Bu ayarı yön tuşlarını kullanarak Rear/Rear olarak değiştirmek gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Bu teybi ben de eşimin arabasına (Getz) aldım, arada bir kurcalıyorum, ses kalitesi çok iyi, USB browse hızı da iyi fakat radyosu zayıf gibi, orjinal teybin çektiği frekansları Pioneer cızırtılı çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bu teybi ben de eşimin arabasına (Getz) aldım, arada bir kurcalıyorum, ses kalitesi çok iyi, USB browse hızı da iyi fakat radyosu zayıf gibi, orjinal teybin çektiği frekansları Pioneer cızırtılı çekiyor.

Alıntıları Göster
    Ekolayzır ayarlarını fabrika ayarlarına döndürmek için yapabileceğim bir şey varmı ? ( reset, sıfırlama, fabrika ayarlarına dön, vs...)

Orijinalden alıntı: gwznr

Ekolayzır ayarlarını fabrika ayarlarına döndürmek için yapabileceğim bir şey varmı ? ( reset, sıfırlama, fabrika ayarlarına dön, vs...)

akünün kutup başını çıkar tekrar yerine tak olur

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.
  • Bu teyp Rusya için üretilmiş galiba. Hakkındaki bilgiler genelde Rusça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 31 Ekim 2013; 19:57:01 >

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Bu teyp Rusya için üretilmiş galiba. Hakkındaki bilgiler genelde Rusça.
    Arkadaşlar MVH-150 mi? Sony dsx-a30 mu?

Nerede bulabilirim ucuz olarak?

Bende de getz var. Evet orjinal cd çaları gibi çekmiyor diye düşünüyordum. TA ve AF fonksiyonlarını kapatınca daha iyi çektiğini fark ettim. Sizde deneyip yorumlarsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: excellent

quote:

Bende de getz var. Evet orjinal cd çaları gibi çekmiyor diye düşünüyordum. TA ve AF fonksiyonlarını kapatınca daha iyi çektiğini fark ettim. Sizde deneyip yorumlarsanız sevinirim.

Yarın bir deneyim hocam.

quote:

quote:

Yarın bir deneyim hocam.

Alıntıları Göster
    Geçen hafta arabama 150UB pioner aldım. teyb kapalı 15 - 20 dakika durdumu "Açılmıyor" ekran kafasını söküp takıyorum açılıyor. (Bazen 4-5 kez söküp takıyorum anca öyle açılıyor) Oto Elektrikciye götürdüm sigorta değişti fakat sorun hala devam ediyor, Bu sorunu yaşayan bir kaç kişinin yazısınıda gördüm fakat herhangi bir çözüm sunan yok. Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatsappbilgi -- 17 Aralık 2013; 19:29:03 >

• quote:

quote:

Aynen dediğiniz gibi oldu, onları kapatınca frekans güçlendi.
    Demek o özellikler frekans bandını daraltıyor.
    Adı Pioneer ama Çin mallarından çok farklı değil.
    Getzin az fonksiyonlu orjinal teybi yanında çocuk oyuncağı gibi duruyor Pioneer.

• quote:

quote:

quote:

Getzin az fonksiyonlu orjinal teybi yanında çocuk oyuncağı gibi duruyor Pioneer.

Tip olarak öyle olabilir ama ses olarak getzin teybinden daha kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

Geçen hafta arabama 150UB pioner aldım. teyb kapalı 15 - 20 dakika durdumu "Açılmıyor" ekran kafasını söküp takıyorum açılıyor. (Bazen 4-5 kez söküp takıyorum anca öyle açılıyor) Oto Elektrikciye götürdüm sigorta değişti fakat sorun hala devam ediyor, Bu sorunu yaşayan bir kaç kişinin yazısınıda gördüm fakat herhangi bir çözüm sunan yok. Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Bağlantılar doğruysa teypte arıza olabilir.

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

quote:

quote:

Tip olarak öyle olabilir ama ses olarak getzin teybinden daha kaliteli.

Belki amfi+hoparlör upgrade i ile dediğiniz gibi olabilir ama Getz'in mevcut hoparlörleriyle kesinlikle değil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.